“Q”, …


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Mike Donkers: Factsforum | dotcom.radio

  • Nog nooit eerder is er een ‘backchannel’ geweest waarin militairen konden communiceren met wakkere burgers en hen versneld op allerlei sporen te zetten die voorheen niet altijd voor de hand lagen.
  • Nog nooit eerder hebben we zo snel zo veel geleerd. Ik ben al wakker sinds 2004, heb een forum sinds 2011. De afgelopen 3,5 jaar heb ik meer geleerd dan in al die jaren daarvoor!
  • Nog nooit is een bewustzijnsverschuiving zo snel en zo effectief verlopen. Het is gedaan met de ‘celebrity culture’, we doorzien al hun symbolen en codes en inmiddels komen er verborgen geneeswijzen door die al die tijd stof lagen te vangen op de planken van Big Pharma.
  • We gaan nog een complete energierevolutie tegemoet zien en wereldwijd een bezitseconomie i.p.v. een schuldeconomie. Me dunkt dat er dus veel is veranderd sinds de komst van Q!
dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten
30-05-2020
28-05-2020
https://twitter.com/UniteKeystone/status/1264982435537850369
betoging in Spanje RTL, NOS ?
Protesten overal ter wereld
Wakkere burger die de loop neemt met de orde
https://youtu.be/pO5GDRFcmbs?t=245
Here is a map of the coranavirus deaths broken down in thirds. The red is the first third, the second third is yellow. The green is the last third. Two thirds of the deaths are done in a small location of the US but the other third is paying for those areas. This is wrong!!
Corona en de “medische” mafia
Robert Jensen komt al een beetje in de buurt, …
De toekomst van onderwijs ?

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk