dotcom.radio aflevering 209 coup du monde dag #90


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #90


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering in aflevering 209 De grote reset – Na Corona de Antifa rellen en snel in de kiem gesmoord door Trump – Gedachten lezen met slechts een woord – Staatsgreep dag #90 – Politie – bijdragen luisteraars – en dotcom.radio natuurlijk overgoten met het Q sausje. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 13.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.30 uur vandaag en volgende week

“Goddelijke Gave” – “Genetic code is a divine writing.”
― Toba Beta 


I breathe in my courage. I exhale my fear.
– Jonathan Lockwood Huie


[Dirk] Hoi Henk en Mike Bedankt voor jullie mooie uitzending van zondag jl. De strijdbaarheid spatte er vanaf . Maar ook klonk de bezorgdheid door over hetgeen  ons waarschijnlijk te wachten staat en de weinig strijdbare houding van onze landgenoten. Jullie hebben in dat opzicht volkomen gelijk. Vandaar is door diverse berichten mijn bloeddruk weer behoorlijk opgelopen en mijn koppensnellersbloed is fors aan het gisten. Maar ik moet wel erkennen dat ik , met mijn 73 jaar , niet al teveel kan bijdrage in het verzet tegen deze misdadige globalisten. En hoewel ik steeds heb gezegd dat als Trump slaagt in zijn missie , wij ook gered zullen zijn , geloof ik nu ook dat wij onze eigen boontjes moeten doppen. Ben ook lid geworden van ” Burgerfront” en wacht af hoe dit zich gaat ontvouwen.

Ik heb nog een idee waar ik wat langer mee rond loop. Zou een politieke beweging wat zijn ? Die noemen we dan bv ‘Oranjeloze Vrijstaat ‘ en zou een referendumpartij  moeten zijn . De leden bepalen via een websitepoll de standpunten van de partij. een soort geheimzinnige QAnon beweging die eerst op de achtergrond  { Twitter } groeit en pas te voorschijn komt  als  er bestaansrecht is . Lijkt me flinke uitdaging voor strijdbare mensen en toetsenbordridders.

[Wil] Hoi Henk, Een aantal maanden geleden heb ik jullie gesprekken ontdekt en ben daar heel blij mee.Elke week ben ik weer benieuwd wat jullie hebben ontdekt en gelukkig is dat steeds vaker wat ik ook denk … ik ontplof af en toe van woede (net als Mike?) over de laksheid van de meeste Nederlanders.– Wat ik even als tip wil geven: Dotcom.radio Artikelen zijn een beetje verstopt op je pagina. Je moet echt op zoek gaan. Volgens mij zou er een opvallende “directe” knop op pagina 1 moeten staan zodat men het niet kan missen !!! www.karikatuurshop.nl

[Geert] WHO compleet onderuit !!!!!!! ‘NIETS staat een TOTALE opheffing van ALLE maatregelen, inclusief Ruttes verwoestende anderhalve meter concentratiekamp, meer in de weg’ – CDC: Coronavirus verspreidt zich toch niet via oppervlakten. (noot: nee natuurlijk niet want virussen bestaan niet / mazelen virus al via de rechtbank bevestigd in Duitsland, geen bewijs gevonden.

[Astrid], … stuurde een pro artikel over Trump waar een hele mooie zin in stond; “LaForest vergelijkt Trumps grillige beleid met een medicijn dat hij juist gebruikt voor de bijwerkingen”. Trump is de eerste en enige Amerikaanse president die ooit de ergste collectieve zwakte van de mensheid aanpakt, en dat is het totale onbenul van de realiteit. Trump maakte al heel snel de term ‘fake news’ populair, en heeft er daarmee al velen weten te overtuigen dat de mainstream media (vooral in het Westen) altijd liegen. ‘Beseft u hoe diep schokkend het is dat bijna alles wat u denkt te weten totaal fake is?’ Donald geeft er simpelweg niets om of u hem wel of niet mag. Dat maakt hem de ultieme anti-narcist.’ Zodra de Amerikanen, die thuis zo’n 393 miljoen vuurwapens hebben liggen, doorkrijgen dat het leger totaal wordt gecontroleerd door een privaat globalistisch eliteclubje, zou er zelfs een burgeroorlog kunnen uitbreken. ‘Hij is pas de vierde president in de Amerikaanse geschiedenis die echt opkomt voor het volk.’ Rond 2000 was het bijna gelukt de NWO te stichten. bijna gelukt om hun grote doel, een totalitaire wereldregering, te realiseren. Bijna, want er bleken een paar flinke drempels in de weg te zitten: Vladimir Putin, 393 miljoen Amerikaanse privé wapens, en last but not least Donald Trump.

[John] Goedemorgen Henk, Vandaag zag ik dat Irma Schiffers zich weer actief inzet om de huidige tijd te duiden. Ze heeft op verzoek van Ad Broere een bijzonder video op YT vertaald waarin een brief wordt voorgelezen van  Aartsbisschop Carlos Maria Viganò die op 7 juni een open brief aan President Donald Trump heeft geschreven en gepubliceerd. Viganò is een voormalig apostolisch nuntius in de Verenigde Staten.  Aartsbisschop Viganò is kritisch naar paus Franciscus en hij prijst Trump in zijn moeizame maar moedige strijd tegen de Deep State. In de brief maakt hij ook melding van het feit dat er naast een  ‘Deep State’ ook een ‘Deep Church bestaat. Beiden strijden zij volgens Viganò ‘aan dezelfde kant, maar dan met verschillende wapens’.

President Trump reageerde op Twitter en liet weten dat hij zich vereerd voelt.  Hij stelde ‘ik hoop dat iedereen, of je nu godsdienstig bent of niet, deze brief leest’.  Deze mening ben ik absoluut ook toegedaan.
Irma heeft een video gevonden van Lifesitenews.com en deze heeft zij vertaald en ondertiteld, zodat de hele brief in het Nederlands te lezen en te beluisteren is. Een aanrader!

medeplichtig

Mij bekruipt steeds meer het gevoel dat we aan de vooravond staan van twee schokkende onthullingen: de ontmaskering van de corona-hoax (we hadden helemaal niet al die tijd in lockdown hoeven zitten en het medicijn, HCQ, lag al die tijd al klaar) en de ontmaskering van de George Floyd-hoax (GF blijkt nog te leven, alles was in scene gezet, en die rassenrellen waren op niets gebaseerd).

Q schreef recentelijk: Hello George. Mensen denken: George Soros, George Bush. Volgens mij gaat het om maar 1 George en die heet Floyd. De massa zal op zeer confronterende wijze leren hoe makkelijk het is om je emotioneel te laten manipuleren door politici en media, dit is THE GREAT AWAKENING!

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

GEDACHTENVOER

Dé Grote Reset na Corona: de glazen bol, of ’n geschiedenisboek?
Een Rockefeller Foundation document, werd in 2010 gepubliceerd waarin dit alles omschreven staat.

Eèn woord,-èèn- en ik weet hoe ver je in de knoop zit met je gedachten. Zombie-Puzzelaar-Wakker

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #86
Verschil benadering Robert Jensen en dotcom.radio

Corona crisis: Politici verantwoordelijk -HOOGVERRAAD- medicijn stamt uit 1955, onderzoek uit 2005 & uit begin 2020 3 wk. voor de #lockdown
Nu eindelijk in de top 15

Is ‘gezondheid’ en ‘gezondheidszorg’ niet het allergrootste complot van allemaal ?
Antoine Béchamp en; Met die gedachte naar de geschiedenis kijkend: “Hoe is het mogelijk dat mensen al die duizenden en duizenden jaren zo gezond leefden”

“Q” – Hoe meer je ‘weet’, …
opvallend veel bezoekers voor een Q pagina met in hoofdlijn het Antifa verhaal

Als muziek de wereldtaal is, laten we dan de wereld muzikaal omarmen
Geen beste ervaring voor Mike persoonlijk

Maandag artikel met de vraag: Hoe vertel ik het aan iedereen.
Voorbeeld; Wie zingt dat nummer ook al weer, …

POLITIE

VS Police Chief Forced To Resign After Supporting Citizens Who Armed Up Amid Riots, laat me eens raden een [D] state?

NY politie agent schuin van achter aangevallen met een mes

Politie agent die George `Floyd ‘vermoorde en George zijn beiden crisis acteurs – valse vlag– dus !!
George Floyd op de brancard zonder benen ?

IET 17 Tientallen overvallen op wapenshops met de vriendelijke groeten van Antifa

Former NYC Police Commissioner Warns 600 Cops On Verge Of Quitting As Mayor Vows To Cut Funding

De politie vecht dus tegen “Antifa” backwards: “A fitna” “Fitna” is an Islamic term. It means: Unrest or rebellion, especially against a rightful ruler.

Most Americans Agree With Trump That Vast Majority Of Police Are Doing A Good Job; Poll

UK: Protesters ask Police “where the fuck where you last week”

QANON – POLITIEK

Map van Q supporters bron dotcomnieuws

Friendly reminder that #GeorgeFloyd was killed by a dirty cop in a Democrat city with a Democrat Police Chief and a Democrat Mayor and a Democrat Attorney General and a Democrat Governor Yet Democrats are saying this is Trump’s fault Makes sense

Hoe komt het dat we gelijk na de Corona crisis over de gehele wereld protesten kregen van Black Lives Matter tegen geweld en dat (Antifa) overal geweld pleegden gesteund door links, en waarom heeft Trump niet gelijk het leger ingezet? Lees dit Twitter draadje

Beste Nederlanders. Sinds 5 mei 1945 zijn wij (NL) officieel een provincie van Duitsland. Aangezien Duitsland onder het beheer van Amerika staat, zijn wij AMERIKANEN. Alles dat na 5 mei 1945 is besloten is o n g e l d i g .

Lesstof NL in handen van George Soros

Wouter Raadgever, aangifte bij de politie tegen Minister Hugo de Jonge, tegen Hans Brug (RIVM), Jaap van Dissel (RIVM) Miriam Sturkeboom, prof. UMC Utrecht (vaccinaties veilig)

trending in de VS #WhenTheInternetGoesDown

Nee tegen de spoedwet petitie

Black Lives Matter vraag in video voor medisch personeel, all lives matter Yeah gejuich, dat geldt ook voor ongeborenen voor abortus DOOD STIL

Trump says his first campaign rally amid the #COVID19 pandemic will be in Oklahoma. Then, Florida, then other states.

Trump is impopulair onder de Amerikaanse bevolking, en staat in een peiling ver achter op Joe Biden, meldde CNN. De president wil nu een rectificatie.

Trump gaat in NL het internationale strafhof onderzoeken

CORONA

ZeroHedge: COVID-19 Has Properties That Have Never Been Found In Nature Before

Ondanks de lockdown Co2 emmissie met 26% gestegen (NineForNews)

-Fauci maakt zich bezorgd over protesten, lees tweede golf in de maak

Meer democratie nieuwsbrief: Ik zit ook in hun nieuwsbrief maar vindt nu de naam wel heel krom Meer democratie, we hebben NUL democratie sinds 17 maart. De tijd van petities en inspraak ligt achter ons, aangiften en rechtszaken zijn nu de weg om te gaan is mijn gedachte, …

https://youtu.be/iHoi1hHJFm8
leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten