De Stille Meerderheid (silent majority) is dat verraad aan jezelf?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #96


Kun je nog wel -B-L-I-J-V-E-N — Z-W-I-J-G-E-N in deze tijd -NU- dat onze vrijheden een voor een in het putje verdwijnen.

Waarom zou je zwijgen, voor je klanten, voor je baan, dat zouden nog — een heel klein beetje — een legitieme reden kunnen zijn.

Als je zwijgt omweg — wat een ander van je zou denken — dan kun je beter op de kerktoren klimmen en daar je verhaal gaan vertellen. Laat hen maar dat gevoel hebben van — wat jouw bezield tegenwoordig — !!

Ik denk zelfs dat —indien mensen gaan roddelen over je — dit een gouden kans is. Een ander is wellicht iemand aan het red pillen voor jou?

De term, de zwijgende meerderheid vindt zijn oorsprong in de politiek en kan deze -emotionele- gevoelens te pas en te onpas inzetten om mensen aan te spreken op hun emoties om daarmee het -gezond verstand onderbuik gevoel- op een dwaalspoor te brengen. Alleen al door een woord beladen te maken scharen velen zich onbewust in de groep zwijgers.

Met dit spreekwoord wordt dat bevestigd: Spreken is zilver, zwijgen is goud. Een aanmoediging om je te vervoegen bij de zwijgende meerderheid en je mond te houden.

De kreet is nauw verbonden met het woord democratie waar je de stem laat gelden van de meerderheid, als je dan bij de zwijgende meerderheid schaart valt elke oppositie al automatisch weg.

Kijken we naar synoniemen van “meerderheid” zoals overmacht, overwicht superioriteit dan is het duidelijk dat het de politiek goed uitkomt dat je, je mond houdt.

Is het daarom dat het in slechts 27 landen verplicht is om te stemmen en wordt de zwijgende meerderheid gemotiveerd als men denkt hier voordeel mee te kunnen behalen. –Als men denkt– moet natuurlijk –als men weet– zijn want via de sociale media en zoekmachines is dit meer dan duidelijk wat de zwijgende meerderheid denkt.

Overzicht stemplicht landen

Als Big Brother toch al weet wat jij denkt, wat is dan eigenlijk nog het nut je bij de zwijgende groep te scharen?

ZEG DUS WAT JE DENKT !!

Spelen met woorden is spelen met emoties.

aanmelden via de Telegram app

Voorbeeld met President Richard Nixon: “voor jou, de grote stille meerderheid van mijn mede-Amerikanen.” Tussen de regels door, ik stel het zeer op prijs de president te zijn als jullie je bek maar dicht blijven houden.

In het Engels kunnen ze dit mooi verwoorden;

Your Voice is your Vote
(Uw stem is uw stem) zegt niemand iets.

Als je daar goed over nadenkt kan je met je stem elke dag “stemmen”, want ook jij hebt invloed op andere mensen door hun gedachtenwereld te prikkelen -of- met een enkel woord kun je iemand zijn emotie stemmen of ontstemmen zoals een muziek instrument. Ik noem niet geheel toevallig de naam, TRUMP, deze week nog een heel artikel gewijd aan dit fenomeen.

Actueel: De omgekeerde wereld.

De overheid kondigt nieuwe sociale afstand regels af en laat proef ballonnetjes op. Het bedrijfsleven en de burgers gaan hand in hand met het opvolgen van deze regels die tegen alle rechten van de mens indruisen en beginnen rechtszaken voor te bereiden.

Het is toch reeds wettelijk vastgelegd en je kunt gewoon doorleven zoals je volgens dit internationale grondrecht is vastgelegd. Geen enkele overheid mag deze regels schenden

Elke gezagdrager waaronder elke politieagent die de regels van -DEZE- overheid meent op te leggen aan de burgers is in overtreding, spreek je dus uit !

Q post 4463 silent majority

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk