Bedreiging !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #79


Voor het eerst hebben we een pagina onder dreiging moeten verwijderen op deze site.

aanmelden via de Telegram app

De bedreiging ging naar de ouders uit, maar wat moet je doen als de ene ouder niet wil toegeven aan het dreigement en de andere ouder strijd wil blijven voeren.

Kinderen onder bewaring gesteld door de Franse & Nederlandse overheid vanwege het feit dat ze ziek werden van elektrosmog, dit hadden we voor het eerst gemeld op 23 augustus 2019 op deze site omdat we hier allerlei nieuws uitdragen dat het daglicht niet kan verdragen. Tezamen met de 9 updates was het bericht van de ontvoering van beide kinderen goed voor 4.299 pagina bezoeken.

In december was het adres waar de kinderen vast werden gehouden bekend geworden. (met een mooi woord heet zoiets tegenwoordig deelgezag) Ontvoering is het -enige- juiste woord. We deden toen een oproep om de kinderen post te sturen zodat ze nog enige hoop kregen met de kerstdagen. Daar werd gevolg aan gegeven Chapeau!! Nu blijkt werd net als vroeger in de DDR alle post geopend en vertaald in een voor de kinderen nog nieuwe taal. Mocht iemand dit adres nog hebben gaarne geen mail meer naar dat adres.

Zijn er mensen die Juridische advies hebben of denken hulp te kunnen bieden -of gewoon hun medeleven willen betuigen- dan gaarne naar onderstaande adres van de ouders.

De betreffende pagina is voorlopig privé geplaatst zodat hij niet meer zichtbaar is tijdelijk. Een lastige beslissing, -toegeven aan bedreigingen- -voor het moment- Er gebeuren vreemde zaken in deze wereld die momenteel steeds meer aan het licht komen. Mogelijk worden ontvoeringen gebruikt om andere mensen die als activist tegen 4G en nu 5G optreden daarmee onder druk gezet. Nog erger is de mogelijkheid dat dit alles onderdeel is van de kindersmokkel netwerken.

Nogmaals; “Wie heeft er verstand van zaken?

interview hier op 03-06-2020

Familie Grandia
La Maurelié
81190 St Christophe

noot: Bij veel adressen in Frankrijk wordt nog niet met huisnummers gewerkt


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk