PROTEST VOEREN, elke mogelijkheid benuttend


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #72


Elke dag, ieder uur ben ik in mijn gedachten bezig met de situatie waarin we gemanoeuvreerd zijn, een staatsgreep op wereldschaal. Ongekend. Ik benut de laatste mogelijkheden om mij te uiten. Via de website, protest liedjes, en zoals gisteren via mijn radio programma, waar ik de muzikanten via hun teksten laat zeggen wat ik zelf niet kan of mag, luister naar de – 5 minuten montage van gisteren.

PS. de montage blijft maar 24 uur online staan
aanmelden via de Telegram app

Radio uitzending 26-05-2020 Montage

Zoiets is mogelijk voor iedereen, neem contact op met een deejay op jullie locale omroep en spreek je uit, …

WWG1WGA … ook de dominee doet zijn woordje
Butterfly of the Week, 25 May 2020: Informed Consent: You’re a Lab Rat – social distancing – face mask – en aansprakelijkheid van farmaceuten alleen tijden een noodsituatie

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk