4 de Generatie Oorlogsvoering

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #90


VS. Zouden deze ‘protesten’ tot rellen kunnen leiden en de blokkering van virussen deel uitmaken van een georganiseerde poging tot een revolutie of opstand? Het lijkt erop dat we oorlogvoering van de 4e generatie ervaren met onze vijanden die de grijze zone exploiteren.

aanmelden via de Telegram app

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk