Corona crisis: Politici verantwoordelijk -HOOGVERRAAD- medicijn stamt uit 1955, onderzoek uit 2005 & uit begin 2020 3 wk. voor de #lockdown


De eerste 24 uur (17-04-2020 22.00 uur gepubliceerd) scoorde dit bericht -slechts- 1200 lezers !! Wie is er bang voor de waarheid? De gedachte dat alles waarop je –referentiekader– gebouwd is op drijfzand staat? Dag twee: het grootste schandaal uit de geschiedenis van de Nederlandse politiek en we zien een zielige +2.000 bezoekers, … Dag drie is nog niet ten einde ik kijk om mij heen, ben ik de enige die zijn verstand gebruikt die de verbanden heeft gezien, connecting the dots, … ?

Laat maar, kennelijk zijn nog niet zoveel mensen zover !

Dinsdag 21 April de perconferentie van Mark Rutte, Geen woord over het bestaande geneesmiddel uit 1955. Het -HOOGVERRAAD- gaat gewoon door !!

Malaria -vs- Corona COVID 19
Kijk mijnheer Rutte, daarom pleeg je hoogverraad door dit feit te verzwijgen. De onderontwikkelde landen waar men CHLOROQUINE gebruikt zijn al beschermt. Rutte en al die andere NWO “leiders’ zijn de wereldeconomie aan het vernagelen !!

Update onderaan 18-04-2020 | Nog steeds wordt overal ter wereld -tot in den treuren toe- het zelfde riedeltje afgespeeld. Handen wassen en afstand houden. Geen, ik herhaal, geen van de doden zijn nodig geweest als de politici hun verantwoording hadden genomen. De oplossing, het geneesmiddel was al ontdekt, getest en effectief bevonden. Bovendien zijn –CHLOROQUINE– (hydrochloroquine) al jaren in gebruik sinds 1955.

Update 24-04-2020 Het failliet van BIG Farma is in zicht, zie onderstaande tweet, en klik door naar Twitter voor het vervolg van welke ziektes behandeld kunnen worden met dit 20 dollar / euro medicijn

https://twitter.com/ShitPeytonSaya/status/1251321249126629376
aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

HOOGVERRAAD AAN DE WERELDBEVOLKING

Bekijk de onderstaande video en de tijdlijn,… -ONVOORSTELBAAR- wat een blunders, wat een misdaden !!

https://youtu.be/7hvkq-R1QGU

Hier maakten we gisteren dus ook al melding van, zonder de tijdlijn echter, … Professor Didier Raoult publiceert resultaten van een onderzoek naar de behandeling met hydroxychloroquine bij 1061 patiënten 973 van hen waren genezen binnen 10 dagen, 46 kwamen op de IC en 5 van hen overleden) – (aan onderliggende oorzaken ?  Dit onderzoek krijg je echter nooit te zien in het propaganda journaal. Lees hier meer

Maar wacht, de tijdlijn gaat geen acht weken terug -ruim voor de uitbraak buiten China- nee de tijdlijn gaat terug helemaal naar 2005 waar al studie resultaten bekend waren van hydrochloroquine in relatie tot Corona.

De wetenschappelijke database PubMed: 2005 Chloroquine is a potent inhibitor of SARS coronavirus infection and spread

PubMed 2005

EN DAARVOOR WERD DE GEHELE ECONOMIE STILGELEGD en vielen er onnodige doden, HOE LANG MOGEN DE -verantwoordelijke- POLITICI NOG AANBLIJVEN ?

ALS DE MISDAAD REGEERT

Deze Misdaad Gaat Gevolgen Hebben Over De Gehele Wereld, Koppen Gaan Rollen, Dit Kan Niet Anders

Sponsor: Bill & Melinda Gates Foundation

Fauci, Macron, Merkel, noem ze allemaal maar op inclusief onze volprezen crisis manager Rutte, … hoe mogen we dit benoemen?

Dood door schuld, … Moord, … Moord met voorbedachte rade ? Hebben de Deep State marionettenpoppen zich verraden, … in mijn optie tijd voor internationale militaire tribunalen ?


https://youtu.be/WGbYHJcMbz8
update 21.50 uur

Maar er speelt nog veel meer zie je in deze tweet, delen, delen, delen

Weet jij het nog niet allemaal hoe het precies in elkaar steekt, verdiep je hier dan in, -HET GAAT OM JOUW GEZONDHEID- en -HET GAAT OOK OM JOUW VRIJHEID- Iemand heeft een pdf document opgesteld waarin alle zaken behandeld worden in de Nederlandse taal, bekijk en deel dit document. We Kunnen Nooit Iedereen Helpen, Maar Iedereen Kan IEMAND Helpen !!

https://twitter.com/GmanFan45/status/1251237082271567873

Update 18-04-2020 Follow the money

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten
Er zal een nieuw woord bedacht moeten worden voor Verraad !!

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk