President Trump legt de Deep State bloot – Kevin Shipp


Bij elke nieuwe onthulling over wat president Trump ‘Obamagate’ noemt, zie je dat het gordijn wordt weggetrokken en de corrupte spelers worden onthuld die Amerika bestuurden en onze republiek aanvielen. Voormalig CIA-officier en expert op het gebied van terrorismebestrijding, Kevin Shipp, die een boek schreef over de Deep State genaamd ‘From the Company of Shadows’, zegt dat elke hint dat POTUS een instrument van de Deep State is, belachelijk is.

Noot: Elke keer als president Donald Trump ter sprake komt, en dat is door reguliere media volgers vrijwel altijd in negatieve bewoordingen, gooi ik de knuppel gelijk in het hoenderhok. Geweldige president, hard op weg de beste president -ooit- te worden. Als ik dan de berichten in vele alternatieve media zit te lezen over Trump dan heb ik wel eens het gevoel de reguliere krant te lezen. Zoals ze altijd zeggen -time will tell- de tijd zal het leren, zo zie ik nu al alle seinen op groen staan.

– HM
aanmelden via de Telegram app

Bron artikel USA Watchdog: President Trump Splitting Deep State Wide Open – Kevin Shipp
Door: Greg Hunter 

Shipp legt uit: ‘Dat is absoluut belachelijk. Donald Trump heeft de Schaduwregering en Deep State meer dan welke andere president in de geschiedenis ook geconfronteerd, en dat geldt ook voor JFK. JFK confronteerde natuurlijk de Deep State en we zagen wat daar gebeurde.

Er is geen enkele andere president die het lef heeft gehad om de schaduwregering en de diepe staat te ontmaskeren zoals Donald Trump. Wat heeft de Deep State gedaan? Ze zijn hem met wraak achterna gegaan. Waarom zou de Deep State hun eigen vazallen aanvallen om te proberen hem en zijn familie te vernietigen als hij niet dreigde de Deep State te ontmaskeren? Nee, hij is geen Deep State-president. Hij is niet perfect. We weten dat allemaal. Er zijn leden van zijn kabinet waar we ons zorgen over maken met verbindingen met enkele van de centrale banken. Dat weten we allemaal, maar Donald Trump is geen Deep State. Hij splitst de Deep State wijd open. Kijk wat DNI Rick Grenell zojuist aan de president heeft gepresenteerd. Hij gaf toestemming voor de vrijgave van de namen van alle ontmaskeraars. Trump legt de Deep State bloot en persoonlijk ben ik trots op hem omdat ik hier 20 jaar op heb gewacht totdat een president naar buiten zou komen om deze dingen te onthullen. ‘

Over de viruscrisis zegt Shipp dat het is veranderd in een politiek wapen voor links. Shipp stelt: “Zij (democraten) willen elke oplossing voor het Coronavirus uitstellen tot aan de verkiezingen, zodat ze de economie kapot kunnen maken / houden en de vinger op Donald Trump kunnen richten. Dat is een van de dingen die ze willen doen. Ze willen ook stembiljetten per post, omdat dat een van de gemakkelijkste manieren is om verkiezingsfraude te plegen. Er is net een rapport uitgekomen dat mensen mail-in-stembiljetten krijgen die de Democratische partij al hebben aangevinkt wanneer ze het openen, en dat zijn geen Democraten. U kunt maar beter geloven dat ze gaan proberen om kiezersfraude te plegen met behulp van mail-in-stembiljetten. Er bestaat geen twijfel over, want ze zullen ernstig verliezen, en ze weten het. Dus dat moeten ze doen. Zeker weten.”

De Democraten in het Parlement zullen opnieuw proberen president Trump af te zetten wegens een Russische botsing. Onlangs vrijgegeven documenten tonen aan dat het een bewezen totale hoax was die ze verzonnen, en toch gaan de Dems dit opnieuw proberen vóór de verkiezingen van 2020.

Wat gebeurd er?

Shipp zegt: ‘Dit is de laatste snik van tirannen van het Democratische Congres die nog een laatste keer proberen deze gekozen president te verwijderen. Het is lachwekkend. . . . Wat dit is, is wanhoop van Pelosi en Schumer. Dit is wanhoop van hun kant, wetende dat de hele zaak werd weerlegd en neergesabeld door het bewijs. Als Trump voor de tweede keer wordt gekozen, zie je onderzoeken naar het Congres, de Senaat, Obamagate en China. Deze mensen zijn wanhopig om te voorkomen dat die dingen naar buiten komen. Denk je dat president Trump ze nu aan het licht brengt? Wacht maar tot hij voor de tweede keer wordt gekozen. Daarom zijn ze zo bang en proberen ze er alles aan om te voorkomen dat hij wordt gekozen. “

B-R-E-A-K-I-N-G

Vrijdag kregen de heren en dames journalisten van de pers les van de persvoorlichtster van Trump welke vragen ze vergeten waren te stellen. Ze krijgen 3 dagen de tijd om hun huiswerk te doen anders, ….
– Spioneren President Obama op de Trump campagne
– Waarom was generaal Micheal Flynn ontmaskerd?
— Door Joe Biden, Susan Rice en anderen
– Waarom was Flynn’s naam gelekt in een criminele zaak?
– DOJ en het lekken van FBI plannen aangaande de Russian samenzwering
– Waarom logen James Clapper, John Brennan, Samanta Power, Susan Rice onder eed, …

Met andere woorden, de -PERS- wordt hier totaal voor -LUL- gezet. Ze doen hun werk niet goed en zijn partijdig met enkelzijdige verslaggeving, een tegen reactie op het bericht van gisteren?


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk