Ondernemers biedt politieagenten een baan aan, waarom?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #106


Hoe leuk is het nog om politieagent te zijn? Ik probeer even in de gedachten te kruipen van een politieagent. Niet bij zo’n ME narcist die het leuk vindt landgenoten in elkaar te meppen maar een gewone agent die trots is / was op zijn baan.

Wat is er geworden van de politie, uw beste vriend, waakzaam en dienstbaar?

Mensen die buiten het journaal om de vele YouTube filmpjes hebben gezien waar de ME willekeurige mensen jong en oud in elkaar mept als ware het hooligans beginnen al een behoorlijk ongenoegen tot zelfs haat op te bouwen voor de ordehandhavers of zoals de video’s duidelijk tonen, de orde verstoorders. De donkere gelaatsschermen moeten hun ware indentiteit verhullen. Wat als iedere agent een persoonlijk identificatie nummer op het uniform had, zouden ze dan ook de burgers zo onbeschoft te lijf gaan? Als de video als bewijs aan een persoon gekoppeld kan worden? Nog erger politieagenten in burger die de onlusten uitlokken. Niets is te gek voor de satanisten.

aanmelden via de Telegram app

Maar er zijn ook de locale agenten ver verwijdert van deze gewelddadige wereld in de grote stad. Agenten die gewoon deel uitmaken van de locale samenleving die dag en nacht klaar staan voor de samenleving. Vrouw kinderen, ons kent ons. Hoe vervelend is het als je familieleden aangesproken worden over het ontspoorde gedrag van sommige ‘agenten’?

Er hoeft maar iets mis te gaan en het wachten is op onschuldige mensen worden ook hier gedood door een agent net als bij de gele hesjes. Vanaf die dag zal elke agent al snel vijandigheid ervaren, de scheidslijn is flinter dun.

Al in meer artikelen haalde ik Frankrijk aan als voorbeeld waar in 2019 meer als 80 agenten zich van het leven beroofden, zelfmoord.

Bovendien, de factor stress kan een mens -letterlijk- ziek maken

Wellicht als enige uitweg om het inkomen van het verdere gezin te garanderen?

Ook onder agenten zal het doordringen dat ze een satanische regering vertegenwoordigen, en hoe voelt dat als je je ‘werk’ moet doen?

Beste ondernemers, politieagenten hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, en ….

(tip) Elke politieagent die een andere baan kan verwerven is ook -ACTIE- voeren tegen deze satanische overheid, bekijk het eens van die zijde. Hoe minder agenten van ‘dienst’ hoe minder ‘macht’ voor de vijand zijnde -de overheid-. Bij de politie zit een hoop expertise die je weg kunt kopen ! Zo hoog liggen de salarissen niet gezien de inzet, werkplezier en gevaar.

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk