Vaccinatie waanzin aan banden gelegd in de VS en meer, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #78


aanmelden via de Telegram app

De Amerikaanse president, Donald Trump, annuleerde het Bill Gates-project dat bekend staat als id2020

  1. Vaccins zijn vrijwillig, niet verplicht. Militairen zullen de zuiverheid controleren en vaccins verdelen.
  2. Defunded (bijdragen ingetrokken) World Health Organization (W.H.O) voor altijd en wil een onderzoek naar haar activiteiten.
  3. Annuleerde het HR 6666-wetsvoorstel van de Democraten, bekend als de Covid -19 TRACE Act die de basis vormde voor het diagnose- en tracking project van Bill Gates, dat ook werd geannuleerd.
  4. Geannuleerd Bill Gates-project bekend als ID2020.
  5. Opende een klachtenplatform om censuur te melden op Facebook, Twitter en YouTube. Het werd overspoeld met klachten. Ze hebben het bewijs.
  6. Landelijke uitrol van 5G gestopt.
  7. Uitvoerend bevel tot heropening luidt: gouverneurs die weigeren te heropenen, zullen worden vervolgd.
  8. Voer opdracht uit voor het Witte Huis om alle elektrische netwerken over te nemen: waaronder internetservers, omroepsystemen en elektronische systemen. (Rode vlag)
  9. Verklaart gebedshuizen ‘Essentiële Diensten.’ Sommige burgemeesters beboeten mensen voor het naar de kerk gaan.
  10. Geprezen Australië en 116 landen voor het aandringen op een China-sonde in de verspreiding van Covid-19, ondanks verschillende dreigementen van China over het weigeren van kritische export.

Bron artikel


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk