Trump geeft toe dat hij hydroxychloroquine met zink al tien dagen als preventieve maatregel neemt tegen COVID 19


aanmelden via de Telegram app

Bron artikel ZeroHedge: Trump Admits To Taking Hydroxychloroquine With Zinc As Preventative Measure
Door: Tyler Durden

President Trump gaf maandag toe dat hij Hydroxychloroquine met zink als voorzorgsmaatregel tegen het coronavirus heeft ingenomen – en vertelde verslaggevers “ik neem het ook, … toevallig” en “ik zal er geen last van krijgen”.

Trump zei dat hoewel hij niet is blootgesteld aan het virus, hij van de arts van het Witte Huis toestemming heeft gekregen om de controversiële behandeling te ondergaan, en dat hij deze ongeveer 10 dagen geleden begon te nemen – rond de tijd dat Mike Pence’s perssecretaris, Katie Miller, positief getest op het virus.


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk