Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #86


Woensdag 10-06-2020 dag #86 van de wereldwijde staatsgreep, wist je dat al?


aanmelden via de Telegram app

update 10-06-2020 17.30 uur | update 22-06-2020 video

Afgelopen zondag was de uitzending van Robert Jensen uitsluitend -EXCLUSIEF- op zijn eigen website te zien, waarom? Omdat er bij YouTube filters ingeschakeld zijn die volautomatisch het audio signaal analyseren en, als hij ook maar een woord uitspreekt die op de ‘YouTube zwarte lijst staat’ kan zijn video geblokkeerd worden. Volautomatisch, is het een twijfelachtig woord dan wordt de video nagezien door iemand en alsnog geblokkeerd.

Wil hij je dus iets vertellen dat belangrijk is dan moet hij uitwijken naar de eigen website zoals afgelopen zondag (07-06) Waar hij in uiterst voorzichtige bewoording probeerde uit te leggen wat er gaande is en op welke gevaren we afstevenen.

Waarom uiterst voorzichtig ?

Omdat mensen zo ver afgedwaald zijn van de -REALITEIT- dat ze geen flauw benul hebben wat er in de wereld gaande is. Hij probeert om je bij de hand te nemen om je te vertellen hoe de wereld er -ECHT- uitziet en op welk gevaar we afstevenen. Chapeau !!

Maar voor de gevorderden gaat dat niet snel genoeg en het dotcom.radio team vraagt zich dan ook af of de tijd rest om die taak nog te volbrengen. Wij denken van niet. Het wordt een keiharde landing voor de minder geïnformeerden en wellicht een onneembare barrière voor de onwetenden.

Robert; “Ik denk dat over een paar jaar Italië en Spanje volledig in het Chinese Social Krediet systeem zitten”.

Het dotcom.radio team denkt; “Als we niet oppassen, niet in actie gaan komen dat Nederland nog dit jaar deel uitmaakt van de eerste schreden op het dictatoriale Sociale Krediet Systeem.

De app die iedereen tot globalistische slaaf gaat maken

Op 17 Maart 2020 heeft de coup, de staatsgreep immers reeds plaatsgevonden waardoor we nu reeds in dag #86 zitten.

Huisarrest, vrijwillig of gedwongen, sociaal afstand houden, verplicht mondkapjes dragen dat zijn allen basis rechten van de mens die met voeten getreden werden die nooit kunnen beschreven worden in de grondwet. Het zijn basis rechten.

Even nog voor de duidelijkheid, als een politie agent mij gaat voorschrijven dat ik deze ‘wet’ moet naleven dan schrijft hij of zij maar een bekeuring en laat ik dat netjes voorkomen bij de rechter.

Krijg ik dan huisarrest, ik heb al 2 maanden fulltime ervaring en 1 maanden huisarrest met ‘vrije’ uitloop.

Ieder ander die het daar niet mee eens is heeft zijn hersenen duidelijk niet meer gebruikt de laatste 25 jaar, … een zombie dus.

Tot 17 maart was ik nog terughoudend met het zo confronterend schrijven op de man / vrouw af. De tijd ontbreekt nu om tere zieltjes langzaam wakker te maken. Dat laat ik aan Robert over. “Het is 5 voor 12”, dat ligt reeds ver achter ons. Het is de #86 ste dag van de wereldwijde staatsgreep de “coup du monde”

Wij zijn op zoek naar strijders, mensen die zich willen inzetten voor de vrijheid.

En het gaat niet meer om de vrijheid te behouden, we zitten al in de fase om de vrijheid -TERUG- te winnen.

Wat we verwachten van je is echter simpel, jezelf bijscholen hoe de echte wereld in elkaar zit en een ieder waar je mee in contact komt bij de hand nemen op die reis.

Zondag nog gedaan in het frans, uiteggen dat een virus niet bestaat en nee ik ken slechts een heel klein beetje frans maar had dit al zitten oefenen in gedachte voor het geval dat ik in de gelegenheid zou komen om iemand te informeren, en ja, het is gelukt. Bingo.

Ik kan nu nog mensen naar een website met extra informatie sturen, of dit aan het einde van -dit jaar- nog kan staat in de sterren geschreven want, als de grond te heet wordt onder de voeten zullen velen gedwongen worden hun activisme voort te zetten offline of totaal de mond gesnoerd worden. Het sociale krediet systeem zal genadeloos toeslaan voor een ieder maar voor activisten het allereerst.

Vrijheid

gedachtenvoer 200

Ooit wel eens nagedacht dat er zich nu honderdduizenden strijders in hun graf omdraaien als ze zouden zien hoe achteloos mensen hun vrijheid nu verloochenen, verraden !!

Terug naar het probleem van Robert Jensen, …

Vrijwel elke dag kom ik tegenwoordig video’s tegen die binnen 24 uur of sneller verwijderd wordt, zoals maandag de video dat zowel de politie agent als George Floyd betaalde acteurs waren en, … George zelf als familielid op zijn eigen afscheid aanwezig was. Pet, zonnebril en mondkapje zijn een handige vermomming, maar net niet helemaal. De hele wereldwijde Black Life Matters operatie is dan ook een valse vlag, maar dat wisten de gepokte en gemazelde complot onderzoekers al vanaf de eerste minuut toen namen als Antifa en George Soros in beeld kwamen.

Gisteren schreef ik hier op de site nog over het gezondheid complot en het niet bestaan van virussen.

DAAR KOMT NOG BIJ HET OP GROTE SCHAAL VERGIFTIGEN DOOR DE VOEDING, MEDICIJNEN, CHEMTRAILS, HET PIRAMIDE GELDSYSTEEM, HAAARP, 5G HOOG FREQUENT STRALING, EN AL DIE VALSE VLAG OPERATIES EN DAN NOG DE BLOED DRINKENDE ELITE VAN DOODGEMARTELDE KINDEREN. (ANDRENOCHROME)

… en nog het een en ander. Hoe denkt Robert Jensen dat nog voor elkaar te krijgen nu we al in dag #86 van de coup zitten?

Hij kan de landing nog enigszins verzachten maar daar blijft het toch wel bij, gaat hij immers te snel dan haken er veel, heel veel mensen af.

Dat weten wij, we zijn al iets langer bezig met wakker worden en andere mensen pogen op sleeptouw te nemen. Wij weten hoe moeilijk dat is, dat het soms een onbegonnen zaak is.

We hebben nog een enkele doelgroep over. Een groep mensen die nog wel zelfstandig kan nadenken, die snel kunnen schakelen, die vaak snel moeten schakelen, de ondernemers. Die worden nu gedwongen om na te denken, hun levenswerk wordt afgebroken, vernietigd. Zij kunnen hun werknemers supersnel bijscholen, “we gaan je bijscholen anders heb je geen baan meer !!”

Het zijn de ondernemers die zich nu verenigen om de schade te gaan verhalen op de overheid en ze zullen snel met schade en schande ontdekken dat die overheid poppen totaal niets in de melk te brokkelen hebben, het zijn slechts de loopjongens van de NWO.

Een Robbert, zal zich af kunnen vragen, was ik maar eerder begonnen. Maar de meeste mensen moeten nu eenmaal eerst hun aangezicht schaden voordat ze gaan zien en tot die tijd kon ook Robert Jensen niets ondernemen in zijn eentje.

Kijk in ieder geval naar de uitzending van afgelopen zondag voor de softe versie van onze toekomt zonder de keiharde waarheid, die kan je echter nog wel vinden op het www, als je de landing nog een beetje wil verzachten, een beetje. Ga naar Jensen.nl 07-06

Kom in actie voor je toekomst, de vrijheid ben je al voor een deel kwijt, het is al #86 dagen over twaalf.

Als je al twee decennia op ontdekkingsreis bent krijg je een beetje een stalen harnas maar ik denk wel dat nieuwelingen die hier ‘rauw’ induiken de rillingen krijgen, … ouderen in bejaardencentra die nu al vermoord worden , ook hier in NL heb ik vernomen, …

22-06-2020

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk