Interview Trump, vorm je eigen mening


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #81


Het interview is van voor de Antifa rassen explosie, over Corona, hydroxychloroquine, de media, de Deep State ontmanteling, Twitter, en meer. Alleen je eigen mening telt, de #Merdia (shit+media) napraten is dom !!

aanmelden via de Telegram app
gedachtenvoer 200

Full Measure is een wekelijks nieuwsprogramma op zondag dat zich richt op onderzoeks-, originele en verantwoordingsrapportage. De gastvrouw is Sharyl Attkisson, vijfvoudig Emmy Award-winnaar en ontvanger van de Edward R. Murrow-prijs voor onderzoeksrapportage. Ze wordt ondersteund door een team van bekroonde journalisten.

Elke week hebben we een coverstory waarin onaantastbare onderwerpen op een onbevreesde manier worden verkend, waaronder: immigratie, terrorisme, overheidsafval, nationale veiligheid en klokkenluiders rapporten over misbruik en misdaden van de overheid en bedrijven.

Full Measure wordt uitgezonden naar 43 miljoen huishoudens in 79 markten op 162 stations van Sinclair Broadcast Group, waaronder ABC, CBS, NBC, FOX, CW, MyTV, Univision en Telemundo-filialen. Het streamt ook live zondagochtend om 9.30 uur ET.


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk