Slimme (smart) samenleving, Domme mensen, … of niet meer?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #99


Bovenstaande titel zag ik vanmiddag op ZeroHedge en dacht gelijk: “Dat artikel moet ik lezen”. Even verder had ik het alweer gelezen dat de schrijver het zelf nog niet snapte over virussen en vaccinaties. Ik ga de titel zelf gebruiken voor een artikel, ik had al iets in gedachten met Slimme (smart) samenleving, Domme mensen, … maar vanavond kwam daar dit bij, ….

… of niet meer?

Inderdaad, … of niet meer!!

Vanavond zag ik de video’s online komen dat de hooligans in een politiebus stapten bij het Malieveld, de relschoppers waren ingehuurd of zelf politieagenten?

, …. en dat is, ….

wederom H-O-O-G-V-E-R-R-A-A-D

Ik gebruikte het woord reeds op 17 April om het verraad te duiden van ons kabinet ten opzichte van de NEP COVID 19 crisis en de daaropvolgende geplande economische crisis. Na vanavond zullen vele ogen opengaan -EINDELIJK- omdat het toneelspel over en uit is.

Doordat iedereen burgerjournalist is komen vroeg op laat de bewijzen letterlijk op straat te liggen. Vreedzame demonstranten moeten zonodig in elkaar gemept worden en de beelden die we gisteren verzamelden spreken boekdelen

Niemand maar dan ook niemand die eenmaal deze zaken met eigen ogen heeft of zal gaan zien weet nu dat we onder een fascistisch bewind zijn gekomen. Ze zullen op onderzoek gaan en het hele internet staat ram vol met artikelen en video’s die men verder kan gaan onderzoeken.

Even een inhaal wedstrijd, …

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk