dotcom.radio aflevering 210 van 21-06-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #97


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 210: Demonstratie Den Haag verboden maar gaat wel door – Rechter spreekt zich uit Corona maatregelen onwettig – Veel reacties luisteraars met onder andere Google heeft de telefoon gehacked met de Covid 19 app, Q nieuws en meer,…[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

”De kikker in een klein vijvertje kan veel gelukkiger zijn dan de vis in een grote oceaan.” Noot: en er zijn hele gelukkige kikkers in een pan met een klein vuurtje eronder, …

Spelen met woorden
is spelen met emoties.

[Geert] HUGO DE JONGE aangesproken op straat [geen enkele woord terug]
— There will be a time they can’t walk the streets —

Noot: Geen demonstratie vandaag tegen de lockdown, VERBODEN
— Nu ineens niet meer zo’n haast, Hugo? Was dit een proefballonnetje om te kijken of jullie het er net zo snel doorheen konden jassen als de afschaffing van het referendum en in de invoering van de Sleepwet en orgaanwet?

[Rob] UITSPRAAK 11-6-2020 EUROPEES GERECHTSHOF VOOR DE RECHTEN VAN DE MENS. WIJ ZIJN VRIJ! — Bij het Europees gerechtshof voor de rechten van de mens is succesvol geprocedeerd tegen de maatregelen die regeringen de burgers hebben opgedrongen en nog steeds opdringen.

De uitslag hiervan is bindend voor alle landen die de conventie in Geneve getekend hebben.  DUS OOK NEDERLAND EN BELGIË. Lees verder

Volgens de uitslag is er geen gegronde reden meer om de regels door te zetten en wordt er gesproken dat de Pandemie een psychologische oorlogsvoering betreft.[Astrid] … dit wordt er in de kerk uitgedeeld !! Schandalig. Maar we weten hoe het zit .. (Noot: 1.5 meter richtlijn met o.a. bij het kruisteken slaan wordt het lichaam niet aangeraakt)

[Astrid] Bill Gates funded GM mosquitoes could be released this summer

[John] We leven in turbulente tijden en zoals jij en Mike al vaak hebben uitgesproken dat Nederland wakker wordt en in actie komt, in welke vorm dan ook. Naar mijn mening is dat langzamerhand aan het gebeuren….

We weten dat ook in het overzeese van alles gebeurt en dat de POTUS zich ferm staande houd en dat is niet gemakkelijk zoals we inmiddels weten. Alles lijkt geoorlooft om de heer Trump aan te pakken. We zijn nu getuige van het gezicht en de ware aard van het kwaad.  Alle mensen die niet mee gaan met de ‘voorgeschreven waarheid’ hebben het niet makkelijk en of worden ontslagen wanneer men kritiek geeft.

In de MSM is het vrijwel alleen Tucker Carlson die dwars tegen alles in de dingen benoemt zoals ze zijn. En wat blijkt, hij haalt mega kijkcijfers in het overzeese. Moed en durf wordt beloont…

[Geert] Farma niet aansprakelijk voor schade door coronavirus vaccin

[Geert] WEHRWOLF ANSAGE – BUNDESWEHR RESERVIST reageert

[Geert] Blootstellingsmeldingen STIEKEM op telefoon geïnstalleerd Zonder uw toestemming is er een corona-track en trace app voorzetje geïnstalleerd op uw foon!! Dit geldt voor alle Android-smartphones wereldwijd. Heel sneaky er stiekem op gemoffeld door Google!
Lees verder hoe je die kunt verwijderen https://commonsensetv.nl/blootstellingsmeldingen-stiekem-op-telefoon-geinstalleerd/

[Geert] Corona-vaccin: Ons laatste redmiddel? – Antwoord hoogleraar Cees Hamelink. (fantastische analyse)

[Arnoud] Trump and Steve Bannon want to turn a US-funded global media network into Breitbart 2.0  Steve Bannon ally and conservative filmmaker appointed by President Donald Trump took over running the vast global network of news agencies funded and operated by the US government.  – It’s expected that Pack will replace the ousted chiefs with Trump administration loyalists (note anti Trump was echter Ok)

Nog een leuke anekdote; Van de week zit er in de trein op de bank voor mij, een jongen met z’n voeten op de bank. De conducteur die hem beleefd hier op wijst, krijgt de volle laag; een volledige scheld kanonnade met alle ziektes en fucks off, volledig buiten proportie..Maar…..dat allemaal braaf z’n mondkapje op houdend 🙂 – – Over hypnose gesproken…

medeplichtig

Het conflict tussen Israel en de Palestijnen bestond ook reeds lang voordat Trump aantrad. Het zijn belangrijke brandhaarden voor de Deep State, die ze kunnen laten oplaaien wanneer ze maar willen.

Kijk naar hoe Trump dit tot dusver heeft aangepakt. Eerst reist hij naar Saudi-Arabie, waarna prins MBS de boel overneemt en Trump ineens een belangrijke bondgenoot heeft in het midden-oosten. Dan komt die hele poppenkast met Noord-Korea. Trump brengt een bezoek aan Azie, waaronder naast Japan en Vietnam ook China. Hij mag daar dineren met Xi, een zeldzame eer. Kort daarna doet Noord-Korea mee aan de Olympische Winterspelen en zwakt de toon van Kim Jung-un af en wordt hij uiteindelijk ook een bondgenoot van Trump. Putin en Trump ontmoeten elkaar en kunnen het prima met elkaar vinden. En dan is er nog Modi in India, met wie Trump beste maatjes is en die een stadion vol met 120.000 mensen voor hem regelt.

Blijven nog over Iran en Israel. Aan beide wordt gewerkt. Alle angels zijn uit de DS gehaald in nog geen 4 jaar tijd. Geen oorlog met Rusland, China, Noord-Korea of Iran. Dat is hoe je werkelijk wereldwijde vrede sticht! We zijn er nog niet, maar het feit dat de DS nu alleen nog binnenlandse terroristen (antifa) over heeft geeft aan dat ze op hun laatste benen lopen!

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

DEMOCRATUUR

Twitter: Dutch minister of health Hugo de Jonge is signing a contract for corona vaccines. The background shows an Auschwitz painting.

14-06-2020 ZeroHedge: In Denemarken inmiddels verplichte vaccinaties!

Zerohedge: Truck Drivers Reject Delivery To Cities With Defunded Or Disbanded Police

Cultuurschok: Manneke Pis Verwijderd

Maandag weer even geluisterd naar BNR nieuwsradio met als onderwerp. Het ontwerpen van nieuwe gebouwen ten aanzien van de 1.5 meter Corona richtlijn. –DE BOODSCHAP- is duidelijk COVID-19 wordt een blijvertje als we niet reageren. (Noot: Gelijk BNR afgezet en komt nooit meer aan)

Rutte: na de foto met het witte konijntje op de achtergrond nu ook een foto met een pandebeertje op zijn bureau. Moeten er nog meer signalen komen? Niet voor de ingewijden.

HOE VERZORGINGSTEHUIZEN ONGESTRAFT GIJZELEN EN STRAFFEN EN AUTORITEITEN WEGKIJKEN

(the Hill) President Trump: “Americans want law and order. They demand law and order. They may not say it. ….

Twitter (Randy) So you assholes prefer a facemask-smothered sellout swamp stain who’ll kneel to terrorists, shit on the the Constitution and burn us down? There is ONE MAN in this country working FOR you right now. ONE. Remember that.

Interessant Twitter-draadje:
Vertaald: Wat je ziet is niet nieuw en is groter dan alleen de grieven met de politie – die vorm krijgen is een revolutie in communistische stijl vermomd als protesten. We moeten het vanuit een strategisch perspectief bekijken, zodat we het kunnen begrijpen, beheersen en uiteindelijk verslaan

Nieuws scrabble woord: Polder communisme (oorlog tegen de boer)
– Paniek in de Plenaire zaal, @thierrybaudet komt op voor de boeren en dat staat andere kamerleden niet aan!

Twitter Martin Geddes: Degenen die misleid zijn te vertellen dat ze dom zijn, is nutteloos, omdat het probleem niet hun vermogen is om logisch te redeneren. Het is een kwestie van perceptie, die cultureel ‘gehackt’ en opnieuw geprogrammeerd wordt; en ook van verbeeldingskracht, die de “denkbare” schaal van succesvolle misleiding beperkt.

NEPNIEUWS 2 de golf Corona: Griep 101: Waarom komt de griep altijd in de winter met name december tot februari – weinig vitamine D -de 2 de golf komt eraan is dus midden in de zomer SUPER nep nieuws

Vanaf 18 jaar betaalt elke Nederlander, heimelijk verborgen in je IB, € 210,- ‘Omroepbijdrage’ voor uitsluitend de links-propagandistische monoloog

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten