Hebben burgers hier ooit (bewust) voor gekozen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #107


Met, hebben burgers hier ooit voor gekozen moet je tegenwoordig wereldwijd kijken? Wat aan de andere kant van de wereld gebeurd is ineens ook hier de realiteit en ik kan het niet genoeg zeggen, er gaat pas iets veranderen als we -MASSAAL- in verzet komen.

– HM

Autobezitters gedwongen om in een blaastest te ademen om hun auto te kunnen starten

Bron artikel the Activist Post: Car Owners Forced To Breathe Into A Breathalyzer To Start Their Vehicles

De NHTSA probeert sinds ten minste 2015 blaastest in nieuwe auto’s te plaatsen en nieuwe wetgeving suggereert dat ze uiteindelijk zullen slagen. (Noot: Bij ons beter bekend als het alcohol slot – Hoezo standaard in de auto, zijn we ineens allemaal crimineel en bij verstek veroordeeld om deze luxe te mogen betalen?)

Landline Media legt uit: House Democrats heeft de snelwegnet van bijna $ 500 miljard, of INVEST in America Act, samengevoegd tot een groter infrastructuurpakket met een prijskaartje van $ 1,5 biljoen. ‘

Een persbericht onthult dat dit nieuwe wetsvoorstel elke Amerikaan als een potentiële crimineel zou behandelen en hen zou dwingen elke keer dat ze achter het stuur kruipen in een blaastest te ademen. lees verder bij de bron

Noot: maar daar moet je wel voor in -ACTIE- komen

Telecom Providers lobbyen bij regeringen om 5G te installeren voor gegevensverzameling en -bewaking – is dat bewaking van u?

Bron artikel the Activist Post: Big Wireless Lobbied Governments to Install 5G for Data Collection and Surveillance — Is Yours One of Them?

Tijdens zijn interview in 2019 met het New Yorker Magazine, Brig. Generaal Robert S. Spalding sprak over hoe China 5G installeerde voor het verzamelen en bewaken van burgergegevens en wat hij beschreef als ‘geautomatiseerd racisme’ gericht tegen Chinese moslims. Eerder dit jaar zond PBS een Frontline-film uit. China: Undercover, met meer informatie hierover. Het feit blijft dat elke gemeenschap die van plan is een ‘slimme stad’ te worden, geïnteresseerd is in meer burgerbewaking en gegevensverzameling, of het nu voor ‘geautomatiseerd racisme’ is of niet.

Terwijl 5G-technologie aan het publiek wordt verkocht als middel voor snellere downloads, besteedt Big Wireless – bestaande uit een web van telecombedrijven, lobbyisten en advocatenkantoren – miljoenen aan lobbyorganisaties over de hele wereld om de volgende generatie cellulaire technologie te implementeren vanwege zijn potentieel voor gegevensverzameling en bewaking van burgers.

Noot: 5G is een onderwerp met tegenstrijdigheden. Ja het wordt overal uitgerold om ons -VOLAUTOMATISCH te bespioneren, maar de schrijver van het artikel is geen Q volger en weet niet dat Trump andere frequenties wil toepassen en met een geheel ander doel. Let daar dus op als je verder leest bij de bron

Sociale kredietscores zijn er al

Bron artikel the Activist Post: Social Credit Scores Are Already Here

Mensen over de hele wereld worden al beoordeeld en de toegang tot financiële diensten geweigerd vanwege hun sociale-mediagegevens – en ze realiseren het zich niet eens.

Inmiddels zijn veel van onze lezers zich bewust van de voortdurende uitrol van een landelijk sociaal kredietsysteem in China. Vanaf 2009 is de Chinese regering begonnen met het testen van een nationaal reputatiesysteem gebaseerd op de economische en sociale reputatie van een burger, oftewel ‘sociaal krediet’. Deze sociale kredietscore kan worden gebruikt om bepaald gedrag te belonen of te bestraffen. Het idee is dat de staat punten kan geven of afhalen van een sociale kredietscore om goed gedrag van de mensen te bewerkstelligen.

Eind 2019 verloren Chinese burgers punten op hun score voor oneerlijk en frauduleus financieel gedrag, luide muziek spelen, eten in het openbaar vervoer, jaywalking, rood licht negeren, niet verschijnen op doktersafspraken, sollicitatiegesprekken of hotelreserveringen missen zonder te annuleren, en verkeerd sorteren van afval. Om iemands sociale kredietscore te verhogen, kan een Chinese burger bloed doneren, doneren aan een goedgekeurde liefdadigheidsinstelling, vrijwilligerswerk doen voor dienstverlening aan de gemeenschap en andere door de overheid goedgekeurde activiteiten. De Chinese regering begint miljoenen mensen de mogelijkheid te ontzeggen om vliegtuig- en hoge snelheid treinkaartjes te kopen vanwege de lage sociale kredietscores en het label ‘onbetrouwbaar’.

En intussen: 32 procent van de volwassenen tussen 25 en 34 jaar heeft problemen gehad met het krijgen van een hypotheek of lening vanwege hun sociale media-activiteit. Het weigeren van leningen maakt deel uit van “social scoring systems” die in een alarmerend tempo door de overheid en bedrijven worden gebruikt om de betrouwbaarheid van klanten of burgers te bepalen.

Kaspersky ondervroeg meer dan 10.000 mensen uit 21 landen en ontdekte dat 18 procent van de ondervraagden problemen had met de toegang tot financiële diensten vanwege de beoordeling van hun gegevens op sociale media. Het rapport merkt op dat meer dan 4,5 miljard mensen het internet over de hele wereld gebruiken en 3,8 miljard mensen een sociale media-account hebben. Deze accounts bieden overheden en bedrijven duizenden datapunten om mensen te scoren. Minder dan de helft van de ondervraagden zei te hebben gehoord van sociale scores of sociaal krediet. Slechts 13 procent van de ondervraagden in Oostenrijk en Duitsland zei bekend te zijn met de concepten, terwijl 71 procent in China bekend was.

aanmelden via de Telegram app

Helaas bleek uit de enquête ook dat 67 procent van de mensen bereid is hun profiel te delen om kortingen op online winkelen te krijgen en 52 procent is bereid als dit betekent dat er lijnen worden overgeslagen op luchthavens en andere manieren van reizen. Ten slotte zei 51 procent van de mensen dat de overheid het goed vindt om hun gedrag op sociale media te volgen als dat betekent dat het publiek moet worden beschermd. De indoctrinatie na 9/11 lijkt in verbazingwekkende mate te hebben gewerkt.

Consumenten vinden het misschien een uitdaging om een stapje terug te doen en hun persoonlijke informatie te verwijderen van online en sommige real-world services. Organisaties digitaliseren snel en profiteren op nieuwe manieren van technologie en consumentengegevens. Overheden over de hele wereld overwegen een bredere implementatie van systemen voor staatscontrole om het openbare doel te waarborgen. Desalniettemin is het niet duidelijk hoeveel toegang tot persoonlijke informatie en het leven van mensen in deze gevallen door regeringen zou worden gevraagd. De noodzaak van een compromis om te laten zien waar de grens ligt tussen openbare veiligheid en controle wordt steeds belangrijker dan ooit.

Privacy beschermen, zowel online als offline, is nog steeds mogelijk en Kaspersky adviseert consumenten om de volgende stappen te nemen om zichzelf te beschermen:

  • Vergeet niet waar mogelijk uw account en geschiedenis te verwijderen wanneer u stopt met het gebruik van een app of online service. Controleer daarnaast welke verbonden services toegang hebben tot uw persoonlijke accounts.
  • Onze wereld verandert en dat betekent dat elk deel van ons leven gemeten en gescoord kan worden. Wees voorzichtig bij het delen van uw persoonlijke informatie, zodat u geen service wordt geweigerd voor eerder gedrag.
  • Gedrag delen heeft zijn voordelen, maar alleen met de juiste diensten. Een online enquête geeft u mogelijk korting op uw favoriete merk, maar dit kan ertoe leiden dat een bedrijf meer leert dan u hem wilde laten weten. Blijf waakzaam over uw online activiteiten.
  • Sociale media vormen een integraal onderdeel van ons dagelijks leven, dus denk twee keer na voordat u uw persoonlijke informatie online deelt voor het geval deze verkeerd kan worden geïnterpreteerd of zelfs tegen u kan worden gebruikt.

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk