Q anon: Wat zou nu de ‘mogelijke koers’ kunnen zijn vanaf vandaag?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #81


Het leven van de meeste mensen kabbelde voort ondanks de steeds meer zichtbare tekens aan de wand dat het de verkeerde kant uit ging. In slechts een paar maanden tijd werd iedereen hardhandig wakker geschut, nu ja iedereen? De mondkapjes dragers nog niet, zij hebben besloten om voorlopig [?] nog te gehoorzamen aan de dictatuur, zij verkeren nog in de slaven modus.

05-06-2020 | Update video 07-06-2020 | Het is niet de bedoeling dat ik vriendjes maak dus ik zeg en schrijf wat ik denk. Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden. Met een mondkapje op voor een griepje dat 6 x minder was als het 2017 / 18 griepseizoen is letterlijk voor lul lopen. (250.000 in 2020 ten opzichte van 1.5 miljoen doden wereldwijd in 2017/18) Duidelijker kan ik niet zijn.

We hebben een staatsgreep, maar dan wereldwijd te verduren, een coup du monde en we kunnen gerust zeggen dat we op de rand van een burgeroorlog balanceren. Dat is het plan van de Deep State, de Nieuwe Wereld Orde [NWO], de caban, de illuminatie of hoe jij ze ook maar wilt noemen.

De boodschap van Q is; “Er komt -GEEN- burgeroorlog

Maar we gaan wel een paar ruwe maanden tegemoet tot aan tenminste november. Hieronder vindt je de kijk, de voorspelling van Mike Donkers, en ja hij zat er al een paar keer naast met zijn voorspelling. Dat vind ik echter niet zo gek, in elke oorlog, in dit geval een informatie oorlog want de #Merdia (De Franse hashtag voor merde (shit) + media) staan niet aan onze kant van de lijn.

Wie en wat is Q ?

Dat vindt je in de categorie index, de anons dat zijn wij. Tezamen kunnen wij tegengas geven aan elke bedreiging die tegen ons te wachten staat zoals nu niet meegaan in de heers en verdeel rassenoorlog. Die bestaat alleen in de gedachten van foute mensen.

Vraag dat eens aan een muzikant die met elk ras muzikaal kan communiceren zonder probleem en zo een verbond smeden.

In grote lijnen hebben we al veel zien gebeuren van de Q plannen die werden gedeeld via het Q berichten platform met ons, alleen de tijdlijn valt lastig te voorspellen. Dat Mike dat toch opnieuw doet is alleen maar om mensen hoop te geven, en in een positieve stemming te houden zodat je geen gekke dingen gaat doen, … en -DENKEN- want negatieve gedachten zijn veel dodelijker dan welk virus dan ook – als het al zou bestaan een levend besmettelijk virus !!

De enige virussen die ons kunnen besmetten zijn dode giftige stoffen en als het lichaam dan op een punt komt dat het allemaal te veel wordt voor het immuunsysteem dan moeten we die gifstoffen op een andere manier kwijt, we gaan extreem zweten, door de temperatuur verhoging van het lichaam. Dat noemt men dan “de griep”. Hoe komt het als ik de griep al meer als 25 jaar niet gehad heb, … en ik gewoon iedereen blijf kussen als ze mij waarschuwen een flinke kou te hebben? Gewoon, je immuunsysteem goede voeding geven.

Nog een vraag die jij jezelf kan stellen; Waarom hebben de media, het RIVM en de overheid geen -ENKELE- keer voorlichting gegeven of ook maar iets gezegd over de preventie maatregelen die je kunt nemen op dit gebied ? Je immuunsysteem versterken door het nemen van -ECHTE- voeding.

Zal ik het dan maar vertellen?

Dat kunnen ze niet meer, nooit meer. Dan geven ze immers toe dat ze jou met die GMO, enummers, nanotech en kunstmest al minimaal 150 jaar bij de neus nemen, voor de gek houden.

aanmelden via de Telegram app

Door Mike Donkers Fa(c)tsforum | dotcom.radio

gedachtenvoer 200

05-06-2020 | Vanochtend drong het allemaal tot me door wat er aan de hand is en wat er nog gaat komen. QAnon heeft ons het eind aan het begin verteld! Hij heeft de rellen ruim 2 jaar geleden voorspeld en in het prille begin schreef hij: military is the only way. Dit is wat er gaat gebeuren:

Trump heeft aangegeven dat als de gouverneurs van de verschillende staten geen orde op zaken stellen hij het leger zal sturen om dit voor hen te doen. Het Amerikaanse systeem is zo opgebouwd dat lokale en regionale leiders allemaal gekozen worden door het volk. Trump kan dus niet zomaar vanuit de federale overheid in Washington beslissingen nemen voor alle 50 staten. De enige manier waarop hij dit wel centraal kan doen is door het uitroepen van de noodtoestand, martial law. De Deep State probeert dit uit te lokken, want dan kunnen ze hem ervan beschuldigen dat hij zich gedraagt als een (militaire) dictator.

Het lijkt dus alsof Trump schaakmat is gezet. De bedoeling van de coronacrisis was om deze voort te laten duren tot aan de verkiezingen in november, waardoor de kiezers niet naar buiten mochten om te komen stemmen en ze per post hadden moeten stemmen, een uiterst fraudegevoelige stemmethode die de DS had kunnen aanwenden om Trumps herverkiezing onmogelijk te maken. Trump heeft hen echter de pas afgesneden en vanaf begin mei zijn veel staten weer stukje bij beetje opengegaan. Ook dit heeft Trump overgelaten aan de GEKOZEN gouverneurs van de verschillende staten en de burgemeesters van verschillende steden. De DS wilde toen al uitlokken dat hij dit centraal zou afdwingen, maar Trump liet zich niet uit de tent lokken.

In plaats daarvan waren het bepaalde (Democratische) gouverneurs en burgemeesters die zich dictatoriaal gedroegen en weigerden hun staat of stad open te gooien. Deze zelfde gouverneurs en burgemeesters laten nu de boel volledig uit de hand lopen met deze georchestreerde rassenrellen, Plan B van de DS.

De Amerikaanse kiezers zien nu met eigen ogen wat voor types zijzelf in het zadel hebben geholpen en dit zal deze leiders duur te staan komen op 3 november, dit is politieke zelfmoord voor de Democraten.

Waarom dan alles op het spel zetten? Kijk naar wat er gaande was in de maand mei. We kregen de ene DECLAS na de andere, elke dag was het raak. Alles wat de basis vormde voor de Russia hoax en impeachment van Trump dreigde uit te komen: de illegale spionage van Team Trump op basis van gefingeerde dossiers in 2016 en de corruptie van Joe Biden en zijn zoon in Oekraïne. En er zat nog veel meer aan te komen! Uit pure paniek hebben ze toen maar snel een rassenrel uitgelokt met de betaalde bruinhemden van Soros (Antifa/Black Lives Matter).

Hoe komt Trump uit deze impasse?

Hij kan dit niet veel langer uit de hand laten lopen, want dan wordt het een burgeroorlog. Maar als hij het leger inzet tegen de eigen bevolking zal hem dit zwaar aangewreven worden via de corrupte media, die helaas nog steeds verantwoordelijk zijn voor de beeldvorming bij veel mensen. Q is hier heel duidelijk over:

There will be no civil war, er komt geen burgeroorlog.

En vanaf het prille begin zijn we al voorbereid op wat er gaat komen: MIL is the only way, het leger is de enige uitweg.

Trump gaat dus wel degelijk het leger inzetten. Naar verwachting gaat hij dit niet aankondigen, want geen enkele bevelhebber kondigt van tevoren troepenbewegingen aan zodat de vijand zich kan voorbereiden. Momenteel speelt Trump alsof hij verzwakt is en we zien de muiterij onder zijn voormalige Minister van Defensie Mattis en zijn huidige MinDef Esper. Mattis was al ontslagen en naar verwachting zal Esper snel volgen. Ondertussen heeft het leger al vanaf het begin van dit jaar getraind voor wat er gaat komen en zijn ze allemaal reeds in stelling gebracht in alle 50 staten.

De slag zal kort en effectief zijn en zal zeer zeker ook op veel kritiek stuiten. Maar dan komt de genadeslag in de informatie-oorlog: DECLAS na DECLAS na DECLAS. Alles zal uitkomen:, maar als eerste zullen onthuld worden de corona hoax en hoe ze het medicijn al die tijd hebben weggehouden van patienten en FISAgate/Spygate/Obamagate, het allergrootste politieke schandaal ooit. Daarna zullen de resultaten van de onderzoeken van Huber en Durham bekend worden, waardoor de spin in het internationale web, dat de Clinton Foundation tegen het licht zal worden gehouden. En er zal veel, nog veel meer volgen. Uiteraard zal dit ook leiden tot het vrijgeven van aanklachten met arrestaties van hooggeplaatste personen in Amerika en daarbuiten tot gevolg.

Het Witte Huis zal niet meer veilig zijn en Trump zal tijdelijk moeten opstijgen in Air Force 1, van waaruit hij zal tweeten:

my fellow Americans, the storm is upon us.

Waarschijnlijk krijgen we dan ook de 10 days of darkness, waarin we documentaires te zien krijgen van wat al deze spelers op hun kerfstok hebben. Als het stof is neergedaald zal er geen tegenkandidaat meer zijn voor Trump en zal hij automatisch een tweede termijn krijgen. De verkiezingen zullen nog wel doorgaan om de Amerikaanse kiezer de kans te geven hun corrupte lokale en regionale leiders af te straffen. Alle 50 staten zullen Republikeins rood kleuren en Trump zal de geschiedenis in gaan als de meest succesvolle en geliefde president aller tijden, een die ‘the swamp’ leeg heeft weten te dreggen!


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk