Chaos, … -is- het nieuwe normaal


We hebben de anderhalve meter economie die we streng moeten naleven, in de bus de trein en het vliegtuig mag je echter klem op elkaar zitten, zo dichtbij dat het niet plezierig meer is, maar wel met een mondkapje (waarvan dokters zeggen dat die niet werken). Chaos, …

aanmelden via de Telegram app
gedachtenvoer 200

25-05-2020 video update (2.42 min) over virussen bestaan niet 18-05-2020 | Update 06-06 Corona test klopt niet Dr Andrew Kaufman

Winkels, werkplaatsen, restaurants, cafe’s straatinrichting alles wordt ingericht op de –anderhalve meter economie

Kappers, dokters, tandartsen, en al die beroepen die nooit afstand kunnen houden mogen wel dicht bij elkaar komen.

Komt daar een bordje op de deur, betreden op eigen risico?

En wat is dat risico, je krijgt het Corona virus? Onmogelijk omdat het virus boven 18 graden niet kan overleven en bij elk bedrijf is het al gauw 20 graden kamer temperatuur. Het grote risico is dat er iemand positief getest wordt Op Corona, ook wel COVID 19 en soms het Chinese Virus genoemd. Je moet dan 14 dagen in quarantaine voor een virustest waar 80% valse testresultaten geeft. En de kans om aan dit gevreesde virus te overlijden is wereldwijd 0,0033 procent

Contactsporten, wat gaan we daar mee doen? eeeh, in het ene land wel, het andere niet.

Politiek, als het niet zo treurig was en zo crimineel, dan moet je wel lachen om die NWO stumpers.

De politie, die, … –DE WET MOETEN GAAN HANDHAVEN– welke wet mijnheer agent, de wet van voor de onwettige verandering van de grondwet, of de wet van de oude/nieuwe dictators? Mag ik U vertellen dat U geen been heeft om op te staan. Ik zou dan ook graag elke opmerking / bekeuring rechtelijk willen laten checken, ik zou dan ook graag uw identificatie willen noteren, … graag a.u.b.

  • En dan de voorlichters, de journa’listen’ gebruiken list en bedrog bij al hun nieuwsitems.
  • En de expert, de viro’loog’ is al aan de cijfers te zien dat mijnheer viro tegen ons loog.

Kun je het allemaal nog volgen of ontstaat er chaos in je hoofd, … prima.

Dan hebben we natuurlijke grote vraag, hoe gevaarlijk is het virus?

Ben je persoon die elke dag aan de buis gekluisterd zit en zelf niets onderzoek, dan ben je het haasje, het angsthaasje wel te verstaan.

Voor hen die eigen onderzoek doen, –die zie je niet met een mondkapje oplopen, geven gewoon een hand zonder extra te wassen en hebben geen enkele zin in die anderhalve meter, sterker nog, bij sommigen, waaronder ik, komt elke vezel in het lichaam in opstand tegen deze onnatuurlijke dwangmaatregel.

En zo herken je de angsthazen op 1.5 kilometer afstand van de beter geïnformeerden.

Welkom in Zombie land

Zo herken je dus de zombies ten opzichte van de zelf nadenkers.

Maar we gaan verder, er zijn zelfs mensen die zeggen nog nooit een enkel bewijs te hebben gezien dat een virus een levend mechanisme is, ….

Mike Donkers (dotcom.radio / https://www.fatsforum.nl/ over virussen:

Quote:

[…] het woord ‘virus’ [is] afkomstig […] van het Latijnse woord voor gif, wat weer verwant is aan het woord ‘visha’ uit het Sanskriet, dat eveneens gif betekent. Er is nog nooit aangetoond dat een virus überhaupt bestaat. Om dit te doen is het wetenschappelijke protocol dat het virus moet kunnen worden geïsoleerd. Het enige wat men tot dusver heeft weten te isoleren is verziekt en verzwakt DNA, waarvan men ervan uitgaat dat het een virus betreft. Deze aanname is volkomen onwetenschappelijk!

Dit betekent dat een ‘virus’ in feite niets meer is dan een gifstof en dat we dus onterecht kinderen op zeer jonge leeftijd vergiftigen door ze in te laten enten tegen een virus dat niet bestaat! Ik zei al dat de (medische) wetenschap een vorm van krankzinnigheid is. Hoe kan je je nu d.m.v. een vaccin iemand immuun maken voor een gifstof? Dit maakt vaccins tot niets meer dan een instrument voor genocide (volkerenmoord).

In tegenstelling tot wat de Katans van deze wereld denken bestaan er helemaal geen virussen maar wel gifstoffen. Het is precies andersom van wat zij denken, want de medische ‘wetenschappers’ geloven wel in virussen en niet in gifstoffen. Dat zou hun zieke wereldbeeld nu eenmaal omver gooien, waardoor we niet de oorlog kunnen verklaren aan organismes van buitenaf (‘virussen’) i.p.v. verantwoordelijkheid te nemen voor gifstoffen binnenin.

Quote:

De knutsel’virussen’ worden ingebracht via vaccins die rechtstreeks in de bloedbaan terechtkomen en zogeheten ‘cytokinenstormen’ uitlokken, oftewel een immuunsysteem dat op hol slaat. In 1978 kregen homo’s in Manhattan een ‘vaccin’ tegen ‘hepatitis B’. Enkele jaren daarna deden zich de eerste gevallen van wat later AIDS zou worden genoemd voor onder New Yorkse homo’s. AIDS lijkt veel op kanker en betreft eveneens een totale ineenstorting van het immuunsysteem.

Overigens ontken ik niet het bestaan van bacteriën, schimmels en parasieten. Maar het bestaan van virussen is nog nooit fotografisch, dus wetenschappelijk aangetoond.

De knutselvirussen zijn geen virussen, maar wat ze wel zijn volgens Mike als we ze als vaccin ingebracht krijgen:

Quote:

Zeer krachtige gifstoffen, die d.m.v. vaccins rechtstreeks in de bloedbaan terechtkomen. Zware metalen (kwik, aluminium, fluor), formaldehyde, squaleen, aspartaam, smaakversterker, dierlijk DNA, conserveermiddelen, etc. Daarnaast worden er geheel nieuwe organismes gekweekt door bestaande met elkaar te kruisen, bijv. de borella (ziekte van Lyme).

Nu daar is wat voor te zeggen, immers ik heb ooit al eens gelezen, bron mag je zelf gaan zoeken, als eerste stap naar zelfredzaamheid, dat de Spaanse griep, nu 100 jaar geleden, alleen slachtoffers gaf in gevaccineerde landen. Denemarken viel daarbuiten, geen slachtoffers en geen vaccinaties.

Ieder van ons stuit wel eens op informatie die resoneert bij zijn/haar staat van bewustzijn. Ik kan alleen maar constateren dat sommigen van ons lijden aan een negatieve variant van scepticisme en cynisme die zich maar moeilijk laat behandelen.

Mike Donkers

—-//—-

Wij wensen een ieder veel chaos toe, in de ‘ijdele’ hoop dat sommigen van U gaan nadenken en veranderen van groep, van zombie naar zelfdenkend. Dat zou geweldig zijn.

PS. Je hoeft het nergens 100% mee eens te zijn maar wel zelf nadenken graag, op een dag komt vanzelf het inzicht dat de chaos speciaal wordt gecreëerd om je te weerhouden van zelf nadenken. Op dat moment heb je voor jezelf al orde geschept in de chaos.

Welkom in de andere wereld.|

Een andere wereld waar de Franse gele hesjes Macron boven de grond afzagen en kinderen op school bespioneerd worden over wat ze zeggen over de president, dus wat ze thuis horen vertellen  heel anders dan zombie Nederland waar Rutte op een voetstuk geplaatst wordt, …al zijn dit slechts de polls en moet de realisering nog komen dat de economie naar de klote is geholpen door Rutte en zijn vriendjes. Maar dat is lange termijn denken en zombies kunnen helemaal niet denken.

Oh ja, pssst, nog een heel klein beetje chaos. Corona is simpelweg de uitrol van de `Nieuwe Wereld Orde, … de watte, … ?

Denk voor jezelf.
Vertrouw jezelf.
Je stem is belangrijk.
Kennis is macht.
Q

”Het geheim van verandering is je energie niet te richten op het bestrijden van het oude, maar op het realiseren van het nieuwe.”

Socrates
de Zombie Apen, …

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk