Alleen -IK- kan -MIJN- wereld gestalte geven !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #105


Elke week zie ik wel een spreuk voorbijkomen waar we dotcom.radio mee beginnen. Deze week roept de spreuk om enige uitleg. Hoe ik dat zie in het licht van de huidige crisis, en nee het is geen gezondheidscrisis maar een machtscrisis.

Er is een groep mensen die al eeuwen toewerken naar totale wereldcontrole, een idee dat als een overerfelijk gezwel op 17 maart volgens hun lange termijn plan tot volle wasdom is gekomen. Open zichtbaar voor een ieder en nog kan de meerderheid het niet bevatten.

In the eternity of all creation,
I am the only ME that ever will be.

– Jonathan Lockwood Huie

Oorlog kennen we allemaal maar een coup en nog wel wereldwijd gepleegd onder valse voorwendselen, in feite de grootste valse vlag operatie uit de gehele geschiedenis ooit, zoiets is ongekend en ik begrijp wel, niet vatbaar voor vele mensen.

Maar we moeten in actie komen, allemaal, –SAMEN-.

In ons eentje redden wij het niet, en met die -WIJ- heb ik vooral de patriotten voor ogen, zij die vol toewijding hun land, cultuur en belangen van dat land liefhebben, verdedigen en steunen. Of maak het plaatje wat groter, Create a Better World.

Jarenlang zagen zij deze coup aankomen, en ik spreek voor mezelf, toch kwam het nog onverwacht, snel en in alle hevigheid. En met toenemende verbazing zag ik een eerste verontrusting golf al snel weer afnemen in de berusting van het nieuwe normaal.

In de eeuwigheid van alle creatie ben ik de enige die aan creatie handen en voeten kan geven voor mijzelf.

Maar ik wil meer, ik wil ook gelukkige vrije mensen rond mij heen, we zijn nu eenmaal sociale wezens.

Dat is de reden dat ik elke dag weer vele uren aan de slag ben om te kijken of ik anderen kan triggeren, bij de les, bij de hand kan nemen.

Ben je bang voor alles wat er in de wereld gebeurd?

Gisteren zei een man mij, ik wil al het nieuws niet weten, lekker gelukkig in mijn eigen wereldje. Hij zegt dus letterlijk; “‘IK’ ben bang” Als de wereld vol is met mooie dingen wil je namelijk alles weten, alles ontdekken. ‘Hij’ stopte dus liever zijn kop in het zand alsof je daar de werkelijkheid mee kan ontlopen.

Ik wil alles weten, alles, –BANG– dat die verderfelijke zaken door zullen gaan als ik er niet over praat.

Gisterenavond een gezellig samenzijn maar de gastvrouw vroeg mij al bij het onderwerp Corona of ik niks wilde zeggen. Daar ga ik 1 op 1 dus nog wel op in binnenkort. Ik hoorde iemand over 5G spreken, al gezegd tegen hem, volgende week wil ik met jou ook een babbeltje maken, ik hoorde dat je in de muziek zit. (Dan hebben we al een gemeenschappelijke deler).

Motiveren om te doen wat ik doe is al lang geen issue meer, een gevoel van onrust bekruipt mij als ik eens een dag totaal niets doe. Eigenlijk is dat niet waar, in gedachten ben je immers al weer aan een nieuw idee, een nieuw artikel aan het werk of zijn de oren gespit op het nieuws. Extra gemotiveerd door de kaasboer die een heel pak kazen naar Frankrijk stuurde, een cartoon tekenaar die in drie dagen iets creëerde wat hij over drie weken beloofd had en de bedankjes per mail van luisteraars. En dan zijn er de tellers op elke pagina die laten zien dat je werk gewaardeerd wordt. De reacties staan immers uit als voorzorg tegen de trollen.

Het verbaast me zelf ook dat je soms een een enkel woord voldoende hebt om weer een artikel te schrijven over bijna het zelfde onderwerp. Maar een voetbal verslaggever heeft datzelfde probleem ook, hij rende achter de bal en trapte hem gelijk weer weg. Het hele circus eromheen maakt het spannend.

Super spannend is echter het echte leven. Een ding is duidelijk, ‘Ik’ ben niet in de wieg gelegd om onderdanig nog wat kleinfruit te plukken in het leven. Ik wil alle vrijheid die mij gegeven is door de grondwet die nu met voeten getreden wordt. Ik doe niet mee, ik pik dat niet.

aanmelden via de Telegram app

Wat kan ik doen waardoor jij wel moet kijken, ziende wordt en medeplichtigheid gaat tonen door niet meer te zwijgen.

De boodschap van Q begrijp je zo ook beter, hij gaat ons niet in zijn eentje die betere wereld schenken, we zullen er op zijn minst om moeten vragen en tonen dat we het waard zijn. Leven in vrijheid.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk