Eèn woord,-èèn- en ik weet hoe ver je in de knoop zit met je gedachten.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #87


… hoe ver je in de knoop zit met; “Wat moet ik –hier– nu weer van denken?” Ik weet het want in mijn bewustwordingsreis zat ik bijna elke dag met die vraag te worstelen. Steeds weer vroeg ik mij af; “Dit kan toch –ook al– niet waar zijn?”

aanmelden via de Telegram app

Met een enkel woord face to face uitgesproken zie ik in de split seconde waar jij staat en hoe ver je met je eigen gedachten in de knoop ligt, ergens tussen –totale zombie status- & -wakkere burger

Daar tussen zit een heel groot gebied waar mensen als het ware aan het puzzelen zijn zonder de doos waar de afbeelding op staat, en zitten te staren naar een kader, waar de stukjes niet eenvoudig samen te stellen waren. Een deel van de groep heeft het daar bij gehouden en vele mensen zijn door aan het puzzelen zonder zicht te hebben op het hele plaatje. En ik weet –waar jij staat– als amateur psycholoog met een enkel woord;

  • Zombie
  • Puzzelaar -of-
  • Wakker & bij de les

en hier komt het woord: (scrol naar beneden)T-R-U-M-P

Iedereen verraad met zijn blik, de wenkbrauwen waar de gedachten heen gaan, iedereen zegt ook gelijk, die vent is gek (de zombies), ik weet niet wat ik van die man moet denken? (de puzzelaars) of men zegt, “Een geweldige man die Trump. (de wakkere mensen)

puzzle you are here Q

Veel van deze puzzelaars praten met overtuiging te weten hoe de wereld in elkaar zit als het binnen het kader past waar ze naar zitten te kijken, het kader van hun puzzel waar totaal NIETS op te zien is.
– Ik heb medelijden met hun domheid en vraag mij vertwijfelt af hoe het komt dat soms hoog ontwikkelde mensen zo dom kun zijn en zich letterlijk elke dag bij de neus laten nemen.

Vier jaar geleden heb ik de vraag simpele verwerkt in de tekst van een van mijn liedjes.

Het woord; “Waarom

gedachtenvoer 200

Dat woord dat elk kind elke dag stelde om te leren, te ontdekken.

Dat woord waar de wereld haar best voor deed om je dat af te leren, stoppen met je te verwonderen waarom iets zo was. En toen je groot en wijs was, alle inzichten wist waarvan de wereld dacht dat jij ze zo moest zien, toen heb je dat woord, het “Waarom” nooit meer gebruikt omdat de wereld dat hinderlijk vond. “Ik heb het je toch verteld hoe het is?” En je dacht nooit meer verwonderd na, hoe het eigenlijk nu eigenlijk precies zat en dan krijg je dit plaatje, …

… en dan wordt je ineens keihard de wereld ingezet, de wereld van puzzelaars, ontdekkingsreizigers, onderzoekers, complotdenkers, die zeggen dat, …

… je werkt en betaald met FAKE geld,
… dat Corona helemaal niet bestaat,
… dat er geen enkel virus bestaat,
… dat je bang gemaakt wordt om niets,
… dat je dit alles gebeurd om je vrijheid af te nemen,
… omdat de elites een plan ten uitvoer aan het brengen zijn,
… om de wereldbevolking terug te brengen tot maximaal 500 miljoen,
… dat jij ook niet bij de ‘uitverkorenen’ gekozen bent
… en dat, …
… omdat, …
… en de coup du monde al op 17 Maart heeft plaatsgevonden,
… we nu dus al op dag #87 zitten

En dat er een entiteit was, Qanon die je probeerde te helpen met puzzelen, maar je wist het niet, je wilde het niet geloven, en nu krijg je ineens 1.000 puzzels, allemaal door elkaar over je hoofd uit heen gestort, …

… ZOEK HET MAAR UIT !!

Die vraag kreeg ik al vele malen de laatste weken, “Hoe kan ik snel alles te weten komen?” NIET !! Helemaal niet, wie gaat je helpen met die 1.000 puzzels, die warboel in je hoofd. Ik weet niet waar ik moet beginnen, wat je al weet, wat je geloofd, waar je vertrouwen in hebt. Het zal een pijnlijke reis worden die niemand je kan besparen, die je ook zelf dient te maken, en ook steeds met het gevoel hopeloos achter de feiten aan te lopen.

Ieder van ons, al die puzzelaars hebben die reis ook gemaakt, wij hebben alles echt bij elkaar moeten puzzelen, sinds oktober 2017 is daar de puzzle master bijgekomen (Q). Maar jij hebt weer een ander probleem, de duimschroeven zijn nu pijnlijk aangedraaid en beginnen elke dag meer pijn te geven, vandaag zitten we al op pijnpunt #87

Vandaag stel ik je dezelfde vraag als op dag #1

Hoe Wil Je Nog Verder Leven ?

Je hebt nu een keuze, ga ik verder zoeken hiernaast in de categorie index, ben ik hier eens gauw weg of duik ik gelijk in het diepe (de andere baden zijn afgesloten vanwege Corona)

EEN DUIK IN HET DIEPE

Hoe komt het dat we gelijk na de Corona crisis over de gehele wereld protesten kregen van Black Lives Matter tegen geweld en dat (Antifa) overal geweld pleegden gesteund door links, en waarom heeft Trump (daar heb je hem weer) niet gelijk het leger ingezet? Lees dit Twitter draadje

Morgen komen we met de BEWIJZEN vanaf 04.00 uur

DE GROTE RESET, na Corona, … een glazen bol is niet nodig !!

Waarom schrijf ik al vanaf het begin positief over Trump ?


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk