Niet de illuminatie, Cabal, NWO, Deep State is -NU- het probleem, maar, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #73


gedachtenvoer 200

Het zijn niet meer de ‘slechteriken’, niet de Illuminati, cabal, Deep State, de Nieuwe Wereld Orde, satanisten, of hoe je ze ook maar wil noemen, die nu verantwoordelijk zijn voor de staat waarin we nu verkeren, -de staatsgreep en lockdown, de totale ontreddering van de economie, nee, de -VERANTWOORDELIJKHEID- voor onze huidige staat zijn, het zijn de slaafse volgelingen  die WEIGERING om wakker te worden en hun eigen toekomst verknallen

aanmelden via de Telegram app

Twee weken lang hing er een protest bord van karton op de poort van ons huis. Een familie lid die dit had gezien stuurde een WhatsApp naar mijn vrouw met de tekst; “Hij moet stoppen met die onzin, kijk eens wat ze met de ziekenhuizen doen !! Hij is volgens mij gek aan het worden”.

Je kan niet zeggen dat dit een onschuldig bericht is. Nu communiceer ik al zeker tien jaar niet meer over alles wat ik doe om de lieve vrede te bewaren omdat we anders elke keer in de clinch liggen.

Maar deze reactie schreeuwde natuurlijk om een tegenreactie als iemand zegt dat je gek bent geworden, dus een A4 document opgesteld, niet meer, en uitgelegd hoe de vork in de steel zit. Wellicht dat ze nu dus wel openstaan nu er een staatsgreep gepleegd is waarvan ze totaal geen idee hebben net als de meerderheid die denken dat het voor onze veiligheid is en het ‘virus’ reuze gevaarlijk is.

Het antwoord verbaasde mij echter totaal niets.

(Hij) “Even een reactie, dit is niet de bedoeling, al deze verhalen hoef je mij / ons niet te sturen, gaan wij toch niet lezen en met heel veel zijn wij het niet eens”.

Geen argumentatie over welke zaken meningsverschillen of verschil van inzicht is zodat we daar over kunnen praten. “Al die verhalen”, minder als een A4 tje !!

Maar wel zorgen uitspreken of mijn vrouw kan wennen?

Nee natuurlijk niet als de ontmoetingsplaats, het cafe gesloten is, als mensen 8 weken lang geen visite mochten ontvangen, als je het huis niet uit mocht en als de grens nog steeds op slot is voor de plaatsgenoten die hier een tweede huis bezitten. En dan zijn er snel 3 maanden verstreken.

3 maanden waarbij allerlei plannen geparkeerd werden omdat klusbedrijven ook niet mochten werken op de particuliere markt. Werk aan de tuin dat ook niet wil vlotten omdat belangrijke zaken niet te koop zijn en je nog niet op ontdekkingstocht kan gaan in een land waar je net vier weken woont als de staatsgreep plaatsvindt.

Intussen op de Franse radio: “Corona, le virus très dangereux, … peur, peur, peur, …

– elk half uur

17 Maart 2020, de WERELD machtsgreep was het de allereerste in de geschiedenis, …

De Romeinen, Napoleon, Mao, Stalin, Hitler, zij hadden met hun machtsgrepen slechts een deel van de wereldmacht in handen gekregen na vele jaren van vechten, oorlog en onderdrukking.

De coup du monde van de Nieuwe Wereld Orde werd volgens strakke planning en de volledige medewerking van de vele pionnen, groot en klein en de macht van de media uitgerold in een tijdsspannen van slechts enkele uren zonder dat er een schot gelost werd.

Een coup d’état is een staatsgreep, tik nu het zelfde in voor de gehele wereld coup du monde een wereld staatsgreep zou je denken? Nul resultaten.

Wereld staatsgreep zoeken in de Nederlandse taal? Nul resultaten.

Google translate “Coup du Monde ?” Suddenly the world ? – Plotseling de wereld (met vinkje)

Het woord bestaat nog niet eens zo blijkt.

We komen niet verder dan “Coupe du monde”, de wereldbeker.

Via de Q posts hadden we allemaal wel verwacht dat er iets groots moest gebeuren om de zombies, de slapende bevolking wakker te krijgen zodat ze de strijd zouden aangaan met de “nieuwe’ wereldveroveraars en onderdrukkers van de vrijheid.

Maar de staat van zijn, het coma blijkt zo diep te zitten, de achteloosheid, de desinteresse in de vrijheid, …

  • … of kunnen we ook spreken van de lafheid van de bevolking?
  • … de pure angst en dus maar -kiezen- dat er met minder vrijheid ook wel te leven valt.
  • Onwetend van de verdere onoverzienbare gevolgen.

Mensen die zich wederom als het ware -naar de gaskamer laten begeleiden- !!

Nou nou, Henk, dat is wel een heel krasse uitspraak.

Oh ja?

In de tweede wereldoorlog werden er mensen ontvoerd naar kampen om te werk en vergast te worden.

Nu pakken ze op eigen kosten de taxi om zich te laten bestralen, en met chemo hun leven te laten vernietigen. Ik zie wellicht wat jij niet ziet, …? Al jaren lang !!

Stelletje slapers, … -VERDOMME- !!

Actie voeren, facebook en vele andere sociale media kun je beter vermijden, censuur en het maken van een gedachtenprofiel van alle bezoekers is geen strak plan voor jezelf en de lezers, …

Maar tegengas geven aan het leger internet trollen en je mening, -de waarheid- netjes overal posten is een optie. Een interview aanvragen bij de locale krant. Een interview regelen bij de locale omroep (veel beluisterd). T shirt, Geel Hesje, sticker op je auto, bord in je tuin, een eigen blog beginnen, protest liedje schrijven, en, … ik heb alles al een keer of meerdere keren gedaan.

Teveel mensen -KIEZEN- er echter voor om te blijven zwijgen, …

Daarmee -VERLIEZEN- ze ook het recht om zich in de toekomst uit te spreken, …

Zelfs op een verjaardag duren ze vaak al niet meer te blaten, …
En je weet blaten is wat schapen doen, …

De toekomst is NU, dit uur, deze minuut, deze seconde.

Als het sociale controle punten systeem eenmaal volledig operationeel is dan is er geen ontsnappen meer mogelijk, ook niet voor -ons- activisten.

De rode of blauwe pil kiezen voor de realiteit of de pil der dwazen is dan niet meer nodig.

Er blijft dan slechts een enkele pil over, neem ik hem wel of neem ik hem niet, …

De -wil ik nog wel blijven leven in deze wereld pil, … ?

Velen zullen deze bittere pil gaan slikken, … of hebben dat reeds gedaan !

… en dan te weten dat we door samen te werken een giga machtsblok kunnen vormen waar niet mee te sollen valt.


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Beste Henk,
Met veel plezier heb ik afgelopen zondag weer geluisterd naar jullie uitzending. Ook ik sta perplex over de naïviteit en lamlendigheid van de Nederlander. We zijn onze stoel niet uit te krijgen. Zelfs nu er niet eens voetbal is. 

We laten ons van onze vrijheid door een leugenaar, globalist Rutte beroven en blijkens de peilingen belonen we hem zelfs daarvoor. We leiden in dit land dus duidelijk massaal aan het zg Stockholmsyndroom. ONVOORSTELBAAR.

De massa is ziende blind en stort zich als lemmingen in de NWO. Waar blijft dat massale protest?

Van de politieke partijen van links tot rechts hoeven we niets te verwachten. Wilders maakt zich liever druk over mondkapjes en Baudet heeft het te druk met zijn eigen ego. En de regeringspartijen blijven pal achter leugenaar Rutte staan. Ook al verwoest die man willens en wetens onze economie, waardoor er meer mensen zullen overlijden dan aan die 6.700 Corona doden (wat nog altijd fors minder is dan de 11.500 griepdoden in 2018). En het puur enkel en alleen door Corona overleden mensen is nog niet eens 80 !!! Waar hebben we het over. Wat laten we ons giga belazeren. Mede dankzij die geweldige “objectieve” MSM. 

Toch blijf ook ik positief, omdat veel mensen wakker beginnen te worden en inzien dat het hele verhaal niet klopt. Laten vooral mensen met gezag, zoals een Maurice de Hond en artsen hun stem verheffen. Daar vertrouw ik op.

En jullie moeten vooral doorgaan met Dotcomradio en jullie internetsites.

Heel veel succes. Pieter 

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk