Dé Grote Onzichtbare Oorlog = Tussen de regels door leren lezen !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #106


Uitgerekend 75 jaar na dato dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog moeten we met lede ogen toezien dat er weer een aanslag op de vrede en vrijheid is gepleegd, –IS-! Het gehele draaiboek voor de invoering van het Sociale Krediet Systeem, China stijl is in de startblokken gezet, de voorbereidingen op alle telefoons geïmplementeerd. Ready Set Go!

Nederland is bovendien bij de koplopers om de COVI spionage app uit te rollen

Ergens was er iets verkeerd gegaan in het plandemie want er was voorzien in 8 miljoen COVID 19(84) doden maar dit aantal bleef steken op -nu- 498.723 doden wereldwijd en daar was nog veel kunst en vliegwerk voor nodig in bejaardencentra om de cijfers ‘kunstmatig’ omhoog te krijgen. We gaan richting de tien miljoen bevestigde besmettingen. (noot: vele landen gebruiken testen met een 80% valse indicatie)
(cijfers https://covid19.who.int/)

De angst zat er aanvankelijk goed in maar ook hier vertoont de nieuwe normaal economie scheuren die groter zijn dan 1,5 meter. Protesten, rechtszaken en er begint zich een ware burger opstand af te tekenen.

In Amerika vertoont de wapenverkoop ongekende records, hier in Nederland bloemenland zullen we het, juist ja met bloemen moeten doen op de uitzonderingen na tenminste.

Een Grote Onzichtbare Oorlog, …
-is-
Tussen de regels door leren lezen !!

Laat ik eens mijn waardering uitspreken voor mijn co-host bij dotcom.radio Mike Donkers

Ik ontmoette hem in België tijdens een lezing van voeding expert David Wolfe, hij zat twee plaatsen van me verwijderd. Ik vroeg om zijn contact gegeven na enkele van zijn vragen aangehoord te hebben, iets vertelde mij dat dit nog wel eens van pas zou kunnen komen (?). (Noot: Mike vertaalde later werk van David Wolfe voor succesboeken)

In 2008 werd dat dus de wekelijkse bijdrage voor de gezondheidsradio radio uitzending en podcast. Altijd live opgenomen vanuit de studie van de SLOG het onderdeel van Ron Fonteine namen we op. Live twee gasten met een enkele telefoon was toen niet mogelijk en Ron vond deze werkwijze prettiger.

Als iemand een gave heeft die je zelf niet bezit dan heb je al snel respect voor iemand. Ik lees veel, zie veel, onderzoek veel maar als iemand mij dan een vraag stelt over iets moet ik vaak toch nog even nakijken hoe dat boek, persoon, situatie ook weer was. Negen van de tien keer komt Mike dan gelijk met die naam op de proppen.

Ter informatie, Mike krijgt nooit tevoren een overzicht van de onderwerpen die we gaan behandelen, alles, maar dan ook alles is parate kennis. Denk daar volgende keer eens aan, een aarzeling van een fractie van een seconde of ik heb vaak de indruk dat hij op het vinkentouw zit om me in de rede te vallen met zijn kennis.

Tel daarbij op dat het niet iedereen gegeven is verbanden te zien in al die nieuwsfeiten wat zeer treffend in het Engels connecting the dots heet. Een naam bedenken voor de voorzetting van gezondheidsradio was dan ook niet moeilijk te bedenken dotcom.radio. Alleen de domeinnaam is nooit vrijgegeven. Radio maken is niet meer het alleenrecht van de ‘happy few’ tegenwoordig en dat zou de reden kunnen zijn (?)

Zaken met elkaar verbinden is vooral tussen de regels door -leren- lezen want we zitten immers in een informatie oorlog waar niet alles verteld wordt, mensen bewust op het verkeerde been gezet worden -zoals in elke oorlog- en de leugens en misinformatie hoogtij vieren.

Dat betekend ook dat je soms risico’s neemt met de info die je verstrekt en er naast zit in het tijdsbeeld. De Q posts zijn daarin nooit duidelijk, de vijand leest mee.

Mike was een van de eersten die het Q verhaal oppikte in Nederland mede door zijn kennis van de Engelse taal en de eerdere aangehaalde dotcom kwaliteiten. Zonder hem denk ik niet dat we het podcasten / radio maken zo lang vol gehouden hadden dus ik ben wel blij met hem.

Het Q verhaal maakt dat vele nieuwsbronnen, ook alternatieve, steeds weer op het verkeerde been gezet worden en misinformatie verspreiden omdat ze Q niet volgen.

Een Quote voor Mike: In het land van schildpadden is de haas de onbetwiste kampioen !!

dotcom.radio, elke zondag op de radio en als podcast

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk