VRIJHEID URGENTIE: “Ik wil dat met mijn eigen ogen zien, omdat #1, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #108


Waarom maken mensen wereldreizen? Om alle moois van de wereld met eigen ogen te kunnen aanschouwen toch? Dat zou iedereen wel willen!

Als er op het nieuws elke dag wonderlijke ontdekkingen getoond werden dan zou je nooit het nieuws willen overslaan, toch? Dat wilde jij ook alles zelf ontdekken, … en liefst als eerste !

Of ben jij van het type die denkt bij alles: “Ik moet het eerst nog maar eens zien?”.

Ik schets je deze situaties;

Je loopt in de avond naar huis ruikt een brand lucht maar je ziet niets en loopt door. De andere dag hoor je dat dit huis is afgebrand waarbij mensen om het leven zijn gekomen. Die avond zal je nooit in je leven meer vergeten vanwege het schuldgevoel.

Na jaren en jaren van tegenstrijdig nieuws aanhoren heb je besloten het boek; “De waarheid over kanker” (succesboeken) te gaan lezen. Je bent net begonnen in het boek als je te horen krijgt van iemand dierbaar dat die kanker heeft. Je durft het onderwerp nog niet ter sprake te brengen, je weet er nog te weinig vanaf denk je. Twee weken later is die dierbare reeds overleden, al bij de allereerste chemo. Had ik maar, … maar dat kon je nog niet ‘zien’ in je gedachten, dat het ook mogelijk is die ander zelf te laten beslissen over het wel of niet willen lezen van het boek? Ook weer een klote gevoel … voor de rest van je leven. 

“Ik wil het met mijn eigen ogen zien, omdat …

 • #1. ”Omdat Ik niet zomaar alles geloof”
 • #2. “Omdat Ik mij niet voor kan stellen dat, … “
 • #3. “Omdat het allemaal wel goed komt denk ik”
 • Wat als dit die ene keer is dat het niet allemaal goed komt, …?
 • Wat als spijt hebben later zelfs totaal niet meer van belang is, …?
 • Wat als er nu reeds mensen zijn die uit het leven stappen om wat jij niet ziet, …?
 • …………..
 • Wat als er slechts een enkele kans overblijft; “NU” of “NOOIT”
 • Wat als het om je #2 kostbaarste bezit gaat; << JE VRIJHEID >>
 • …………..
 • Wat als het Sociaal Krediet Systeem hier ingevoerd wordt, niet morgen maar NU al.

Dat je over alles wat je zegt en op sociale media post moet nadenken, dat je niemand meer kan vertrouwen op zijn blauwe ogen. Hoe leuk is dan je leven nog?

Deze week op een gezellige avond vertelde mij een man, ik volg totaal geen nieuws meer, trek mijn eigen plan en wil mijn leven niet laten bederven door al die negativiteit. Dat snap ik wel, maar helemaal geen nieuws volgen zoals alternatieve bronnen die je zelf selecteert, dan kom je vroeg of laat voor onaangename verrassingen te staan en deze verrassing is de onaangenaamste die je voor kan stellen.

De harde waarheid is dat de enige persoon die je daarover kan overtuigen jijzelf bent.

Maar dan moet je wel bereikbaar zijn en -JIJ- jezelf openstellen om te kijken want jij wil het toch met je eigen ogen zien (?)

Nu kijk je niet, kan over alles vallen, voor alles vallen, ben je ‘ziende’ blind en net als met de #Lockdown, Boom, … ineens was die daar onverwacht. In vele landen mocht je niet meer buiten de deur op straffe van een geldboete. Zo komt er ook de COVI-App, zonder de app heb je nergens toegang, zonder het COVID 19 (DNA) vaccin mag je ook nergens binnen of naar toe reizen.

Ga op onderzoek uit want, …

We hebben je nodig!

Het is << OORLOG >> tegen de mensheid in de gehele wereld

NOG NOOIT VERTOOND IN DE GEHELE GESCHIEDENIS
EEN COUP DU MONDE, EN JIJ WEET HET NOG NIET.

Stel dat jij die persoon uit dat brandende huis had gered, …
Stel dat die dierbare genezen was van kanker omdat je het boek gegeven had, …

Stel dat jij nu om de een of andere mysterieuze ongebruikelijke reden toch eens gaat << KIJKEN >> om met je eigen ogen te gaan zien wat er gaande is?

Mij hoef je niet te bedanken, ik, we, de rest van de wereld is al veel te blij dat je erbij bent om te strijden voor de vrijheid om een revolutie te ontketenen, …

…. en al die anderen die aan de zijlijn blijven staan?

Die gaan ontdekken dat de wereld waarin zij leefden tot op heden zo klote, zo crimineel, zo satanisch is, en dat zij hieraan medeplichtig waren door te zwijgen, de andere kant in te kijken. Het “Ich hab est nicht gewusst” telt niet meer, ik heb het je nu reeds verteld.

Wij kunnen deze revolutie winnen, OMDAT we met de massa samen een eenheid kunnen vormen, zwart, wit, waar alle tegenstellingen wegvallen, OMDAT the Powers That Be stinkend bang zijn dat we een eenheid gaan vormen.

Maar het is wel “NU” of “NOOIT”

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk