Dé Grote Reset na Corona: de glazen bol, of ‘n geschiedenisboek? -Rockefeller Files-


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #88


Als het om zaken gaat betreffende de plannen van de Deep State dan zijn die plannen altijd al ergens gepubliceerd, al gerepeteerd bij een valse vlag aanslag of verwerkt in een Hollywood productie. Het is een deel van hun code, laat weten wat je doet, veiligheidsriemen vast, Let’s Go !

aanmelden via de Telegram app

Ook met de Corona ‘crisis’ was dit het geval evenals de “Coup du Monde” die nu gaande is. Het is allemaal open en bloot te lezen. We gebruiken dan ook veel tekst met grote letters en speciale opmaak, met andere woorden, we waarschuwen nu al heel veel jaren, wakker worden want je bent al te laat.

Een Rockefeller Foundation document, werd in 2010 gepubliceerd waarin dit alles omschreven staat. Zou het je verbazen om te weten, dat het exacte type pandemische scenario voorspeld en gepland was waarin we ons nu bevinden met het COVID-19 Corona virus. In tegenstelling tot het evenement 201 van Bill Gates, dat 2 maanden voor de officiële uitbraak plaatsvond, werd dit artikel van de Rockefeller Foundation 10 jaar geleden in 2010 gepubliceerd. Klik hier voor het document dat ik voor de zekerheid maar heb gedownload, NWO, de glazen bol

Onder LOCK STEP lezen we: Een wereld van strengere overheidscontrole van bovenaf en meer autoritair leiderschap, met beperkte innovatie en groei

Met andere woorden, als je terug kijkt in de geschiedenis van de laatste 200 jaar en je –NIET– kan / durft te denken in termen van complotten dan mis je alle belangrijke nieuwsfeiten. Zo ook nu dus, en alles is open te onderzoeken en ligt voor het grijpen, dus wat let je, onwetenden lopen het gevaar om slachtoffer te worden, je bent het al of iemand is het geweest. (Dit is geen bangmakerij, doden kan je niet ‘meer’ bang maken)

Het script voor de uitrol van de NWO waar we -nu- midden in zitten kwam 8 jaar later als het plan was en is voor een deel mislukt, er zouden 8 miljoen doden moeten vallen volgens de plannen. We zaten juni 2022 op 15 miljoen volgens de WHO

De uitkomst was echter het zelfde, de economie werd lam gelegd met als gevolg de huidige economische crisis. Verder lezen we de gehele blauwdruk van maskers dragen, sociaal afstand houden en de welwillendheid van de bevolking om afstand te doen van hun rechten. De verplichte invoering van ID’s om deel te mogen nemen aan de samenleving en welke soort bedrijven er failliet mogen gaan door de crisis.

De verwachte uitkomst van dit -glazen bol document-; “Tegen 2025 leken de mensen moe te worden van zoveel top-down controle dat ze de leiders en autoriteiten de keuzes laten maken voor hen.”

Ik zou zeggen, kijk even waar we -nu- al zijn, Coup du Monde dag #88, en trek je plan waar je volgend jaar op vakantie wil en welke festivals je nog wil bezoeken. Maar wellicht ziet het er toch anders uit en moeten ouders toestemming krijgen om kinderen te krijgen en krijgen ouderen de ‘keuze’ om met een mooi afscheidsfeest uit het -voltooide- leven te stappen? En, dat was ik even vergeten, de kans dat je nog op vakantie mag is natuurlijk niet voor een ieder, dat moet je wel met bonuspunten kunnen aantonen in de “Sociaal Krediet Systeem” app die alle facetten van je leven 24/7 volgt.

… en dat alles volgens het model dat reeds is uitgetest in de praktijk in China !

Ik zou je willen uitnodigen het hele document te gaan lezen en voor ‘ons allemaal’ een klein verslag uit te werken.

En om te ontsnappen aan dit horror scenario zul je wel heel erg vlug in actie moeten komen, het net is zich –NU– aan het sluiten.

En deze website? “Gedreven door protectionisme en bezorgdheid over de nationale veiligheid, creëren naties hun eigen onafhankelijke, regionaal gedefinieerde IT-netwerken, die de firewalls van China nabootsen”.

Overheden hebben wisselend succes bij het toezicht op internetverkeer, maar deze inspanningen breken desalniettemin het “World Wide” Web.”, einde oefening dus op (kort) (?)  termijn. Als ik dan zie hoe snel 5G uit de grond wordt gestampt en al die ‘bewaking” / “Spionage” camera’s dan kan het snel gedaan zijn met ons laatste restje vrijheid.

En dat staat dus al 10 jaar te lezen in dat rapport, tien lange jaren dat we afstevenen op deze nachtmerrie.

We zitten dus -NU- al in de -GROTE RESET-, kijk even mee in de glazen bol, … alles volgend de NWO 2021 en 2030 agenda. Vele zaken zijn dus al bedrijfsklaar, ready set go.

Intussen op Facebook
* Kijk eens wat een schattige foto
* Stuur dit door aan 20 vrienden
* Wij gaan dit jaar op vakantie in, …
* Mmmh lekker gegeten ….. (foto)

In het wereld economische forum delen ze vol trots mee dat radicale veranderingen inderdaad snel door te voeren zijn. Eigenlijk in enkel dagen, tot enkele uren tijd.

… de spreker klinkt verrast in de video over dit feit.

Alles wat ik zie hoor en ervaar is nu een achterhaalde realiteit, hoeveel mensen gaan in dit scenario kiezen om de keuze te maken; “Het was leuk op deze wereld maar ik stap eruit?” Wellicht wordt ik al ‘gestimuleerd’ om deze beslissing te nemen op deze leeftijd? Dat gebeurde tijdens deze crisis al in de niet toegankelijke bejaarden staatsgevangenissen. We hebben het reeds besproken op dotcom.radio met getuigenissen uit Nederland, Spanje en Canada, dus zal dat wel een meer landen omvattende operatie zijn geweest, … zijn geweest dus !!

Eng, doodeng om de hoge heren te horen spreken in mooie bewoordingen over de post Corona wereld en hun economische en sociale plannen.

Dat zijn nu de plannen van de Nieuwe Wereld Orde waarvan de resultaten steeds meer zichtbaar en voelbaar zijn. Echter, ik heb nog een -enkele- hoop, de hoop dat voldoende wereldburgers in actie komen, zich verdiepen in de -Q anon- beweging en zich daar met hart en ziel voor willen inzetten.

Sommigen denken dat “Q” en Trump een psy-op zijn en –ALS DAT WAAR-zou zijn, dan wordt een burgeroorlog de enigste optie die overblijft, … of heb jij nog een ander plan dat we -NU- kunnen gaan uitvoeren?

Van een vrije geest
een slaaf maken
is voor velen
een té grote barrière.

gedachtenvoer 200

We hebben immers ‘weer’ niets geleerd van het verleden en het zover laten komen terwijl de seinen al meer als tien jaar op rood stonden, alle alarmbellen afgingen, maar niet gehoord werden.

“In de historie zal men terug kijken dat dit het grote moment was, de grote opportuniteit voor een grote reset”, denken de elites in de voor hen gedroomde wereld van maximaal 500 miljoen mensen, en jij krijgt geen uitnodiging, … al zou je het willen, …

Deze mensen zijn ziek, geestelijk -zwaar- ziek, …

  • Maar ik doe niet mee, …
  • Ik bedank hartelijk voor het nieuwe normaal
  • Het “Samen is het nieuwe alleen”

Ik vertrouw op het plan [Q]

En mocht dat plan om wat voor reden falen, laat ik dan net als de elites mij verplicht voelen om tevoren mijn plan uit te spreken. “Ik kies er niet voor om een “Sociale Krediet” app slaaf te worden.

Ik kies voor vrijheid en daar doe ik alles voor !!

https://youtu.be/X6pzXrEBqR0

P.S. Vorig jaar 2019 had ik op deze site 1,5 miljoen bekeken pagina’s, nu zit ik al op 1.2 miljoen. In maart alleen al 350.000, maar het waren slechts 133.000 mensen die deze berichten hebben gelezen -SLECHTS- !! Hoeveel van deze mensen hebben die berichten ook daadwerkelijk gedeeld in hun netwerk vraag ik mij af? De aflevering van dotcom.radio bij het ingaan van de #Lockdown werd meer als 31.000 keer beluisterd. Nu zitten we weer op 1.000 tot 2.000 luisteraars, al weer gewend aan het nieuwe normaal en totaal geen benul wat hen boven het hoofd hangt, intussen op Facebook, … of gaan we dit artikel snel op nummer #1 laten komen op gedachtenvoer zodat ik weer over positieve zaken kan gaan schrijven?

P.P.S. Nog even door zitten lezen in het rapport voor “onze’ toekomst. Ziektes blijven welig woekeren voor de vaccinatie weigeraars lees ik. Het verschil tussen arm en rijk wordt nog groter. Oncontroleerbare criminaliteit (daar werken de ID chips klaarblijkelijk niet) en omheinde woonwijken worden de trend. Fijne ‘mensen’ die zoiets bedenken voor ons!!

Doe jij mee voor een eerlijke oprechte en VRIJE wereld ?Reactie? | 80 downloads document eerste 2 dagen – de vrijheidsberoving gaat door met de -volledige- toestemming en desinteresse van de wereld

12-06-2020 gepubliceerd 04.00 uur …. 14.00 uur >>>> 300 bezoekers
13-06-2020 08.30 uur >> teleurstelling << >>>>>>>>>> 540 bezoekers
14-06-2020 06.30 uur >> einde lockdown morgen >> 1.011 bezoekers
17-06-2020 18.15 uur >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 2.647 bezoekers
29-06-2020 07.33 uur ik krijg tekenen van hoop, … > 5.346 bezoekers
14-07-2020 17.45 uur >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 8.003 bezoekers
28-09-2020 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 15.008 bezoekers
DRIE HELE MAANDEN voor dit belangrijke nieuws, ….


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten
https://gedachtenvoer.nl/2018/04/04/de-grootste-waarheid-nooit-verteld-leren-denken/

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk