Massacontrole COVI-PASS immuniteitspaspoorten die naar verwachting in 15 landen worden uitgerold


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #105


We zijn eindelijk in protest gekomen in Nederland, maar de ontwikkelingen gaan veel sneller dan we ons kunnen realiseren de COVI-PASS, zeg maar een soort Social Credit Systeem light daar wordt nu al over gesproken om in te voeren. Geen verplichte vaccinatie maar uitsluiting van de samenleving.

– HM

Bron artikel Mint Press News: Mass-Tracking COVI-PASS Immunity Passports Slated to Roll Out in 15 Countries
Door: Raul Diego

Door de magie van de internet meme cultuur zullen de meeste millennials bekend zijn met de beroemde openingsscène van de film uit 1942, ‘Casablanca’, waar twee politieagenten een burger in het ‘oude Moorse deel’ van door de nazi’s bezet Frans Marokko tegenhouden en hem om zijn ‘papieren’ vragen. De man wordt meteen meegenomen nadat de vereiste documenten niet zijn overgelegd. De filmische uitwisseling is sindsdien gebruikt als een populaire verwijzing naar de altijd oprukkende hand van de staat, die nu op het punt staat een niveau van controle over de bewegingen van mensen te bereiken dat de ruwe nazi-methoden te schande maakt.

aanmelden via de Telegram app

Een Brits cyberbeveiligingsbedrijf, in samenwerking met verschillende technologiebedrijven, implementeert de COVI-PASS in 15 landen over de hele wereld; een “digitaal gezondheidspaspoort” dat uw COVID-19-testgeschiedenis en andere “relevante gezondheidsinformatie” zal bevatten.

Volgens de website van het bedrijf is het doel van het paspoort “veilig weer aan het werk te gaan” en “sociale interacties” te hervatten door de autoriteiten “up-to-date en geverifieerde gezondheidsinformatie” te verstrekken.

Deze doelstellingen weerspiegelen de doelstellingen die Bill Gates sinds het begin van de COVID-19-lockdown heeft gepromoot. In een essay geschreven door Gates in april, steunt de software-nerd-filantroop zijn steun voor de draconische maatregelen die zijn genomen als reactie op het virus en suggereert hij, als een ouderwetse maffiabaas, de oplossingen voor dit opzettelijk opgelegde probleem. Ironisch genoeg begint Gates zijn pleidooi te houden voor de toepassing van massale tracking- en bewakingstechnologie in de Verenigde Staten door te zeggen dat “de Verenigde Staten voorlopig het voorbeeld van Duitsland kunnen volgen”; Vervolgens prijst hij de voordelen van de “vrijwillige acceptatie van digitale tools”, zodat we kunnen “onthouden waar [we] zijn geweest” en “ervoor kunnen kiezen om het te delen met iedereen die u komt interviewen over uw contacten”.

https://www.covipassbenelux.nl/

Praktisch gezien heeft VST nu een direct partnerschap met de Britse regering en heeft het contracten gesloten om zijn technologie in 15 landen in te zetten, waaronder Italië, Portugal, Frankrijk, India, de VS, Canada, Zweden, Spanje, Zuid-Afrika, Mexico, Verenigde Arabische Emiraten Emiraten en Nederland.

Lees het gehele artikel bij de bron Mint Press News


Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk