Politie in Atlanta weigert hun werk te doen, toch neemt de misdaad af, en ontstaat er geen chaos


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #101


Bron artikel Activist Post: As Cops in Atlanta Refuse to Do Their Jobs, Crime Plummets Anyway, Chaos Does NOT Ensue
Door: Matt Agorist

Atlanta, GA – De arrestatie en moord op George Floyd vorige maand veroorzaakte een van de grootste protesten in de Amerikaanse geschiedenis. Helaas waren ze niet allemaal vredig en veel plaatsen zagen rellen en vernietiging omdat veel gemeenschappen hun woede niet konden bedwingen. Atlanta, Georgia was een van deze plaatsen. Nadat de protesten waren verdwenen, begon er echter iets veelzeggends te gebeuren in de stad. De criminaliteit daalde dramatisch.

Voordat de officieren van Atlanta Rayshard Brooks vermoordden in een mislukte DUI-stop, begon de misdaad sterk te dalen. Zelfs na de korte onrust als gevolg van protesten als gevolg van Brooks, nam de misdaad nog steeds af.

Hoewel veel agenten van de APD zich ziek meldden nadat de agent die Brooks had vermoord werd aangeklaagd, blijkt uit gegevens dat ze hun werk lang daarvoor hadden geweigerd.

Volgens een vernietigend rapport van WSB-TV, voordat de politie Brooks vermoordde en een collectieve driftbui veroorzaakte, waren de verkeersstops al met maar liefst 80 procent gedaald. Als politieagenten mensen niet afpersen voor misdaden zonder slachtoffer, zoals raamkleuren, kenteken verlichting, veiligheidsgordels en andere willekeurige “overtredingen”, is het niet nodig om de politie “af te zweren”, want dat zal hen dat doen.

aanmelden via de Telegram app

De vakbondsvertegenwoordiger die met WSB-TV sprak, zei dat de agenten weigeren hun werk te doen omdat ze bang zijn om in de gevangenis te belanden als ze iemand pijn doen. Ernstig.

“Het weerspiegelt de nervositeit van de agenten of, weet je, aarzeling om de volgende officier te zijn die in de gevangenis wordt gezet”, zei Vince Champion, bij de International Brotherhood of Police Officers. “Als je een auto nadert, heb je absoluut geen idee wat er aan de hand is.”

Hij heeft gelijk dat u niet weet wat er aan de hand is, maar de overgrote meerderheid van de politie-interacties is voor verkeersstops waarbij geen slachtoffer is en die zowel vreedzaam beginnen als eindigen. Veel van deze haltes worden echter gebruikt als voorwendsel om te vissen op andere vermeende criminele handelingen, en daarom begonnen de protesten in de eerste plaats omdat de statistieken aantonen dat ze meer gericht zijn op minderheden.

Dit is een feit dat Champion geen probleem heeft om toe te geven, maar impliceert dat burgers zich zorgen moeten maken omdat het niet gebeurt.

De daling van de criminaliteit die samenviel met de daling van de politieactiviteiten maakte in wezen duidelijk dat de meeste politiewerkzaamheden die in de Verenigde Staten worden uitgevoerd, worden gedaan met het oog op het innen van inkomsten en niet om misdaad te bestrijden.

Drugsdelicten, parkeerovertredingen en verkeerscitaten zijn niet zozeer misdaden, maar wel inkomstenstromen voor de stad. Ze zijn ook de reden voor het merendeel van de politie-intimidatie binnen bepaalde gemeenschappen; intimidatie die volledig onnodig is gebleken.

Stel je een politiemacht voor die meer als brandweerlieden of ambulancepersoneel handelt. Brandweerlieden hoeven niet van deur tot deur te gaan om brand te zoeken om effectief te zijn. EMT’s, net zoals brandweerlieden wachten op een oproep voordat ze reageren, en hun diensten zijn vaak van onschatbare waarde gebleken in tegenstelling tot politiewerk. Misschien kan deze recente chaos worden gebruikt om dit idee naar de voorgrond te leiden en het idee van politie in het land van de vrijheid volledig te vernieuwen. Je kunt zeker dromen.

Lees het gehele artikel bij de bron

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk