De COVID-gijzeling eindigt wanneer ‘wij, het volk’ onze toestemming intrekken …


De macht van de overheid komt van het volk; ‘met toestemming van de geregeerde’. Als de mensen leiden, worden de politici gedwongen te volgen. Zonder impliciete toestemming heeft de gemeente of de provincie geen bevoegdheid. Geen. Als gevolg hiervan eindigen de lock-downs wanneer de meerderheid van Wij Het Volk onze toestemming niet langer geeft.

aanmelden via de Telegram app

Bron artikel The Last Refuge: The COVID Lockdown Ends When ‘We The People’ Withdraw Our Consent…
Door: sundance

Hoe trekken Wij Het Volk onze toestemming in? We weigeren simpelweg te voldoen aan de onwettige situatie, en houden ons aan de grondwet !!

Noot: De grondwet is geschreven om ons, het volk, te beschermen tegen de tirannie van de overheid, en niet andersom. De politie is aan deze grondwet gehouden: waakzaam en dienstbaar. Alle regels van 2020 zijn -NIET- conform de grondwet

Wanneer de meerderheid van de mensen simpelweg weigert zich te houden aan eenzijdige dictaten en lacht in de ogen van degenen die proberen ze af te dwingen, heeft de regering geen macht meer.

Als één persoon weigert te voldoen, kan en zal de overheid ingrijpen. Als tienduizenden deze ongrondwettelijke besluiten echter verwerpen, is er geen verdomd ding dat de overheid kan doen om het te stoppen … en ze weten het. Dit is de reden waarom regeringsleiders hun dictaten snel beginnen in te trekken of te wijzigen.

Een niet-conforme sneeuwbal wordt een niet te stoppen vrijheidslawine.

Noot: Voorbeeld hier in Nederland. Sommige horeca ondernemers zeggen doodleuk wij gaan open 1 juni anders zijn we failliet, we hebben niets meer te verliezen. Rutte afgelopen dinsdag, De regering heeft besloten de horeca weer te openen. (Slim besluit mijnheer Rutte om rellen te voorkomen)

Lokale, regionale en staatsambtenaren weten dat ze het gedrag van een individu kunnen beheersen. Als een kapperszaak opengaat, wordt de eigenaar een doelwit. Die ambtenaren weten echter ook dat ze het gedrag van de meerderheid niet kunnen controleren. Als elke kapperszaak en schoonheidssalon in de stad opengaat … kan de overheid er absoluut niets aan doen.

Als een restaurant en / of bar wordt geopend, kan de staat de eigenaar bestraffen. Maar als elke bar en restaurant in de stad opengaat; en als iedereen de dwaze dictaten van de lokale, regionale of staatsambtenaren negeert en deze boodschap uitzendt; kunnen ze er niets aan doen.

De macht van de lokale, regionale of staatsautoriteit komt voort uit de uitdrukkelijke toestemming van de mensen. Zodra de meerderheid van de mensen die toestemming ontkent, verliezen die ambtenaren en staatsautoriteiten al hun macht.

Ja, zo simpel is het.

Degenen die de controlesystemen construeren, moeten angst bewapenen. Angst voor arrestatie; angst om een ​​bedrijf te verliezen; angst om vrijheid of financiële zekerheid te verliezen. Lokale, regionale en staatsambtenaren vertrouwen op angst. Zodra de mensen niet langer bang zijn, eindigt de controle.

De overgrote meerderheid van de dictaten rond COVID-19-beperking zijn geen wetten. Er was geen debat; geen inbreng van representatieve overheid; en geen mogelijkheid voor het publiek om de beslissingen af ​​te wegen.

Alle eenzijdige regels zijn arbitrair en ondanks veel andersluidende verklaringen, vertrouwen ze op vrijwillige naleving. Zodra burgers niet meer vrijwillig voldoen, is de termijn van de regels verstreken. Als maskers zo effectief zijn, waarom gaf de regering dan geen maskers aan gevangenen in plaats van de gevangenen vrij te laten?

Vrijheid is inherent.

Voor het verwijderen van vrijheid is toestemming vereist.

Bovendien, als u ervoor kiest om niet te beslissen, heeft u nog steeds een keuze gemaakt. Kies dus verstandig.

Onthoud dat; en denk erover na.

Zit vandaag in een cirkel; of je kan morgen in het gevang zitten.

Noot: Geef ze een enkele vinger en ze pakken je hele hand, …

IK DOE NIET MEE

Er is een staatsgreep gepleegd een coup, een coup d’état, de regering heeft zich de totale macht toegeëigend, de democratie, -wat er nog van over was- is buiten werking gesteld, de grondwet wordt met voeten getreden en de nieuwe machthebbers hebben een set met regels opgesteld die de ‘nieuwe’ grondwet is, -zeggen ze-.


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk