Weet jij al -WAAROM- de pleuris is uitgebroken in de wereld ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #80


We zijn nog niet bekomen van de langdurigste valse vlag -de COCID 19 operatie- en nog aan het protesten organiseren voor een 1,5 meter demonstratie op  zaterdag 6 juni of de wereld staat alweer in de fik.

Iemand wordt “vermoord” (lees valse vlag) en gelijk breken overal rellen en plunderingen uit en dat in veel grote steden ter wereld gelijktijdig. Het lijkt wel een militaire operatie.

aanmelden via de Telegram app

Het contrast.

gedachtenvoer 200

Je houdt mensen overal ter wereld acht weken of langer in hun huizen opgesloten, ontwricht de gehele economie en het lukt je als organisator niet om meer als een relatief handje vol mensen op de been te krijgen voor een demonstratie.

Er wordt een enkel iemand “doodgestoken” door een politieagent (lees acteur) en overal zijn grote demonstraties ter wereld binnen een paar dagen.

De 1,5 meter / lachdown demonstraties kunnen allen rekenen op tegenwerking van het gezag en de politie.

De racisme demonstraties wordt geen haar breidt in de weg gelegd en zelfs hier en daar gesponsord door de politieke leiders. In het verkeer heeft rechts voorrang in de politiek pakt links de voorrang, of zie ik dat soms verkeerd?

Links pakt die voorrang via een verderfelijke naam, George Soros, hij is de grote sponsor van de Antifa strijdkrachten, de beroeps relschoppers. En als je van strijdtoneel naar strijdtoneel dient te trekken dan kan je wat hulp best gebruiken. YouTube video’s toonden dat de straatstenen klaarlagen voor de Antifa troepen. Een getuige verklaarde; “Ik kom hier elke dag langs, geen bouw activiteiten en nu ligt er ineens een stapel stenen, niet op een pallet ingeseald maar grijp klaar”.

President Trump verklaarde Antifa recent als een terroristische organisatie om daarmee de financiering van deze ordeverstoorders af te snijden. Overheden die Antifa sponsoren, TV en filmsterren, ze kunnen nu voor het gerecht gedaagd worden voor het ondersteunen van terrorisme, evenals George Soros. Gaat nu in Amerika ook de onderste steen boven komen?

Een van die media sterren is Greta Thunberg die samen met haar ouders trots het Antifa shirt dragen op de foto.

De media gingen in de tegenaanval en noemen nu de Q anon beweging ook terrorisme.

Dit mag als een overwinning gezien worden want het bestaan van Q anon werd te vuur en te zwaard bestreden als een Psy-op door die media. In Frankrijk hebben ze een treffende naam voor de media, Merde is in het Frans woord voor “Shit” Merde + le média en je komt aan het treffende woord dat nu trending is #Merdia

In de Q post van gisteren lazen we; St. Louis DA Kim Gardner is Providing a Safe Zone for Antifa Rioters. De rechtelijke macht lieten dus de geweldplegers zonder enige vorm van proces weer vrij. Moet je nog een duidelijkere aanwijzing hebben?

Antifa die dus ingezet worden om overal te “demonstreren” en daarbij alles en iedereen in elkaar slaan en ook moord en doodslag niet uit de weg gaan. Dat alles zijn dan blanken die strijden voor “Black Lives Matter”, snap jij het? Een duidelijk donker gekleurde onderneemster in de VS ook niet, haar hele winkel werd leeggeroofd en vernield.

Dat is dus de wereld waarin wij nu leven en als Trump met het leger de orde weer herstelt heeft in de VS en wellicht ook in Europa? Immers de 30.000 troepen uit de VS zijn er nog steeds en de Europese strijdkrachten staan onder controle van de Deep State vazallen.

Daarna is er weer even vrede tot de volgende aanslag op ons leven, bijvoorbeeld een terroristische aanslag met een gemuteerd COVID 19 virus. Dat lijkt mij niet zo moeilijk te raden immers mijnheer Bill Gates suggereerde dit reeds een half jaar geleden. De tweede lockdown wordt dan met militaire macht afgedwongen in de straten van de gehele wereld en de bedrijven die dan nog niet failliet waren gegaan worden de nek omgedraaid evenals hun werknemers.

De totaal ontredderde samenleving wordt dan na enig gesoebat gered door de instelling van een wereldregering, een wereld basis inkomen, de sociale credit app en voilà, de Nieuwe Wereld Orde is tot stand gekomen volgens het jaren oude plan waarvan je al heel lang geleden kennis had kunnen nemen.

Het plan werd voorspeld in geschrift
Het plan werd voor je geschetst in talloze bestsellers
Het plan werd voor je ogen uitgerold in Hollywood films
Het plan werd je voorgeschoteld door de samenzweerders
Het plan werd je getoond op het World Economic forum

Wat ontbrak waren journalisten die dat keurig vertaalden voor je in hapklare brokken;

De mensen, de digitale vrijheidsstrijders werden met behulp van de #Merdia weggezet als complottheorie verspreiders wat door veel mensen dan weer wel geloofwaardig overkwam.

Leugens zijn <> Waarheid
Waarheid is <> een leugen


De vraag is dus beantwoord waarom dit alles plaatsvind, de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde.

Er is nog iemand echter die al een tijd bezig is een spaak in dit eeuwenoude wiel te steken.

Die iemand wordt door de media totaal zwart gemaakt en ook alternatief niet overal voor vol aangezien.

Het is de 45 ste President van Amerika Donald J. Trump die een leuze heeft gelanceerd met o.a. “draining the swamp”, het moeras droogleggen.

De Deep State zijn nu alle zeilen aan het bijzetten om de wereld in oktober en november in lockdown te krijgen waardoor men stemmen per mail kan gebruiken onder het mom dat openbare stemmingen te gevaarlijk zijn. En daar gaan we weer, hoe kun je het beste fraude plegen? Stemmen per post, geen legitimatie controle mogelijk tot in detail en zelfs doden kunnen nog hun stem uitbrengen. De -ENIGSTE- mogelijkheid voor de Democraten om überhaupt nog een keer de verkiezingen te winnen. Ook de vazallen in de EU kunnen nu wel wat steun gebruiken van de fraude machine.

Daarna is het allemaal over, stemmen is nooit meer nodig want de NWO maakt voortaan de dienst uit.

Of, die lastpak, die Trump moet alsnog voldoende avons kunnen mobiliseren die rode pillen uitdelend? Inmiddels in alle uithoeken van de wereld zijn ze te vinden en ze zijn de 10 procent kritische massa al lang gepasseerd, daar ben ik al heilig van overtuigt, ….

En jij?

De; “Ik moet het allemaal eerst nog maar eens zien mensen, de zombies, die heb ik afgeschreven. Als je het nu niet meer ziet immers ga je het nooit zien tot het moment van; ‘Wat is er gebeurd?’”

Onder die zombies zijn ook vrienden en familie die ik afgeschreven heb, of dat ooit nog goed gaat komen is niet zeker. Q zegt wel dat de ‘wetende’ hen weer liefdevol in de armen dienen te sluiten. Maar zijn ze niet te koppig of -te stom- om dit gebaar toe te staan?

De zombies zijn echter wel onze grootste bedreiging op -DIT- moment.

Want stel, stel dat, …
… dat ze stemmen op de geweldige crisis managers als Macron, Merkel, of Rutte ….
… om maar een paar Bilderberg / Deep State marionetten poppen bij naam te noemen?

Tot die tijd blijf ik deze zombies angstvallig observeren, ze zijn immers een gevaar terwijl ze dat zelf niet (willen) weten.

mind parachute

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk