Corona is voorbij, … valse vlag mislukt !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #77


Duits officieel rapport is gelekt: COVID-19 aan de kaak stelt als “een wereldwijd vals alarm

01-06-2020 | Dat de Corona een nep pandemie was, dat was voor de insiders al duidelijk vanaf dag èèn. Het lag namelijk in de verwachting dat er iets groots zou gebeuren om de NWO te forceren. Nu wordt dat ook regulier bevestigd in de internationale Media. Iedereen met een masker loopt echt voor -LUL- een bewijs dat ze alleen MSMedia volgen en slecht geïnformeerd zijn, of liever gezegd, helemaal niets weten over de stand van zaken !! update 18.00 uur RTL journaal, de nep nieuws show gaat verder en het echte nieuws zul je zelf moeten zoeken

-HM
aanmelden via de Telegram app

Bron artikel ZeroHedge: German Official Leaks Report Denouncing COVID-19 As “A Global False Alarm”
Door: Tyler Durden 01-06-2020 11.00 uur

De Duitse federale regering en de reguliere media houden zich bezig met schadecontrole na een rapport dat het gevestigde Corona-verhaal uitdaagt dat uit het ministerie van Binnenlandse Zaken is gelekt.

  • De gevaarlijkheid van Covid-19 werd overschat: waarschijnlijk ging het gevaar van het nieuwe virus op geen enkel moment verder dan het normale niveau.
  • De mensen die sterven aan Corona zijn in wezen degenen die dit jaar statistisch zouden sterven, omdat ze het einde van hun leven hebben bereikt en hun verzwakte lichaam niet langer bestand is tegen willekeurige alledaagse stress (inclusief de ongeveer 150 virussen die momenteel in omloop zijn).
  • Wereldwijd zijn er binnen het eerste kwart jaar niet meer dan 250.000 doden door Covid-19, vergeleken met 1,5 miljoen doden [25.100 in Duitsland] tijdens de griepgolf 2017/18.
  • Het gevaar is duidelijk niet groter dan dat van veel andere virussen. Er is geen bewijs dat dit meer was dan een vals alarm.

C-O-N-C-L-U-S-I-E: Tijdens de Corona-crisis heeft de staat zichzelf bewezen als een van de grootste producenten van Fake News.

gedachtenvoer 200

Tot nu toe al erg. Maar het wordt nog erger.

Het rapport richt zich op de “vele en zware gevolgen van de Corona-maatregelen” en waarschuwt dat deze “ernstig” zijn.

Er sterven meer mensen door de staat opgelegde Corona-maatregelen dan dat ze door het virus worden gedood.

De reden is een schandaal in de maak:

Een op Corona gericht Duits gezondheidszorgsysteem stelt levensreddende operaties uit en vertraagt of vermindert de behandeling voor niet-Corona-patiënten.

Berlijn in ontkenningsmodus. De wetenschappers vechten terug.

Aanvankelijk probeerde de regering het rapport af te doen als ‘het werk van één werknemer’ en de inhoud ervan als ‘zijn eigen mening’ – terwijl de journalisten zonder vragen de gelederen sloten bij de politici.

Maar het 93 pagina’s tellende rapport getiteld “Analyse van het crisisbeheer” is opgesteld door een wetenschappelijk panel dat is aangesteld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en samengesteld door externe medische experts van verschillende Duitse universiteiten.

Het rapport was het initiatief van een afdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken genaamd Unit KM4 en belast met de “Bescherming van kritieke infrastructuren”.

Dit is ook waar de Duitse functionaris klokkenluider, Stephen Kohn, werkte (ed), en van waaruit hij het naar de media lekte.

De auteurs van het rapport hebben al op 11 mei een gezamenlijk persbericht uitgebracht waarin de regering wordt uitgescholden voor het negeren van deskundig advies en de minister van Binnenlandse Zaken heeft verzocht officieel commentaar te geven op de gezamenlijke verklaring van de experts:

“Therapeutische en preventieve maatregelen mogen nooit meer schade aanrichten dan de ziekte zelf. Hun doel zou moeten zijn om de risicogroepen te beschermen, zonder de beschikbaarheid van medische zorg en de gezondheid van de hele bevolking in gevaar te brengen, zoals deze zich helaas voordoet ”

“Wij in de wetenschappelijke en medische praktijk ervaren dagelijks de secundaire schade van de Corona-maatregelen bij onze patiënten.”

“We vragen daarom het Federale Ministerie van Binnenlandse Zaken om commentaar te geven op ons persbericht en we hopen op een relevante discussie over de [Corona] -maatregelen, die leidt tot de best mogelijke oplossing voor de hele bevolking”

Lees het verdere artikel bij de bron, lees verder

Naast het woord complot theorie, complot denker, complot samenzwering hebben we in Duitsland nu een nieuw woord – Complot praktiker. Een complot professional, iemand die gespecialiseerd is in het managen / uitvoeren van complotten.

07-06-2020
Lees overal waar Duitsland staat, de Deep State

De Duitse overheid heeft nog geen reactie laten horen, nee logisch, HOOGVERRRAAD en en COUP om de macht – WERELDWIJD. Lees mijn reactie al op 17-04-2020 slechts een maand na het ingaan van de onrechtmatige lockdown. Hier past slechts een enkel antwoord op – sleutelwoorden – verkiezingen – hoogverraad – militaire tribunalen.

net binnen 17.00 op 01-06-2020

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Vandaag ga ik zondigen, ik ga met plezier kijken naar alle journaals: Wat gaan ze vertellen? Voorspelling; N-I-E-T-S, en alle corona verhalen die worden verteld alsof er geen rapport is gepubliceerd, dat zijn de echte -NSB- journalisten, kijk ook (voor deze keer dan).

P.S. de volgende valse vlag is alweer gepleegd in de VS en een poging in Parijs

https://gedachtenvoer.nl/2020/06/01/q-hoe-meer-je-weet/

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk