dotcom.radio aflevering 207 #lockdown week 11


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering De lockdown teugels worden gevierd een zucht van verlichting bij velen, boosheid bij anderen, faillissementen, werkeloosheid, en de uitrol van de Sociale Credit Systeem app. De -AKTIE- komt nu pas, -MOET NU KOMEN- !! + Wat gebeurd er in de wereld van Q waar het Factsforum en Gedachtenvoer de -ENIGE- twee websites zijn die -ELKE DAG- berichten hierover. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

Affirmation

I congratulate myself warmly for each accomplishment, then ask,
What’s next?

– Jonathan Lockwood Huie

Maandag – artikel geschreven – veel info verzamelen
Dinsdag – idem
Woensdag – idem
Donderdag – idem + Ierse fietser die de weg vroeg een pilsje aangeboden en een rode pil meegegeven
Vrijdag – idem plus een mede strijdster die slapeloze nachten heeft van de lam geslagen medelanders gerust gesteld
Zaterdag – idem + laatste hand aan dagelijkse inputs voor dotcom.radio
Zondag – idem + batterij opladen en genieten van de behaalde resultaten, what’s next ? (let op, alle dagen in groen)

[Astrid] Video: Butterfly of the Week, 25 May 2020: Informed Consent: You’re a Lab Rat – social distancing – face mask – en aansprakelijkheid van farmaceuten alleen tijden een noodsituatie video

{Astrid] ook de dominee doet zijn woordje op YouTube o.a. over Donald Trump, de dominee van een familielid. (noot: WWG1WGA)

[Astrid] duidelijke lijst met inhoudstoffen per vaccin , wellicht hoe dom op de website onder vaccinaties te plaatsen, gr Astrid .[Sander] Dr. Lozano behandelt tot op de dag van vandaag COVID-patiënten. Ze is de leugens spuugzat en ziet dat een volledige samenleving wordt afgesloten voor…. niets. video

[Mija] Ik ben gister voor het eerst weer naar de kapper geweest en dat was als vanouds! Nee geen plastic afscheiding, mondkapjes etc. Wel een handgel en de stoelen werden na iedere klant even gereinigd. De sfeer was gezellig met een drankje en een plakje cake. Het zat vol met grijsaards die voor de duvel niet bang zijn ! Nee geen angstige gezichten gezien.  Ook mijn vrienden, familie en dorps/stadsgenoten zijn niet bang maar zijn wel al die maatregelen spuugzat. Er zijn ook uitzonderingen: ik zag iemand alleen in de auto met een mondkap op en ook iemand op de fiets alleen met een mondkap op. Deze mensen zijn verloren jammer dan. Ik lees altijd graag jullie stukken en zou willen zeggen ga vooral door. Deze 60 jarige (inmiddels huisvrouw want na 33 jaar werken was ik het zat) volgt Q in het Engels . Ik volg ook alles op het gebied van natuurlijk gezondheid via voeding en leefstijl. Ook veel uit Amerika dus in het Engels. Op mijn 14e kocht ik al de Homeopatische encyclopedie van Dr. Vogel. En mijn opgedane kennis gaat naar vrienden, familie en ook de kapster die ik bijvoorbeeld Inlicht over HYDROXYCHLOROQUINE , AZITHROMYCIN en ZINK! Maar verder was de lock down ook bedoeld om de deep steat de nek om te draaien. Ook daar volg ik info over (ja ik heb nou eenmaal veel tijd voor onderzoek). Met name de diep ondergrondse militaire basissen wereldwijd worden geschoond en om aanslagen te voorkomen moeten mensen niet in grote groepen samenzijn. Succes in Frankrijk (hoop dat Macron verwijderd wordt!)

[John] Ik volg jou (en Mike en voorheen Ron) ook al enkele jaren en met jou ook de gehele situatie rondom de huidige Covid-19 situatie. En vooral ook de laksigheid waar een ieder staat en hierin handelt. Dit terwijl ons en vele anderen al snel duidelijk werd dat het niet in de haak is wat we meekrijgen van ‘overheid’ en media. Heb zelf ook de neiging je in deze te volgen.

Echter, mij valt op dat er wel degelijk een hoop gaande is bij mensen die niet (meer) meegaan met het de ‘voorgeschreven waarheid’. Nu eindelijk ook bij mensen die wellicht een verschil kunnen maken.

Vanmorgen zag ik bij cafe Weltschmertz een interview van Ramon Bril met wetenschapper Willem Engel.Wetenschapper berekend kans op overlijden 50 op een miljoen, dansen en dichtbij elkaar leven is perfect voor je immuunsysteem — Willem zegt ook dat het bestaan van virussen ook nog niet bewezen is maar gaat totaal voorbij het kunstmatige geknutsel aan vaccins Bekijk de presentatie

Niet alleen iemand die daadwerkelijk in verzet komt, hij gaat een rechtzaak beginnen, maar iemand die met een opmerkelijk detail naar buiten komt. Wat blijkt …. Willem heeft zicht verdiept in wat er gebeurt en waarom. Hij komt er achter dat op 28 januari (het lijkt stiekum) een wet is aangenomen die er voor zorgt dat corona op de pandemie lijst wordt geplaatst… En dan blijkt dat er ineens een ‘pandemie’ ontstaat op 12 maart, althans zo wordt deze geduid. Geloof jij in ‘toeval’…..

En toch werd gedaan of er vanuit het niets ineens iets over onze schoenen is gekomen …. Ik zou denken, men was op de hoogte. Dit terwijl deze covid-19 door Willem wordt omschreven als een epidemie en geen pandemie, vergelijkbaar met een griep zoals we deze elk jaar ondergaan. Ik denk dat deze rechtzaak wel eens een verschil kan gaan maken als alle details naar buiten komen. Nou ja, het is ook wel goed te benoemen dat mensen wel degelijk in beweging komen. Verder leuk om te lezen dat we binnenkort weer naar Frankrijk mogen komen, en andersom..;-) Fijn weekend gewenst,

[Rinno] Vaccin ontwikkeling – All Test Subjects of Bill Gates’ Vaccine Ended Up With Coronavirus …en het werkt niet …

[Pieter] Met veel plezier heb ik afgelopen zondag weer geluisterd naar jullie uitzending. Ook ik sta perplex over de naïviteit en lamlendigheid van de Nederlander. We zijn onze stoel niet uit te krijgen. Zelfs nu er niet eens voetbal is. We laten ons van onze vrijheid door een leugenaar, globalist Rutte beroven en blijkens de peilingen belonen we hem zelfs daarvoor. We leiden in dit land dus duidelijk massaal aan het zg Stockholmsyndroom. ONVOORSTELBAAR. De massa is ziende blind en stort zich als lemmingen in de NWO. Waar blijft dat massale protest? Van de politieke partijen van links tot rechts hoeven we niets te verwachten. Wilders maakt zich liever druk over mondkapjes en Baudet heeft het te druk met zijn eigen ego. En de regeringspartijen blijven pal achter leugenaar Rutte staan. Ook al verwoest die man willens en wetens onze economie, waardoor er meer mensen zullen overlijden dan aan die 6.700 Coronadoden (wat nog altijd fors minder is dan de 11.500 griepdoden in 2018). En het puur enkel en alleen door Corona overleden mensen is nog niet eens 80!!! Waar hebben we het over. Wat laten we ons giga belazeren. Mede dankzij die geweldige “objectieve” MSM. Toch blijf ook ik positief, omdat veel mensen wakker beginnen te worden en inzien dat het hele verhaal niet klopt. Laten vooral mensen met gezag, zoals een Maurice de Hond en artsen hun stem verheffen. Daar vertrouw ik op. En jullie moeten vooral doorgaan met Dotcomradio en jullie internetsites. Heel veel succes.

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

BELANGRIJK

De vlees sector wordt aangepakt via een nep covid 19 uitbraak

Disclaimer tweet president ….
— Nu.nl: De Amerikaanse president Donald Trump dreigt socialemediaplatforms “streng te reguleren of te sluiten”, schreef hij woensdag op Twitter. Hij ligt met het platform in de clinch, omdat Twitter twee van zijn berichten heeft voorzien van het label voor mogelijk misleidende informatie. …. BOOM
29-05-2020 ZeroHedge: Trump Signs Executive Order Stripping Social Media Companies Of “Liability Shield”
— Indignatie website: Twitter heeft het recht om Trump’s verzinsel te noemen. Begrijpt hij het eerste amendement verkeerd?
— 30-05- CNN Atlanta rellen

Vaccinatie “bijwerking” – Dr Bradley studie voor zijn dood: 100 + autistische kinderen toonden niet 2 maar 3 DNA markers. De derde DNA marker kwam via vaccin -aborted fetus cell lines- Is het wellicht daarom dat zoveel mensen zich niet thuis voelen in hun eigen lichaam en geen man – vrouw richting weten te kiezen, door dit kunstmatige geknutsel. — Marijan (Factsfrom) Jef Bradstreet is de eerste arts in een reeks van velen – ik weet op moment niet de deathcount maar over de honderd denk ik – die gezelfmoord is vanwege het nagalase / gcmaf verhaal in vaccins. Nagalase wordt in elk vaccin gestopt express en remt opname Vit D, of eigenlijk is vit D katalysator en kan immuunsysteem niet meer of minimaal ondersteunen.

Amazing Poly – COVID 19: Christine Grady? is de vrouw van Dr Fauci die samen met Debra Birx in de Corona taskforce zit van de VS zij is ook de eigenaar van Depfar een vaccin bedrijf die (nog) steeds werken aan een aids vaccin. (Dus zo lang kunnen ze ook lockdowns in de strijd gooien) Fauci heeft weer directe contacten met Bill Gates. Terug naar Christine Grady die werkzaam is bij NIH afdeling Bioethics en hoofd Human Section on Human Subject research. En deze mensen willen er nu een experimenteel vaccin doorjassen in een giga korte tijdperiode vanwege de zoals ze zeggen -TIJDSDRUK- (Geen aansprakelijkheid) en consent van het publiek die hun vrijheid terugwillen.

Mijn gedachte, men weet al lang -EXACT- wat dit vaccin zal gaan doen, uitgetest op -bijvoorbeeld- het kindersmokkel netwerk en al klaar op de plank. MET WEET IK WAT VOOR NAAR DOEL / DOELEN.

Twitter: After the Jussie Smollett false flag failed [they] had to ensure their next attempt was far more convincing. The solution: pay a cop to kill a black man on video. – Valse vlag blijkt later

the WHO is definitief exit in de VS

BREAKING: Antifa about to be named an official terrorist organization.

Friesland – Samen is het nieuwe alleen

VK koningshuis

GEDACHTENVOER

Niet de illuminatie, Cabal, NWO, Deep State is -NU- het probleem, maar, … Familielid, stuur mij geen info we lezen het toch niet, maar wel zeggen dat ik gek aan het worden ben, ….

Een schreeuw naar de wereld, waarom is het zelfs mogelijk dat je nog slaapt in 2020, -VERDOMME- Speciale boodschap voor -ouders- !! Het koude oorlog trauma versus het sociaal afstand houden trauma

PROTEST VOEREN, elke mogelijkheid benuttend
– Elke burger kan een locale journalist of locale radio inzetten voor zijn of haar mening

Als het nu oorlog was zat ik in het verzet, … oh shit het is oorlog !!

-CORONA-

81% of Minnesota COVID-19 Deaths Are from Nursing Homes, but Facilities Still Allowed to Admit Positive Patients (Breitbart)
– In de VS inmiddels onder moord onderzoek in Pensilvania
– Overheids document New Jersey, gesproken over moord in Q post
– De vraag is hoeveel procent in de rest van de wereld?

Je gaat op vakantie en je neemt mee: ?
– Een pantser tank om de grens te passeren,..
– Mens erger je niet niet voor op de camping (is er ook in spelvorm)
– Een telraampje – weer leren tot tien te tellen voor gevorderden
– pH meetstrips voor als je verbitterd raakt door het leven (is verzuring)
– Verrekijker zodat de wereld er wat socialer uit ziet
– Donkere zonnebril zodat al die onzin van je medeburgers minder hard overkomt
– de pil, liefst in de kleur rood van de liefde (verkrijgbaar in grootverpakking)

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten