Verpleegster aan de frontlinie van COVID-19 deelt haar (nare) ervaring


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #103


De verhalen van mismanagement komen nu binnen vanuit de gehele wereld, mensen die onterecht dood gaan in ziekenhuizen en bejaardentehuizen, dood of moord met voorbedachte rade? De overheid die werkzame medicijnen en vitamines achterhouden.

Bron artikel Dr Mercola: Nurse on the Frontlines of COVID-19 Shares Her Experience
26-06-2020

VERHAAL IN EEN OOGOPSLAG

  • Erin Olszewski, een verpleegster die undercover-verslaggever en klokkenluider werd, onthult de gruwelijke mishandeling van COVID-19-patiënten in het Elmhurst Hospital Center, het openbare ziekenhuis in Queens, New York, dat is “het epicentrum van het epicentrum” van de COVID-19-pandemie in de VS.
  • Olszewski pakt een aantal problemen bij Elmhurst aan, waaronder het onevenredige sterftecijfer onder gekleurde mensen en de controversiële regel rond Do Not Resuscitate (DNR) -orders
  • Elmhurst scheidt COVID-positieve en COVID-negatieve patiënten niet, waardoor een maximale verspreiding van de ziekte wordt verzekerd onder niet-geïnfecteerde patiënten die andere gezondheidsproblemen krijgen
  • Patiënten die herhaaldelijk negatief testten op COVID-19, werden nog steeds vermeld als bevestigd positief en op mechanische beademing geplaatst, waardoor de aantallen patiënten kunstmatig werden opgeblazen terwijl de patiënt ter dood werd veroordeeld wegens longletsel
  • Veel van de artsen die deze patiënten behandelen, zijn niet opgeleid in de intensive care. Een van de ‘dokters’ op de COVID-verdieping is een tandarts, en onervaren medische studenten kunnen rekenen op
aanmelden via de Telegram app

De overheid mag geen medische behandeling dicteren

Olszewski brengt een belangrijk punt naar voren, namelijk dat de overheid zich nooit had mogen bemoeien met het uitvaardigen van COVID-19-behandelrichtlijnen. De behandeling moet op de patiënt worden afgestemd, op basis van de symptomen die hij vertoont, en politici mogen geen zeggenschap hebben over de gekozen behandeling. ‘Het zijn hun zaken niet’, zegt ze.

Afgezien van hydroxychloroquine en zink, die in de vroege stadia van de ziekte moeten worden toegediend, vertelt Olszewski over hoe ze informeerde naar het gebruik van hooggedoseerde vitamine C, waarvan Aziatische studies hebben aangetoond dat ze effectief zijn in gevallen van ernstige COVID-19 .

Een geheime tape-opname onthult de mentaliteit van een Elmhurst-arts, die alle behandelingen, afgezien van ventilatie, ronduit als nutteloos afwijst, aangezien hij verwacht dat 90% van zijn patiënten toch zal sterven. Het is een huiveringwekkend gesprek.

Er valt veel te leren van deze pandemie. Een mogelijkheid om mee naar huis te nemen is dat richtlijnen voor het behandelen van pandemieën van bovenaf niet worden geadviseerd. De WHO en de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie zijn in dit opzicht minder dan betrouwbaar en betrouwbaar gebleken en de beslissingen van sommige politieke staatshoofden waren rampzalig.

Waarom hebben gouverneurs niet vertrouwd op de input van medische professionals die daadwerkelijk met patiënten werken en uitstekende resultaten rapporteren? Waarom zijn zoveel doktoren en wetenschappers onderdrukt en gecensureerd in plaats van dat er naar wordt geluisterd? Waarom worden goedkope en gemakkelijk verkrijgbare remedies die effectief blijken te zijn, afgewezen en belachelijk gemaakt?

De onbekwaamheid en ongevoeligheid van het leiderschap op topniveau tijdens deze pandemie is enorm, en de toekomstige planning van de pandemie hoeft duidelijk minder afhankelijk te zijn van grote farmaceutische pushers zoals Bill Gates en WHO, en meer van lokale teams voor intensive care.

Helaas zitten we nu in een snel rijdende trein naar totalitarisme, ingeluid onder het mom van een pandemische reactie, en de vraag is: kunnen we het stoppen? Ik denk dat we het moeten proberen. Als we dat niet doen, wordt het vanaf hier alleen maar erger.

Lees het gehele verhaal bij de bron

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk