Al -10- jaar zijn we nu aan het podcasten sinds 2008 – Gezondheid & dotcom.radio


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #94


Met dank aan dotcon.radio fan Will Lomans www.karikatuurshop.nl

Gezondheidsradio / dotcom.radio podcast bestaat 10 jaar

2008 in september begonnen we met de gezondheidsradio podcast die eveneens op de radio werd uitgezonden. De opnames waren toen nog voor een deel live opgenomen met Ron Fonteine, Mike Donkers en ondergetekende Henk Mutsaers vanuit de studio van de SLOG (locale omroep Geertruidenberg. Na 6 jaar zijn we gestopt vanwege mijn drukke werkzaamheden en werkdagen van 11 uur of meer. In mei 2016 zijn we weer begonnen, gezondheid en politiek. Begin dit jaar zijn we zonder Ron verder gegaan. Twee redenen, gezondheid heeft totaal niets met medicijnen te maken en op het gebied van voeding, vitaminen & mineralen kan Ron zich niet meer vrijuit uit spreken (censuur) bovendien is zijn zienswijze op Q & Trump totaal anders en dit werd een stoorzender op den duur.

De wereld ziet er surrealistisch uit voor ons.

Surrealistisch: Niet de echte wereld tonen, dat gevoel heb ik elke dag als ik buiten de deur stap. Dat vertelde Mike mij na het opnemen vorige week van de uitzending. Dat is ook exact het gevoel wat ik nu heb. En het is nu zo -ZICHTBAAR- geworden met de mondkapjes, het SUPER fake nieuws alle 1,5 meter maatregelen en de slaafse volgelingen van deze regels maken je moedeloos. Een tijd geleden schreef Mike op zijn forum deze korte gedachten:

aanmelden via de Telegram app

Vorige week had ik een interview over het proberen te communiceren met de -ONWETENDEN- wat je kunt lezen in dit artikel. In dat artikel heeft nu Mike ook een reactie opgenomen wat er eigenlijk op neer komt dat we gewoon volle snelheid door blijven gaan en zelfs versnellen. De deling in de maatschappij is toch reeds een feit en we hebben de tijd niet meer om de langzameren bij te scholen, geen tijd meer voor speciaal onderwijs.

Het is zoals je het nu leest in de Q postings: Sommige mensen moet je de waarheid tonen op een harde manier voordat ze je willen geloven en dat is wat er nu aan het gebeuren is.

Q Enjoy The Show – Dat kun je met enig tanden geknars nog doen als je weet wat er aan het gebeuren is, de rest zal zich vertwijfelt gaan afvragen of het ooit nog goed komt?

De lange lijst met gasten van gezondheidsradio is verwerkt in dit artikel


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk