Het Journaal daar vertrouw en bouw ik op !! (of niet)

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #92


Hoe kan het dat de tegenstellingen in de wereld tussen mensen alleen maar lijken te groeien en groeien. Hoe kan het dat een familielid mij verteld dat ik gek ben geworden? Mensen die zoals ze zelf zeggen; “Mij hoef je niets wijs te maken, ik loop al lang genoeg mee in deze wereld”. En, “Als je het allemaal beter weet dan moet je in Den Haag in de politiek gaan”.

… en heel veel mensen hebben zulke familieleden, aardige mensen maar er is wel een reuze kloof

Actueel bericht op deze pagina

Uw petitie Geef Mijn Kinderen Terug! Rendez Nous Nos Enfants! Bring our Kids Back ! is gepubliceerd op onze website, maar zal niet zichtbaar zijn op petitielijsten totdat deze vijf keer ondertekend is.

Het webadres van uw petitie:
https://www.petities.com/geef_mijn_kinderen_terug_rendez_nous_nos_enfants_bring_our_kids_back

aanmelden via de Telegram app

Als een soort; “Wakker worden voor beginners” gaan we de berichtgeving van het NOS en RTL journaal eens onder de loep nemen. Zonder een oordeel te vellen maar gewoon eens een paar zaken op een rijtje zetten die mij opvallen.

… alsof het Nieuws Stilstond

Zo lang als ik TV kijk kreeg ik altijd in elk journaal mijn gehele leven een variatie te zien van onderwerpen uit de gehele wereld. Ik vond het eigenlijk wel vreemd dat de eerste 8 weken van de Corona uitbraak het nieuws van de eerste tot de laatste seconde geheel in het teken stond van Corona, alsof het nieuws in de rest van de wereld stilstond. Vreemd nog nooit in mijn leven meegemaakt zoiets. Maar wij hebben ook nog nooit een pandemie meegemaakt in deze orde van grootte? Een pandemie waar ik niemand persoonlijk ken die ziek is geweest laat staan dood is gegaan. Hoeveel zwaar zieken en doden ken jij persoonlijk?

In een tijd van lockdown en een economie die wellicht aan de vooravond staat van de grootste crisis in 100 jaar mag je verwachten dat echt alles maar dan ook alles verteld wordt over het “virus”, ja toch, …

Bestaan “Virussen” eigenlijk wel ?

gedachtenvoer 200

Deze vraag dat mag je wereldnieuws noemen van de allergrootste orde en dan lees ik ergens op een blog: Sinds het begin van de jaren negentig staat de Duitse bioloog Dr. Stefan in de frontlinie van het uitdagen van de medische ‘theorie’ waarin wordt gesteld dat virussen de oorzaak zijn van infectieziekten zoals hepatitis, aids, griep, polio, herpes of mazelen. (en dus ook Corona).

Op 24 november 2011
… maakte Dr. Lanka op zijn website bekend dat hij een prijs van €100.000 uitloofde aan iedereen die het bestaan van het mazelenvirus kon bewijzen.

Op 16 januari 2017
… bevestigde de Eerste Burgerlijke Senaat van het Duitse Federale Hof van Justitie (BGH) de uitspraak van de OLG Stuttgart.

Er is geen wetenschappelijk bewijs gevonden voor het bestaan van het mazelenvirus.

Hoe komt het toch dat ik bij Google met; “mazelenvirus bestaat niet” geen enkele bron krijg van een gerenommeerde  krant of het NOS, RTL journaal. Vreemd als de rechter er zich al over heeft uitgesproken en we aan zo’n zelfde fenomeen, een virus, nu totaal onderworpen worden aan onmenselijke wetgeving die zelfs inbreuk maken op elk basisrecht van de mensheid.

Deze vragen ga ik toch eens voorleggen aan al die “Journaal Geloof Kundigen” 

Gewoon op straat vragen aan iedereen waar ik mee in gesprek kom en vragen bij welk radertje bij hen de klok is stilgevallen (zie beide artikelen van gisteren en het artikel van dag #88 van de lockdown hieronder)


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk