dotcom.radio aflevering 211 van 28-06-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #104


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 211 – Bijdragen luisteraars – de ontspoorde overheid – kort geding burgerfront – Mike zijn ervaring Malieveld – einde chemotherapie – Rutte geeft het goede voorbeeld (wat wij niet mogen) – Politie VS weigert werk inAtlanta – Qanon – NWO en meer, … [Afspelen Downloaden (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

In the eternity of all creation,

I am the only ME that ever will be.

– Jonathan Lockwood Huie

[Astrid] Study Finds U.S. Farmland Now 50 Times More Toxic to Bees Than Before GMOs Were First Introduced

[Astrid] U.S. Agriculture Secretary Testifies in Favor of Including GMOs and Gene Edited Foods in Organic

[Allard] Hoi Henk, Als aanvulling op je post over de COVID-19 telefoon update van Apple en Google heb ik hier de manier om de update naar IOS 13.5 en hoger te blokkeren.

Ik heb mijn telefoon nog net op deze manier kunnen redden van deze trackings software. Mijn bedrijf vereist dat ik de telefoon wel update, maar ik heb gewoon de connectie naar de mailserver van mijn bedrijf eraf gegooid. Klaar: het is mijn privé telefoon! Kijk naar de YouTube :

[Astrid] VERZORGINGSHUIS TRAKTEERT BEJAARDEN OP HEERLIJK GLAS WATER – en ja gratis – Doen ze normaal nooit vanwege teveel plassen.

[Fokko] Bayer schikt met miljarden in Roundup-zaak – Het concern komt met ruim $10 miljard over de brug richting de aanklagers in de VS die menen kanker te hebben gekregen van het middel. Het is de gootste schikking ooit

[Rinno] vanaf zaterdag start een lezingenreeks in Duitsland en Zwitserland over  nesara … gesara zoals dat nu gaande zou zijn…wordt in dit artikel genoemd

[Pieter] Jullie adviseerde om in geval van aanhouding niets te zeggen en geen legitimatie tonen. Volgens mij is er echter een probleem. Immers iedere Nederlander is VERPLICHT zich te kunnen legitimeren. (Auweis  bitte) Zo niet dan kan je beboet worden. De politie/OM vervolgt mensen daarvoor en rechters veroordelen je er op. Dus dat advies klopt m.i. niet.

[Rob] Hier begrijp ik niet veel van.. wat in hemelsnaam moet Trump met Henry Kissinger? Hij wil de mensheid uitroeien….

medeplichtig

Doe mij een paar pakjes. YouTube geeft nu meer als 5 minuten reclame voordat de video begint af te spelen

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

GEDACHTENVOER

Medisch Dossier Januari 2020

Einde Chemotherapie in zicht: Het verkoudheid virus kan kanker in slechts één week vernietigen en behandelen. Virotherapie zou in de toekomst chemotherapie kunnen vervangen.

Samengevat is de verhitting van met name de kanker bij koorts het werkende mechanisme.

Denk jij wat ik denk? Hydroxychloroquine

Dr Rath: The Failings Of Conventional Medicine Exposed: Less People Die When Doctors Go On Strike – Recent study in Kenya between December 2016 and November 2017 doctors were on strike 100 days resulted in a significant reduction in mortality.

Politie

Stel je een politiemacht voor die meer als brandweerlieden of ambulancepersoneel handelt. Brandweerlieden hoeven niet van deur tot deur te gaan om brand te zoeken om effectief te zijn. EMT’s, net zoals brandweerlieden wachten op een oproep voordat ze reageren, en hun diensten zijn vaak van onschatbare waarde gebleken in tegenstelling tot politiewerk. Misschien kan deze recente chaos worden gebruikt om dit idee naar de voorgrond te leiden en het idee van politie in het land van de vrijheid volledig te vernieuwen. Je kunt zeker dromen.

Ondernemers biedt politieagenten een baan aan, waarom?

Activist Post: Politie in Atlanta weigert hun werk te doen, toch neemt de misdaad af, en ontstaat er geen chaos

Hoe kan ik afscheid nemen van mijn “Smartphone”? COVID 19 app update

De -O-N-T-S-P-O-O-R-D-E overheid geeft zich weer verder bloot !

Kun jij de tweestrijd nog aan in je hoofd? -Cognitieve Dissonantie-

Zerohedge Defund The Thought Police

COVID 19(84)

EINDELIJK DE BEKENTENIS  Het coronavirus is veel milder dan gedacht verklaarde GGD-directeur Sjaak de Gouw gisteren tijdens een technische briefing in de Tweede Kamer, Daarnaast verklaarde hij: Aanvankelijk dachten we dat zo’n 60% van de Nederlandse bevolking het coronavirus zou oplopen, dit aantal stellen we nu bij naar ong 6 à 10%.

Wetenswaardigheid: Een virus bestaat niet stond bij gezondheidsradio al in 2009 op de agenda naar aanleiding van de Varkens / Mexicaanse griep

Uit ons kort geding tegen de Staat van 25 juni.

— ‘op voorhand vertrouwen dat het goed zit, dat kan in week 1. Maar we zitten nu in week 16’
— ‘sociaal, maatschappelijk en menselijk leed is niet meegewogen. We hebben het over duizenden doden door uitgestelde medische behandeling’
— ‘de conclusie van antwoord leek me de uitgelezen kans voor de Staat om nu eindelijk eens uit te leggen wat hier aan de hand is, maar niets van dit alles’
— als iemand binnen twee dagen na een motor ongeluk overlijdt telt het niet mee als corona dode, vanaf de derde dag wel’
— ‘hoeveel mensen overlijden er aan corona? Ik ben blij dat het #RIVM hier is, daar moet nu echt deze zitting een antwoord op komen’.
— ‘ik bagatelliseer covid niet, griep is ook een ernstige ziekte. Maar hoe gevaarlijk is covid nu eigenlijk? Hoe hoog is de infection fatality rate?’
— kijken we bijvoorbeeld naar Denemarken, die hebben al zes weken alle maatregelen opgeheven. Daar is niets gebeurd, geen tweede golf’

De WHO in hun eigen woorden – definitie van wat een ‘pandemie’ is reeds versoepeld in 2009!

De gemeente Den Haag roept mensen op om zondag niet naar het Malieveld te komen. Ook op persoonlijke titel aanwezig zijn bij een demonstratie die verboden is, is een strafbaar feit, stelt de gemeente.

TRUMP

RALLY RECAP: MASSIVE TRUMP CROWDS Inside and Outside Tulsa BOK Center — 6.7 Million Online Viewers!

Geoffrey Berman: Your Fired

Democraten wetsvoorstel politie hervorming met o.a.  trainingen tegen vooroordelen voor politiemedewerkers.

Q anon

“The health official responsible for overseeing nursing homes in Pennsylvania — where nearly 70 percent of the state’s coronavirus-related deaths have occurred — has reportedly moved her elderly mother out of a facility as deaths skyrocketed.”

How is it possible select [D] governors thought it was ‘safe’ to push COVID-19 positive elderly patients back into nursing homes [hot zones]?

Q post 4489 van Fox News on YouTube werd een video geplaatst in de hoop dat kijkers wegklikken na pianospel en een foto van Trump van 2.5 minuut lang — Belangrijkste nieuws slow down omdat er geen Grand Jury zittingen zijn in alle districten vanwege raad eens Corona

De dreiging van de ‘New World Order’: Prof. Bob de Wit en Flavio Pasquino Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan de Nyenrode Business Universiteit en lid van het Break Out Management Team

De boeren in Groningen zijn bezig met de tekst “all 4 one”.

-TWITTER-

IET 17 A heartbeat can be detected within 2 weeks of impregnating! Basically the law has banned abortion in Tennesee

Syp Wynia: De gedachtenpolitie is in oprichting. Chantage en broodroof behoren tot het instrumentarium. — Waar was je al die tijd Syp in 2009 werd ik al tot kwalzalver verklaard.

Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot #MH17 neer’

ZeroHedge meldde zondag reeds een grote uitschieter van COVID 19 besmettingen een dag na de Rally van Trump

Worden de toevoegingen aan drinkwater mogelijk verhoogd vanwege de crisis volgens de richtlijnen van de WHO op het moment dat er ‘iets’ gebeurd. Wij hebben geen info daarover, zoeken jullie eens mee !!

Sven Hulleman in een oorlog reeds verloren; Kastelein die zelfmoord heeft gepleegd -en- de vraag aan Karel van Wolferen Waarom gebeurd dit alles? “Het reduceren van de wereldbevolking” (noot dit gaat dus over -JOU-)

ZeroHedge: New York, New Jersey & Connecticut Orders Visitors To Quarantine For 2 Weeks

Zerohedge: Polish President Vows To Oppose “Social Experiments” Designed To Harm Family-Unit

ZeroHedge: “This Is Madness” – MSM Angry That They Lost Sway Over The Gun-Control NarrativeApparently, fear can have effects on the public that the MSM and government do no want – more self-reliance.

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten