Vrijheid – Onafhankelijkheid – Ben ik een roepende in de woestijn?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #74


Als ik naar de tellers op mijn pagina’s kijk dan voel ik mij inderdaad een roepende in de woestijn. Hier is het Rode Pil herhalingsrecept voor als je het nog niet helemaal snapt, …

aanmelden via de Telegram app

De kracht van herhaling, ik begin dit artikel met de laatste zinnen waar ik gisteren mee eindigde.

De toekomst is NU, dit uur, deze minuut, deze seconde.

Als het sociale controle punten systeem eenmaal volledig operationeel is dan is er geen ontsnappen meer mogelijk, ook niet voor -ons- activisten.

De rode of blauwe pil kiezen voor de realiteit (rood) of de pil der dwazen (blauw) is dan niet meer nodig. Er blijft dan slechts een enkele pil over, neem ik hem wel of neem ik hem niet, … De -wil ik nog wel blijven leven in deze wereld pil, … ? Velen zullen deze bittere pil gaan slikken, … sommigen hebben dat reeds gedaan ! Verkrijgbaar in elke gewenste kleur als het maar zwart is.

Ben ik nu negatief? Als ik in een betere wereld wil leven. Rechtvaardig zonder de criminaliteit waarvan ik KENNIS heb genomen, maar waar ik ervaar dat de meerderheid passief en onwetend is, – in vele gevallen zelfs weigeren de waarheid aan te horen en te onderzoeken. Ik ben kwaad – VERDOMME, en ik ga je het liefst in het diepe water gooien, en hoop dat je kunt zwemmen !!

Het is geen -vijf voor twaalf- meer, maar 74 dagen voorbij twaalf uur. Bij alle artikelen die ik overal lees krijg ik weinig mee van deze urgentie, de wereldwijde coup van de Nieuwe Wereld Orden heeft reeds plaatsgevonden. Het proces om mensen te laten wennen is reeds 74 dagen geleden van start gegaan. De teugels worden nu een klein beetje gevierd maar kunnen op elk moment waar aangehaald worden, …

-O-N-D-A-N-K-S al die wakkere mensen, …

De meerderheid, de slapers zijn immers nog niet aan boord, die werken niet mee en zijn onze grootste onzekere factor bij bijvoorbeeld een verkiezing.

Gisteren ochtend een mail bericht;

Hopelijk is dit geen nep nieuws. 
Ik vertrouw hier maar op. 
Zit ook tussen slapende mensen. 
Groeten Trienke

Mijn reactie: ?? en wat is het nieuws ??

Het antwoord van Trienke via de mail

“Dat je je niet zo druk moet maken, het komt vanzelf goed!”

Hoeveel miljoen mensen lopen er hier rond die er net zo over denken?

Sociaal afstand houden, je kan er vergif op innemen dat dit de nodige conflicten gaat opleveren, geweld tegen de politie, ik sta er niet van te kijken als het gebeurd, onnatuurlijk, onrechtmatig en elke agent of andere ‘handhaver’ loopt gevaar dat zijn gezicht verbouwd gaat worden, vooral als hij  hij of zij zich beroept op de ‘wet’. Dan zou zomaar eens de ‘wet’ van de straat kunnen gaan gelden, .. met goedkeuring van vele medestanders die dat ook wel zouden willen doen maar (nog) niet durven.

In de VS zagen we dit al, een arrestatie die uit de hand liep met de dood tot gevolg en de rellen zijn niet te tellen. De politie agenten werden gelijk ontslagen, maar beter was ze op te sluiten, voor hun eigen veiligheid.

Het wordt ook hoog tijd dat juristen de wet gaan onderzoeken op onwettigheden. In de VS zijn ze al bezig massa protesten te organiseren op juridisch gebied zag ik vandaag in bovenstaande video. Ook in Nederland lopen initiatieven zoals onderstaande video getuigd. En dat wordt hoog tijd om burgers wettelijke middelen te geven van verzet tegen de coup du monde.

Denk niet dat met het laten vieren van de lockdown teugels de zaak over is, 3 maanden vrijheidsberoving kan zo omslaan in levenslange maatregelen tegen de -onvoorwaardelijke vrijheid- Iedereen die denkt als Trienke is echt een super zombie: “Dat je je niet zo druk moet maken, het komt vanzelf goed!” -De: ik zal het eens aankijken vanaf de zijlijn mentaliteit.

In de dotcom.radio aflevering van komende zondag zullen de mogelijkheden van juridisch verzet zeker aan bod komen.

Elke Nederlander, of liever gezegd, -ELKE WERELD BURGER- die nu niet in verzet komt zet de toekomst op het spel. Vertrouwen op de overheid is Russische roulette met een volledig geladen pistool, altijd prijs.

Vandaar dat we deze week begonnen zijn de dagen te tellen van de coup du monde. We zijn al aangekomen op dag #74

Criminele elementen kunnen nu in onze maatschappij gewoon doorgaan met moord en doodslag, kinderhandel, medische maffia praktijken en meer omdat te veel mensen denken; “Maak je niet zo druk, het komt vanzelf goed!” – Maar ik heb al heel lang mensen dood zien gaan en ik maak mij daar wel druk om !!

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

VS. De verklaring van Onafhankelijkheid

We zijn van mening dat deze waarheden vanzelfsprekend zijn, dat alle mannen (en vrouwen) gelijk geschapen zijn, dat ze door hun Schepper bepaalde onvervreemdbare rechten hebben gekregen, waaronder leven, vrijheid en het nastreven van geluk. – Dat om regeringen te beschermen, regeringen worden ingesteld onder mannen (en vrouwen), die hun rechtvaardige bevoegdheden ontlenen aan de instemming van de geregeerden, – dat wanneer een regeringsvorm deze doelen vernietigt, het het recht van het volk is om te veranderen of om het af te schaffen en een nieuwe regering in te stellen, die haar grondslag legt op dergelijke principes en haar bevoegdheden in een zodanige vorm organiseert, dat het de meest waarschijnlijke gevolgen voor hun veiligheid en geluk lijkt te hebben. Voorzichtigheid zal inderdaad dicteren dat lang gevestigde regeringen niet mogen worden veranderd vanwege lichte en voorbijgaande oorzaken; en dienovereenkomstig heeft iedereen ervaren dat de mensheid meer geneigd is te lijden, terwijl het kwade lijdt dan zichzelf te corrigeren door de vormen waaraan ze gewend zijn af te schaffen. Maar wanneer een lange reeks van misbruiken en usurpaties, die steevast hetzelfde Object nastreven, een ontwerp voorstelt om ze onder absoluut despotisme te verminderen, is het hun recht, het is hun plicht om een ​​dergelijke regering af te werpen en nieuwe bewakers te bieden voor hun toekomstige veiligheid . –


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk