Van complot onderzoeker > emigrant > permacultuur > vrijheid, … ?


Elke stap die je maakt is een logisch gevolg van de vorige. Alle kennis die je verzameld maakt dat je die stappen ook wilt maken, soms maar al te graag.

aanmelden via de Telegram app

Het jarenlange onderzoek naar gezondheid maakt dat je zelf meer invloed wil uitoefenen over de gezondheid. Geen argeloos en onwetend slachtoffer. Dat was de reden dat ik alweer tien jaar geleden begon met een volkstuin. Echter, rondom tussen de Roundup gebruikers is geen prettige gedachte. terugkijkend op mijn eigen tijdlijn kwam het permacultuur onderwerp al tien jaar geleden aan bod bij gezondheidsradio.

Een stukje grond voor permacultuur kan je in Nederland wel vergeten met de prijzen. Mijn favoriete vakantieland Engeland was ook veel te duur. Maar er kwam een nieuw land in beeld, ontdekt via de jaarlijkse cajun en zydeco festivals kwam ik in Saulieu verzeilt in de Morvan. Wat een mooi streek, en ongekende mogelijkheden. Dat zou onze bestemming worden voor het permacultuur avontuur.

Met alle info die je gedurende de jaren hebt verzameld kijk je natuurlijk ook naar andere zaken. De wereld waarin wij nu verzeilt zijn geraakt is niet mijn wereld, dat zal en moet gaan veranderen. Een revolutie, dat zal er moeten gaan plaatsvinden willen we niet op zeer kort termijn eindigen gelijk China met een sociaal paspoort. “Living in the Matrix” Nee dank je, die revolutie, graag nog dit jaar, volgende maand is ook goed, of morgen reeds, …


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk