Hoe kan ik afscheid nemen van mijn “Smartphone”? COVID 19 app update


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #94


Al eerder ben ik aan het nadenken geweest over het gebruik van mijn ‘smartphone’ en de mogelijkheden die Big Brother heeft om mij (ons) te bespioneren. De alom geprezen Nokia 3310 optie zou ruim voldoende zijn, telefoon en SMS, maar het 3G netwerk wordt niet lang meer ondersteund heeft men mij op gewezen.

Zojuist kreeg 18-06-2020 | ik deze mail van Geert voor de luisteraars bijdrage van dotcom.radio | Update I phone 23-06-2020

Blootstellingsmeldingen STIEKEM op telefoon geïnstalleerd
Zonder uw toestemming is er een corona-track en trace app voorzetje geïnstalleerd op uw foon!!

Dit geldt voor alle Android-smartphones wereldwijd.
Heel sneaky er stiekem er op gemoffeld door Google!

Lees verder hoe je die kunt verwijderen

Ik heb het net gecontroleerd en de app stond uit. Maar die kan, denk ik ook op afstand aangezet worden, dat neem ik dan wel aan.

H-E-L-P, mijn telefoon is gehacked door G-O-O-G-L-E

aanmelden via de Telegram app

Als de oude 3G telefoons gaan verdwijnen, is een telefoon zonder bundel ook een optie vraag ik mij af ?

Nu betaal ik voor mijn eigen spionage

Telefoneren en de sms functie is voor mij voldoende weet ik nu uit de praktijk. Op het Franse platteland is het zelden dat ik mijn bundel kan gebruiken, geen bereik. Terug in Nederland na drie maanden lockdown was ik het al niet meer gewend dat ik buiten huis WhatsApp kon gebruiken. Maar de eMail functie is voor mij ook meer dan voldoende.

Eigenlijk begin ik al een hekel te krijgen aan WhatsApp en de mensen die verwachten dat ik voor elk wissewasje de telefoon bekijk en antwoord geef. Op de tuin werk ik veel met de handschoenen aan vanwege de doorns en zelfs een SMS bekijken is dan onmogelijk.

Gelijk mijn bundel maar op NUL gezet
15 en 16 was mijn bliksem bezoek aan Nederland

De vraag is: Ben ik veiliger zonder bundel, wie geeft mij antwoord ?

Update I phone 23-06-2020

Hoi Henk, Als aanvulling op je post over de COVID-19 telefoon update van Apple en Google heb ik hier de manier om de update naar IOS 13.5 en hoger te blokkeren.

Ik heb mijn telefoon nog net op deze manier kunnen redden van deze trackings software. Mijn bedrijf vereist dat ik de telefoon wel update, maar ik heb gewoon de connectie naar de mailserver van mijn bedrijf eraf gegooid. Klaar: het is mijn privé telefoon!

Kijk naar de YouTube :

19-06-2020 20.30: American firm unveils coronavirus “health pass” to prevent “unhealthy” people from accessing airports, workplaces

24-06-2020

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk