De -O-N-T-S-P-O-O-R-D-E overheid geeft zich weer verder bloot !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #98


Met het verbieden van de demonstratie op het Malieveld heeft de overheid opnieuw een lijn overschreden die op de dag zelf opnieuw werd overschreden. Politie die met waterkanonnen en geweld vreedzame burgers te vernederen die moedig gebruik maakten van hun burgerrecht op demonstratie. De overheid geeft zich bloot; “W-I-J zijn niet meer geïnteresseerd in jullie welzijn maar voeren de orders uit van de Nieuwe Wereld Orde — Coup Du Monde dag #98

– geen nieuws onder de zon daar we dit bij dotcom.radio vanaf dag #1 roepen

12.30 uur | 22-06-2020 ‘Mijnheer’ Rutte op het journaal; “Recht op demonstreren is een groot goed maar er zitten altijd relschoppers bij”. Noot: er zijn ongeveer 400 mensen gearresteerd en 15 mensen zitten nog vast vanwege geweldspleging. Een eenvoudig rekensommetje leert -mij- dan dat er ongeveer 385 mensen zijn vastgehouden uit machtsvertoon en onderdrukking.


Het viel mij op dat de ME tegenwoordig donkere schermen hebben voor hun helm. Kunnen de burgerjournalisten geen bewijs meer verzamelen over de indentiteit van de agenten via de duizenden YouTube video’s. Dat werd allemaal wel heel vervelend voor ‘oom’ agent. Het klopt verder wel, ze vertegenwoordigen immers de -donkere- zijde van de wereld.

… en wij moeten nog gehoorzamen aan de politie ?

Even snel: Sinds de slag om Waterloo (zo lang geleden) zijn er sporen -zichtbaar- van een machtsgreep op alle gebieden van ons leven. Een machtsgreep die escaleerde in WOI en WOII en meer als 200 coup pogingen en oorlogen sinds WOII. Steeds weer konden we presidenten openlijk horen spreken over de komst van een Nieuwe Wereld Orde [NWO]. De massa was daar steeds blind voor. Nu zitten we inmiddels in dag #99 van de wereldwijde coup en ‘onze’ regering geeft zich -nu- duidelijk bloot aan de -MASSA- met de boodschap; “Wij zijn de handlangers van de NWO” Verder heeft Google al wereldwijd ongevraagd de COVID 19 tracking app geïnstalleerd een valse Corona melding in de buurt en je krijgt een persoonlijke #lockdown van 14 dagen zo gauw de app ingeschakeld staat !!

Die NWO ook wel de Deep State genoemd wordt nu bestreden door Donald Trump en de Q anon beweging, daarom maken de media Trump zwart omdat hij de laatste hoop in om de MASSA wakker te schudden door te laten ZIEN en nu ook VOELEN wat er gebeurd in de wereld.

De stap die -JIJ- dient te nemen is op alle mogelijkheden verzet te bieden want het is opnieuw -OORLOG- tegen onze -VRIJHEID- Niets meer en niets minder

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk