Antifa, het leger van de [D] partij


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #78


Met het nieuws van vandaag kunnen we snel klaar zijn, grote verhalen met bron vermelding of gewoon een bericht van het Q board naar een Twitter post. De Politie die Antifa een veilige zone geeft om onrust te stoken en later weer vernielingen te plegen. Trump mag wettelijk niet ingrijpen tot de Gouverneurs daar om vragen, en kijk waar de rellen zijn in de [D] states

En, de eerste aanwijzingen zijn er, de oude politiek die nu ziet dat het Corona crisis verhaal lastig gaat worden om hier in de EU ook het frauduleuze stemmen per post in wil voeren om aan de macht te blijven kan ook wel eens kiezen om rassenrellen in de EU te gaan organiseren. …

update 02-06-2020 12.50 uur: George Floyd-protesten gaan door; Meer dan 4.400 gearresteerd te midden van onrust, zeggen rapporten

… wordt vervolgd, …

FOX nieuws vandaag, 02-06-2020 beelden van gisteren, … ons journaal, …
Eerste deel van de video Riots
Tweede deel – oorlog tegen de boer
Agenda 21 / 30
aanmelden via de Telegram app


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk