Lockdown, net als je denkt dat het over is, … komt het China Sociaal Controle Systeem, …


Hoeveel mensen gaan wellicht dit jaar nog -in 2020- hun smartphone bij het groot vuil dumpen? Die handige telefoon, -je beste vriend-  wordt steeds meer in rap tempo een besmet item dat als een DDR Stasi 2.0 app verraad waar je uithangt, of je voldoende afstand aanhoudt, volgens de staatsregels leeft, geen overtreding begaat en, of je wel gerechtigd bent je te begeven in een bepaald gebied, vervoersmiddel of gebouw? Of, ook en mogelijkheid, dat je gespot bent in een gebouw waar op dat moment een COVID 19 besmet persoon zich bevond en je daarom twee weekjes in quarantaine moet, en gezien je vorige naleving van de ‘vrijwillige’ quarantaine is er een opvangplek voor u geregeld in een speciaal opvangkamp. Dit alles is geen sciencefiction maar in China heeft zich dit, en vindt dit plaats !!

aanmelden via de Telegram app

Het dumpen van die smartphone zal echter niet zonder consequenties gaan, het zal gelijk betekenen dat je vrijwillig gaat kiezen voor sociale uitsluiting van de openbare maatschappij, een vrijwillige gedeeltelijke of gehele lockdown waar je voor kiest. 21 miljoen Chinezen gingen je voor, alles beter dan totale controle moeten zij al gedacht hebben (?)

We hebben er bijna de eerste vijf maanden van het jaar opzitten, ik had de indruk dat de bevolking langzaamaan het ontwakingsproces aan het doorlopen waren. In Nederland is niets minder waar, braaf volgen velen de regels opgesteld volgens het -nieuwe normaal-. Als 15 juni de grens weer opengaat (nog niet bevestigd) dat kunnen we het met eigen ogen gaan zien. Welkom ‘thuis’ of waan ik mij dan in een andere wereld ? Gaat mijn bloed een beetje koken en is het beter voor mijn stress niveau om zo snel mogelijk weer terug te keren naar de Morvan, weg van de bewoonde wereld waar ik op de eerste dag na de lockdown ook bijna geen auto’s tegenkwam op weg naar de ‘stad’, een dorpje van 1400 bewoners, alsof de locale bevolking nog niet wist dat de lachdown verminderd was naar ‘vrije uitloop’ van 100 kilometer.

De eerste weken van februari en maart had ik twee keer een auto gezien van de Gendarmerie, tijdens de lockdown zag ik er vrijwel elke week wel een rijden. De eerste weken na de staatsgreep van 17 maart waren er weinig Fransen met een mondkapje te bekennen in het openbare leven, zoenen werd niet meer gedaan en langzaam maar zeker ook minder handen geschut, beiden een Franse traditie en cultuur. De laatste weken echter ook wat meer mondkapjes, ook hier bang gemaakt door de indringende media campagnes en spots die elk half uur de muziek onderbreken op elke radiozender.

Moeten de mensen bang zijn hier?

De gemiddelde leeftijd ligt in de Morvan hoger als gemiddeld in Frankrijk, veel van de jeugd vertrok voor de werkgelegenheid en pensionarissen komen af op de zeer mooie, rustige streek en aanlokkelijke huizenprijzen. Huizen zijn er te kust en te keur van opknappers tot ware paradijsjes.

Veel mensen kweken wat groenten of hebben fruitbomen in de tuin, veel mensen met zwaar overgewicht ben ik er niet tegengekomen dus de corona gevaren groep is hier niet woonachtig. De Nievre streek kent dan ook een veilige kleur codering.

Vorige week was ik al in contact gekomen met een complot onderzoeker die mij meer kan vertellen over de situatie in Frankrijk, vrijdag koffie gedronken en bijgepraat. Ondanks dat er geen grote groepen mogen samenscholen vertelde hij had hij zijn de eerste Gilets Jaunes al weer waargenomen op een rotonde. Ik heb nog een hesje liggen met #StemZeWeg, ik zal het weer bij de hand houden, zullen ze vast leuk vinden een teken van solidariteit. In 2018 en 2019 heb ik elke zaterdag de verrichtingen gevold via YouTube om verslaggeving te doen via deze site.

Als geen ander zit ik echter bovenop het nieuws al heb ik wel een stapje teruggedaan omdat de tuin nu alle voorrang krijgt. Maar er zijn dagen dat ik niet doorkan vanwege gebrek aan materialen of producten. Zo is al een deel van de oogst mislukt vanwege een te hoge zuurgraad en de droogte van de grond en de lockdown zorgde dat ik geen maatregelen kon nemen.

Met de mondkapjes is nu wel duidelijk zichtbaar wie er wakker is en wie nog als een zombie door het leven gaat.

Vanuit het thuisfront kreeg ik een familie WhatsApp vanmorgen vroeg; “Hij moet stoppen met die onzin, kijk wat ze in de ziekenhuizen doen !! Hij is volgens mij gek aan het worden, dit schrijf ik je zwager”. (Totale onwetendheid van de realiteit en levend in de Matrix)

De generatie digibeten is hier in Frankrijk natuurlijk groter als in de stad, mijn buurman bijvoorbeeld heeft nog niet eens een computer. Zijn vrouw doet er wel ‘iets’ mee vertelde hij. En natuurlijk ben je dan anti Trump, want je weet niet beter met de prachtige media hersenspoelmachine.

Dat zombie zijn baart me wel zorgen, hier in Frankrijk is Macron als de dood om de lockdown te verruimen met het Gele hesjes ‘gevaar’, in andere EU landen als Polen en met name Spanje is de pleuris al uitgebroken; “Stop de Lockdown”.

De politiek wil nu in NL de verkiezingen gaan uitstellen en net als in de VS gaan pogen met een tweede lockdown een stemmingsronde via de post te organiseren zodat men naar hartelust kan frauderen want een vierde termijn van mijnheer lockdown en het nieuwe normaal is niet geheel zeker al moeten we volgens de pols geloven dat ‘hij’ (Rutte) het geweldig doet als crisis manager.

In het Q verhaal is wel duidelijk geworden dat het volk moet gaan zien – en voelen- hoe de vlag ervoor staat voor de bevrijding gaat komen. Tot hoever dit zal gaan is niet duidelijk. 5G wordt wel uitgerold maar zolang er niet in elke straat enkele antennes hangen is het slechts 4G+ en zullen de sociale volg apps ook beperkt werken. Nederland is een van de eerste 15 landen waar de spionage app wordt uitgerold. Maar in hoeverre de censuur terreur verder gaat toeslaan staat in de sterren geschreven? Of we met de website gedachtenvoer en dotcom.radio het einde van het jaar halen en aan de verdere censuur kunnen ontsnappen is nog helemaal niet zeker, dat zal ook te maken hebben met de snelheid van ontwaken van het zombie leger.


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk