Overheid & Media betrapt op heterdaad, wringen zich in allerlei bochten, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #100


De media wringen zich in allerlei bochten om hun spel te rechtvaardigen maar hebben met het optreden van de politie als verlengstuk van de ontspoorde overheid afgelopen zondag 21-06 maar alle drie de partijen hebben zich vergaloppeerd. Juist -NU- gaan meer en meer mensen zien dat de complottheorieën mama gelijk had. De geest is nu echt uit de fles

1,5, meter niet voor Rutte en Macron
614 hartjes en 368 retweets = 982 ZOMBIES
Deze politicus hoort achter de tralies, de enige veilige plek

De Overheid en de Media spannen samen tegen de bevolking en gebruiken de politie tegen ‘ons’. Hoe lang vraag ik mij af duurt het nog voordat we de eerste zelfmoorden gaan zien in Nederland onder de politieagenten die geen andere uitweg meer zien, … net als in Frankrijk waar de zelfmoorden al minimaal op 80 zitten, zover ik weet maar veel meer is ook mogelijk.

RTL: Kritiek op politieoptreden Den Haag, maar ‘beelden zijn momentopname’

In een oorlog moet je een vijand kunnen herkennen, weten tegen wie je vecht. In een rechtsstaat moet je een gezagdrager kunnen herkennen. Het feit alleen al dat de politie zich begeeft als burgers in een actieve rol bewijst dat het oorlog is! Oorlog tegen de burger die met bloemetjes gewapend naar het Malieveld kwamen.

kamerlid: ook onder deze omstandigheden gaat de democratie door,..
MAG IK ZEGGEN DAT U EEN DIKKE LEUGENAAR BENT
de democratie is 17 Maart begraven lockdown vandaag dag #100

NPO: Wat als je moeder in complottheorieën gelooft? “Tegengas geven werkt averechts”

Wel een gemiste kans om een spin te geven aan Q anon beste schrijvers van dit artikel TIJMEN SNELDERWAARD & TIM IGOR SNIJDERS Tsja ik had mij erop verheugd hoe men de duidelijke connectie van Q en Trump een spin zou geven, kom jongens jullie kunnen het Go, Go, Go

LET OP: Er komt een tweede golf

Maurice heeft twijfel over het Corona Virus, lees onderstaande artikelen, want het virus bestaat niet

ZeroHedge: Half A Million Users Uninstall French Contact Tracing App As It Fails To Engage Users

New York City, Norway and Germany have each struggled to get their contact-tracing programs off the ground. In NYC, an army of 3,000 contact tracers has struggled to glean information from a reluctant patient population. In Norway, objections from a data privacy watchdog compounded with low usage levels led the project to be mostly abandoned. 

In the US and Europe, contact-tracing apps have been controversial as many have alleged these government-sponsored tracking apps infringe on people’s rights by collecting location data, while doing little to uncover early infections, since infections involving random passing encounters with asymptomatic patients are relatively rare.

Lees hier meer over de COVID 19(84) app

… wordt vervolgd


De oorlog tegen de burger bevolking is wereldwijd

Op twitter werd Donald Trump’s populaire meme producent verbannen meldde ZeroHedge vandaag: Twitter Bans Trump’s Favorite Meme-Maker As Election Heats Up Twitter has permanently suspended one of the most significant figures in political satire; Logan Cook, otherwise known as CarpeDonktum.

aanmelden via de Telegram app

De overheden van de wereld zijn in -OORLOG- tegen ons en sinds 17 maart wordt deze oorlog open en bloot uitgestald in volle glorie

Hoe ga je om met een –Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk