Media Host: “Het is onze taak om te controleren wat mensen denken”


Vanaf dag èèn heeft Donald Trump Twitter gebruikt om rechtstreeks met het volk te kunnen communiceren omdat hij -de Media- niet vertrouwd. Dit heeft hij ook nooit onder stoelen of banken gestoken en in het begin in vrijwel elke pers bijeenkomst en politieke rally ergens in het land duidelijk gezegd: Jullie zijn -fake news-

aanmelden via de Telegram app

Deze week heeft een van die TV presentatrices gemeend dat de President verbannen diende te worden van Twitter. DE PRESIDENT, …. je moet maar lef hebben, …. of geen weerwoord wellicht?

Mika Brzezinski (geboren op 2 mei 1967) is een Amerikaanse journalist, en co-host presentator van Morning Joe’s talkshow op MSNBC. Op haar Twitter account heeft ze deze zin vastgeprikt bovenaan; “”Dubbelparticipatie helpt extremen en onevenwichtigheden te voorkomen. Het veroorzaakt compromissen en aanpassingen. Laten we dus samenwerken.”

DE -MEDIA- Alsof er enige twijfel was …
“Het is onze taak om te controleren wat mensen denken”

P-R-O-P-A-G-A-N-D-A

“Volgens Mika probeert Trump de Media te ondermijnen”. -Dat klopt Mika dat zegt de president ook steeds, ik vertrouw jullie niet- Hij creëert zijn eigen feiten en op die manier controleert hij in feite wat mensen denken. -Is dat niet exact HONDERD PROCENT waar hij de media van beschuldigd, al die jaren al ?- Maar dan, … EEN VERSPREKING (?)

THAT IS OUR JOB

Dat is ons werk, …. om te vertellen wat mensen moeten denken

Op het moment van schrijven 12.000 + retweets en 13.000 + vind ik leuk duimpjes op. Dat zullen vooral de Media Maatjes zijn op 327 miljoen Amerikanen

  • The Independent UK: Donald Trump one year on: How the Twitter President changed social media and the country’s top office
  • USnews: Trump Uses Twitter as Strategic Weapon
  • The Guardian UK: How Trump uses Twitter storms to make the political weather
  • Politico: Twitter is a digital drug designed to constantly feed our egos. What does it mean when the addict in question happens to be the most powerful man in the world?

Deze opmerking van Mika veroorzaakte een kleine Twitter Storm

En het antwoord


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk