dotcom.radio aflevering 206 – de NWO week 10


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 206: Ik kan hier een lange lijst met onderwerpen maken die aan de orde komen in de uitzending. 40, 50 of meer, gewoon luisteren en vooral delen als je het tenminste erg vindt te leven onder een staatsgreep. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

”Verwarring ontstaat als je verstand niet wil horen wat je hart zegt.”

auteur onbekend

[Marij] In de openbare ruimte in heel Europa wordt er stilletjes gezichtsherkenning en biometrische verwerkingstechnologie uitgerold die buitengewoon indringend is en die inbreuk maakt op jouw rechten. Nu de Europese Commissie het publiek raadpleegt, roepen we met onze Europese koepelorganisatie European Digital Rights (EDRi) de Commissie en de EU-lidstaten op om zulke technologieën in brede zin te verbieden, zowel in de wet als in de praktijk.

[Astrid] Goedemorgen Henk, geschokt en nooit gezien! Zo leren ( indoctrineren ) ze kinderen over vaccins ! Heel naar

[Rob] End Cellphones Here On Earth (ECHOEarth) invites you to join us on her behalf, and on behalf of all other creatures, in cancelling your mobile phone account and becoming cellphone-free. 5G is spreading like a weed and SpaceX’s satellites are disturbing the very source of life. We are almost out of time.

[Huub] Vraagje aan jou Mike. Hoe zit het nu met die Gesara fondsen? Ik weet het, jij weet ook niks zeker, maar hoe denk je dat de toekomst er gaat uitzien? Lastige vraag, maar toch… denk je echt dat alle schulden kwijtgescholden gaan worden? Wat zou er alleen dan al giga veel veranderen in deze wereld.
– … een betoog over achter gehouden medicijnen Tesla em de Opa van Trump ,… Wil er graag in geloven dat er straks echt vrije energie is, dus ik wacht nog wel ff. Wat is jouw visie hier op?

[John] Goedemorgen Henk, Sta de laatste tijd elke morgen op met een goed gemoed, niet in de laatste plaats door de berichten die ik van jouw site mag lezen, waarvoor dank.

Ik woon sinds kort langere tijd in Duitsland en daar kwam ik deze heldere geest tegen die om de 2 dagen een video de lucht in stuurt met vrijwel allemaal Q-Anon berichten met een scheutje spiritualiteit, het gaat om Catherine Thurner.

Dit zijn de laatste 2:
Nr. 13   https://www.youtube.com/watch?v=9BUp2yDgk8U
Nr. 14   https://www.youtube.com/watch?v=pAxW60BZjGY

Nou vraag ik je vervolgens om een mening over een bericht die is uitgestuurd door de Nederlands regering deze week. Het gaat om de oproep tot testen bij de GGD en dat vooral telefonisch. Ik zie het zo. Het gaat naar mijn mening om een val die is opgezet om buiten de huisarts om jou in een landelijk bestand te krijgen waar privacy wetgeving niet meer geld. 

Op het moment dat je meedoet bezit men jouw telefoonnummer, op zich al gevaarlijk zou ik zeggen. Als je positief test dan zijn de rapen helemaal gaar, met alle gevolgen van dien. De uitkomst kan je zelf wel bedenken…. Nou ja, het is elke dag knopen tellen op een moment dat deze propaganda slag gaande is en dat is voor de ‘gewone mens’ niet eenvoudig.

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

POLITIEK

VOORSTEL UITSTEL VERKIEZINGEN EN STEMMEN PER POST

Macron loses absolute majority in parliament
LREM now has 288 members — down from 314 at the beginning of Macron’s mandate — but the government retains a comfortable majority, thanks to the support of 46 MPs from allied group MoDem led by Pau Mayor Francois Bayrou.

President Trump signs executive order “instructing federal agencies to use any and all authority to waive, suspend and eliminate unnecessary regulations that impede economic recovery.”

Breitbart: Italians Urge G20 Nations to Join Trump in Defunding W.H.O.

BOMBSHELL AUDIO LEAK: Biden And Ukraine’s Poroshenko Phone Call LEAKED; $1 Billion “Quid Pro Quo” Discussed –

Trump loopt weg op persconferentie over COVID 19 vraag: Is het een wedstrijd wie de meeste mensen test. TR: Vraag dat aan China tegen een reporter

Foto: Wat moest Bill Gates bij Mark Rutte ?

BREXIT vluchtelingen komen illegaal via Frankrijk de UK binnen

Vrijdag kregen de heren en dames journalisten van de pers les van de persvoorlichtster van Trump welke vragen ze vergeten waren te stellen. Ze krijgen 3 dagen de tijd om hun huiswerk te doen anders, ….
– Spioneren President Obama op de Trump campagne
– Waarom was generaal Micheal Flynn ontmaskerd?
— Door Joe Biden, Susan Rice en anderen
– Waarom was Flynn’s naam gelekt in een criminele zaak?
– DOJ en het lekken van FBI plannen aangaande de Russian samenzwering
– Waarom logen James Clapper, John Brennan, Samanta Power, Susan Rice onder eed, ..

Was Hitler een Rothschild ?

Ukrainian MP Valery Davydenko of the Dovira faction was found dead in his office bathroom with a gunshot wound to the head, according to a post by MP Ilya Kiva on his Facebook pageand confirmed by local media.

CORONA

*Madagascar’s President claims he was offered USD twenty millions ($20m) by the world health organization (WHO) to add some little poison in the herbal drink they had manufactured to heal covid19.

FDA Halts Bill Gates-Backed COVID-19 Testing Program

Het #lockdown script zie je exact hetzelfde terug in alle landen en staten

the Guardian: UK bulk buys hydroxychloroquine as potential Covid-19 treatment

In de video over de protesten in Spanje kwam ook aan de orde dat men daar ook geen geneesmiddelen maar zware stervensbegeleidende medicamenten toediende bij bejaarden net zoals we hoorden in de NL klokkenluider video over deze praktijken in Nederland

Q het CDC is niet onafhankelijk en bezit 20 vaccin patenten

IET 17 Quinine werd ook al toegepast tijdens de Spaanse griep door ingewijden (document bestaat) – Waar zouden we zijn zonder de anons ?

Trump, ik neem het, …

MEDIA

Abracadabra, goochelen met woorden, … na 17 maanden heeft Israel een nieuwe regering. NU.nl noemt dit zelfs een “eenheidsregering”.

Jip en Janneke, Minoes, Abeltje en Dikkertje Dap: het zijn slechts een paar van de iconische personages die Annie M.G. Schmidt op papier tot leven wist te wekken. “Overdrijven was haar handelsmerk“, schrijft NU.nl Noot: Is er met deze overdrijvende schrijfster geen groot politicus verloren gegaan. En een boek met als titel: “Het Corona sprookje dat werkelijkheid werd in de grote mensen wereld”

Alternatieve media … Alternatief of …
Hoe te praten over vrijheid tijdens een pandemie
Bron: Stop de bankiers – – – – – – – – – -Verscheen op: 19-05-2020

Pelosi: Trump loopt een groot risico om hydroxychloroquine te nemen omdat hij oud en ‘morbide obesitas’ is
Bron: Indignatie – – – – – – – – – -Verscheen op: 19-05-2020

QBEWUSTZIJN

Een rondje alternatieve media, het valt mij op hoe weinig Q gevolgd wordt, zo af en toe een artikel maar dagelijks, …

Deze video is een goeie: The harsh truth and why nobody wants to see it.

Mensen hebben nog nooit iets meegemaakt, zegt deze dame. In de sloppenwijken kom ik weinig mensen tegen die niets weten over hoe de wereld echt in elkaar zit. Dat vond ik een sterke opmerking

Anti Q: Q roept al drie jaar dat ze de bad guys gaan arresteren en ik zie niets, …
NWO: roept al +100 jaar dat ze de Nieuwe Wereld Orde gaan uitrollen en nu hebben ze dat gedaan, …

POTUS: re taking temperature. “Works much faster than the old way, two and a half minutes under the tongue”
– IMO this was #doubleEntendre for cabal members $uicide weekend…
– Cyanide poisons in minutes, by accessing the blood stream via the SUBLINGUAL (under the tongue) space

IET 17 Freedom is a state of mind…so when you see Americans succumbing to all this nonsense, understand that their freedom state of mind has LONG been destroyed.
You can’t tell them
You must show them
You must awaken them

IET 17 Al het nieuws deze maand wijst naar:
Who controIs the ClA?
Who controIs Congress?
Who controIs the MSM?

en VERDER

Het Spaanse Drie Koningen feest, met de ZWART geschminkte, komt op de WERELDERFGOEDLIJST!

Deze week deden beelden van grof geweld tegen politieagenten de ronde op sociale media. Een van de agenten in het filmpje raakte zwaargewond: hij hield een hersenschudding en gebroken neus aan het voorval over. De beelden doen, voorspelbaar, als een lopend vuurtje de ronde op sociale media. Het is voor de meeste mensen dan ook een bijna onwerkelijk zicht: agenten die een verdachte van zware feiten willen arresteren en daarvoor als dank door een volledige buurt belaagd worden.

Noot: Is dit ook niet de slapende massa die hun wereldbeeld verstoord ziet hun lieve kleine vredige wereldje en de jeugd die in opstand komt VOOR de vrijheid ?

Corona crisis: Politici verantwoordelijk -HOOGVERRAAD- medicijn stamt uit 1955, onderzoek uit 2005 & uit begin 2020 3 wk. voor de #lockdown update data analyse Maurice de Hond

President Trump legt de Deep State bloot – Kevin Shipp

Media Host: “Het is onze taak om te controleren wat mensen denken”

De COVID-gijzeling eindigt wanneer ‘wij, het volk’ onze toestemming intrekken …

‘Vrijheid kent vele gevaren, maar het is toch het veiligste goed dat we bezitten.”

Chaos, … -is- het nieuwe normaal

Factsforum: DE BESMETTING HEEFT PLAATSGEVONDEN !!!
De volgende golf van virale infectie komt op ons af. Tot nu toe waren slechts enkele mensen besmet, maar het virus lijkt te zijn gemuteerd en zich te verspreiden vanuit verschillende landen – sneller dan ebola. Het systeem bedreigende virus heeft de naam WAKING-UP-FLU gekregen.

https://gedachtenvoer.nl/2020/05/24/als-het-nu-oorlog-was-zat-ik-in-het-verzet-oh-shit-het-is-oorlog/

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten