“Q” – Hoe meer je ‘weet’, … updates


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #77 [01-06-2020]


Q– The US military is the only way to bring down the cabal / deep state / black hats. Trump has total control of it as Commander-in-Chief. Military Intelligence MI is not subject to Congress approval or oversight, so NO LEAKS. This operation stayed secret from the 3 letter agencies. Draadje

Twee TOP video’s Joe M en Qniversity

24-06-2020
23-06-2020
https://www.youtube.com/watch?v=qlqWMazIYUQ
let op er is een video van 2,5 min voor geplaatst in de hoop dat je weg zapt
21-06-2020

ER WORDT -NU- GESCHIEDENIS GESCHREVEN MET HOOFDLETTERS

Wat vooraf ging lees je verder naar onder

leuk, .. voor een ander ik doe niet mee met die waanzin.
https://youtu.be/ywDsADAdKxI
Video liet de valse vlag spelers zien, de crisis acteurs George Floyd en de politie agent

Zo ziet er moderne oorlogsvoering uit

Q post 4407
Direct Energy Weapon ?

Fa[c]tsforum en Gedachtenvoer zijn de enigste twee websites die dagelijks Q nieuws brengen. Hoe meer je weet, …


Net als in Amerika MOET er schijnbaar hier in Frankrijk ook een rassen oorlog uitbarsten. De Corona strijd is over en heeft niet lang genoeg geduurd om stemmen per post af te dwingen anders winnen de oude politieke stromingen nooit meer, denk Macron, Rutte, Merkel etc, de Deep State marionetten, voor het geval je het nog niet weet, HET IS OORLOG, een informatie oorlog als nooit te voren. Maar wel met slachtoffers, hoewel er relatief weinig mensen rechtsreeks aan corona zijn gestorven, ze waren wel slachtoffers want een werkend medicijn is er al sinds de Spaanse griep bleek uit de Q posts en gebruikt door de elite -Hydroxychloroquine-

– HM

Nu ook in Nederland, dat kan geen toeval zijn, er moeten schijnbaar rellen komen, Antifa en, ….

We hebben in de EU geen National Guard net als in de VS maar wel 30.000 extra troepen uit de VS die de orde -zouden kunnen herstellen- als het moet

aanmelden via de Telegram app


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk