Is ‘gezondheid’ en ‘gezondheidszorg’ niet het allergrootste complot van allemaal ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #85


Meer en meer begin ik mij te beseffen dat je in de wereld van vandaag de dag je beter gelijk in complotten kan gaan denken dan niet. Meer en meer begin ik te beseffen dat gezondheid en gezondheidszorg het -ALLERGROOTSTE- complot is van allemaal.

aanmelden via de Telegram app

Tel bij elkaar op:

 • De introductie van onvolwaardige voeding door kunstmest.
 • De introductie van chemische toevoegingen om  de houdbaarheid te verlengen – E nummers.
 • De introductie van nanotechnologie in de voeding
 • De introductie van GMO voeding
 • De onderdrukking van natuurgeneeskunde
 • De onderdrukking van homeopathie
 • De opleiding van artsen vanuit farmaceutische principes, geneeskundigen werden medicijnmannen.
 • De media die mensen weghouden van gezondheid basiskennis.

Welke agenda kun je daarbij bedenken?

 • Meer winstmogelijkheden voor de voedingsindustrie
 • De vorming van een industrie die 200 jaar geleden niet eens bestond, de rondtrekkende verkoper van ‘wonderolie’ werd de grootste industrie ter wereld.
 • Tel hier bij op de zeker niet te vergeten gedachten, de satanische gedachten dat, de planeet aarde overbevolkt is en je hebt veel / alle (?) motieven boven water om in complot vormen te gaan denken.

Gezondheid, zijn al die ‘Corona’ doden niet het gevolg van achterstallig onderhoud?

Met de lockdown stond de wereld op zijn kop de laatste maanden en staat gezondheid klaarblijkelijk vol in de belangstelling, zeker bij de mondkapjes mensen die er nu nog steeds mee oplopen.

Als je lichaam het huis is waar je woont, hoe dien je dat dan te onderhouden? Voort mij is het een mooie vergelijking dat huis vooral als je hier in de regio kijkt waar ik nu woon, de Morvan.

Als je rondrijdt dan zie je prachtige huizen, mooi onderhouden, goed in de verf en een mooie tuin die aangeeft dat de bewoners hun leven, hun dromen en hun toekomst serieus nemen. Het huis straalt als het ware uit hoe de bewoners zich zelfs voelen.

Je ziet ook huizen waar je aan het prachtige metselwerk kan zien dat er niet bezuinigd is op de kwaliteit van de materialen, en al staan ze leeg en is de verf afgebladderd, toch hangt er niets scheef of zo. Met een beetje liefde is er weer een paleisje van te maken. Gisteren reed ik ook langs een huis met een vrij nieuw dak, … en een gat in de muur met daar een stut voor dat dak. Een grote storm in 2002 schepte de mogelijkheid vele daken op te knappen met verzekeringsgeld. En dan zijn er nog de huizen in elke mogelijkheid van verval waarvan je bij sommige huizen denkt, hoe is het mogelijk dat de zaak nog overeind staat.

Nu gaan we terug naar het tijdperk waar Antoine Béchamp leefden (1816-1908) en Louis Pasteur (1822 – 1895).

Pasteur was de aanhanger van de gedachte dat er virussen waren die je gezondheid van buiten je lichaam uit konden bedreigen. Je was met die gedachte het weerloze slachtoffer dat niets kon doen aan deze bedreiging en van jong tot oud stond je hier aan bloot.

Antoine Béchamp aan de andere kant was van mening dat alle blootstelling aan gevaren van buitenaf alleen maar een gevaar opleverden als je immuunsysteem overbelast was of een gebrek had aan essentieel bouwstoffen. Als je lichaam dus in balans was had je niets te vrezen.

Met het idee van Louis Pasteur in gedachten zouden we kunnen concluderen dat we ziektekiemen de hele tijd op alle mogelijke manieren moeten bestrijden en dat preventieve maatregelen via zaken als voeding in feite nutteloos zijn.

Dus als je de virustheorie nauwlettend wilt volgen, moet je waakzaam zijn tegen verschillende soorten infecties door preventie (voornamelijk vaccinaties) en vernietiging (antibiotica, chirurgie, bestraling, chemotherapie) om een externe microbe die ooit probeert of erin slaagt om in je lichaam te kruipen te vernietigen.

Al het andere is dan in wezen vruchteloos tegen ziektepreventie.

…. maar is dat zo ?

Met die gedachte naar de geschiedenis kijkend: “Hoe is het mogelijk dat mensen al die duizenden en duizenden jaren zo gezond leefden”

De logica is hier toch ver te zoeken.

gedachtenvoer 200

Kijken we dan even naar het geld verdien model dan kwam Louis Pasteur als op een presenteerblaadje langs om de reizende wonderolie verkoper uit te laten groeien tot dè nummer èèn industrie in de wereld die het nu is. Gebaseerd op fake wetenschap wat het ook eens en te meer duidelijk maakt waarom deze industrie ons ook geen enkel dubbelblind onderzoek kan tonen van de werkzaamheid van vaccinaties.

En ga ik dan verder op zoek naar de gezondheid van de streken waar mensen het oudste worden in de wereld, de zogenaamde ‘blauwe zones’ dan kom ik daar het woord medicijn niet tegen. Daar leeft men nog steeds volgens de 5.000 jaar oude principes, dat alle geneesmiddelen in de natuur te vinden zijn en de meesten als lekkere voeding elke dag genuttigd kunnen worden.

Daar wonen mensen waar het vaak lastig is om hun leeftijd in te schatten zeker als men dat vergelijkt met onze westerse ‘hoogstaande’ (?) cultuur. Of worden we langzaam maar zeker al sinds 200 jaar meer en meer bij de neus genomen?

Antoine Béchamp en hun opvolgers , de natuurartsen waren van mening dat ziekten in grote mate voortkomen als het onderhoud van het lichaam, hun huis geen achterstallig onderhoudt heeft, goedkope bouwmaterialen gebruikt werden, medicinaal gestut moest worden of in een staat verkeren waarbij je denkt; “Hoe is het mogelijk dat die persoon nog leeft?”

Een zwakke gezondheid omzetten naar optimaal is dan ook eigenlijk niet meer als;

– onze voedingsstatus maximaliseren

– het minimaliseren van onze toxiciteit status, dat wil zeggen ontgifting

– behoud van een juiste pH of zuur / alkalische balans

– behoud van een goede energetische / elektrische balans

Het zijn niet de overdaad van gifstoffen van buiten uit (een virus bestaat dus niet) waar we op zouden moeten concentreren. Het zijn onze levensstijl keuzes, het onderhoudt van ons huis, inclusief die mooie tuin die aangeeft dat het mentale plaatje, onze levenshouding er ook schitterend uit ziet.

Maar ga die 200 jaar conditionering maar eens ongedaan maken.
Wat dat betreft ben ik wel blij met mijn voornaam; “Henk”

Een inkoppertje voor -die ander- om er gekke Henkie van te maken
Zou het daarom zijn dat ik op het Fa(c)tsform onbewust (?) al gekozen heb voor Henkie als inlognaam, … ?

Ik ben de gekke Henkie in de ogen van al die mensen die nu gaan denken in termen van; Dus jij denkt dat al die dokters, wetenschappers, verzekeraars en de grootste industrie ter wereld allemaal in dat complot zitten?

Ik zeg volmondig: “JA”, en denk dat al die anderen gehersenspoeld zijn of gewoon bewust vanwege het verdienmodel en de hypotheek moet immers betaald worden, of ze hebben er nog nooit van gehoord, nog nooit over nagedacht. Wat ik op mijn beurt weer dom vind.

Nog geen 25 jaar geleden werd deze Henkie ook gewoon voor de gek gehouden maar stap voor stap ben ik de juiste mensen tegengekomen zoals dat altijd gebeurd in dit universum en ben ik eens naar het onderhoud van mijn eigen huis gaan kijken met de nieuw vergaarde kennis in gedachten.

Deze gedachten hebben vooral de laatste maanden een ander voedingsbodem gekregen. Met 10 jaar ervaring in de volkstuin ben ik nu weer een leek met de permacultuur en dacht dat ik bepaalde groenten wel als mislukt kon beschouwen. Ik stopte dus met water geven want het water was schaars. twee weken geleden na vier weken water onthouding zag ik ineens blaadje boven de grond uitsteken van bietjes en vandaag na zes weken onthouding het onmiskenbare loof van de worteltjes. Weer wat geleerd, …

Deze veranderde (gedachten) wereld maakte ook dat er een breuk kwam in het dotcom.radio team van iemand waar ik veel van geleerd heb (thx Ron). In de tijd dat hij nog ongecensureerd kon vertellen over hoe je gezond kon blijven of zaken kon herstellen. Met het verhalen over medicijnen zijn we eigenlijk de donkere wereld aan het voeden, zo houden we de corruptie en het complot in stand.

Ik wens iedereen veel wijsheid en gezondheid op de reis naar een betere gezondheid of denk maar gewoon, die vent is gek, je mag het nog zeggen ook, gekke mensen snappen dat toch niet toch … ? Of ze hebben een olifant huid.

P.S. Nog even een nadenkertje, hoe kan het met je nieuwe kennis in gedachten dat de Corona ‘crisis” alleen oudere slachtoffers te zien gaf. De oude huizen en ruïnes die eens moesten vallen? Omdat, … omdat deze mensen niet over de juiste kennis beschikten dankzij de #Merdia of omdat ze bewuste risico’s namen ?


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk