Wordt je een Supermens, … of hou je het liever bij het oude?


Vandaag op zoek naar wat info op het World Economic Forum stuitte ik op dit artikel en video. “The Fourth Industrial Revolution: what it means, how to respond

De vierde industriële revolutie: wat het betekent, hoe te reageren

aanmelden via de Telegram app

Een prachtig gepolijst wereldbeeld dat ons moet verleiden tot deelname, Wat hebben we immers te verliezen?

De mogelijkheden van miljarden mensen die zijn verbonden via mobiele apparaten, met ongekende verwerkingskracht, opslagcapaciteit en toegang tot kennis, zijn onbeperkt. En deze mogelijkheden zullen worden vermenigvuldigd door opkomende technologische doorbraken op gebieden als kunstmatige intelligentie, robotica, het internet der dingen, autonome voertuigen, 3D-printen, nanotechnologie, biotechnologie, materiaalkunde, energieopslag en quantum computing.

de verleidelijke tekst van het: World Economic Forum

Als ik die prachtig gepolijste video bekijk moet ik ook denken aan de mensen die deze wereld hebben vormgegeven de laatste honderd jaar, met nep geld, giftige voeding, giftige medicijnen, chemtrails, kunstmatig gecreëerde schaarste, vluchtelingen, oorlogen, honger, pedofilie, Satanisme, kinderhandel en adrenochrome, om slechts een paar dingen te noemen.

… en dan ineens – KIJK EENS – wat een prachtige wereld wij willen gaan scheppen voor jullie, …

… waarom geloof ik hier geen bal van, … ?

Maar, …. is dit paradijs op aarde voor de gehele wereldbevolking of …. wordt hier gesproken over de NWO en totale controle van de mens? En laat me je vertellen, 17 maart 2020 is dit plan in werking getreden een totale Coup d’Etate van de wereld, een staatsgreep, de grootste uit de geschiedenis


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk