Politieafdelingen beginnen het bereik van machtsvretende gouverneurs te negeren

Save as PDF 

Nu ‘America Held Hostage-Chinese Coronavirus’ zijn zesde week ingaat, beginnen politieagenten in het hele land een standpunt in te nemen tegen op macht beluste politici die wet handhaving instanties proberen te gebruiken als een soort quasi-Gestapo.

aanmelden via de Telegram app

Bron artikel Law Enforcement Today: Police departments are starting to ignore power hungry governors’ overreach
Door:  Pat Droney origineel gepost op 24-04-2020

gedachtenvoer 200

Terwijl sommige chefs de nieuwe politiestaat kopen, zoals die in Westport, CT. Met officieren die met pandemische drones vlogen om toezicht te houden op bewoners, nemen andere politieagenten en bestuurders een standpunt in.

Opgemerkt moet worden dat de politie van Westport na een publieke verontwaardiging het dronevliegprogramma heeft stopgezet.

Woensdag maakte de vakbond van de politie van Houston bekend dat hun officieren de uitspraak van een plaatselijke districtsrechter, Lina Hidalgo, niet zouden opleggen, waardoor het verplicht werd voor iedereen ouder dan 10 jaar een masker te dragen.

“De vakbond van de politie van Houston vindt dat iedereen in het openbaar een masker moet dragen om zichzelf tegen het virus te beschermen en we moedigen al onze officieren aan om een masker te dragen”, zei de vakbond in een verklaring.

“We trekken echter de grens bij de draconische maatregelen die Hidalgo heeft genomen.”

“Onze agenten werken elke dag om de kloof met onze gemeenschap te overbruggen en hun vertrouwen te winnen. We zullen niet stil blijven staan ​​en Hidalgo toestaan ​​die brug te slopen, met haar gruwelijke leiderschap en besluitvorming in de echokamer.”

De politie-unie vroeg zich in feite af of de uitspraak van Hidalgo constitutioneel was, nadat ze contact had opgenomen met het kantoor van de procureur-generaal voor een beslissing.

De vakbond merkte op dat, totdat Hidalgo de uitspraken deed, de agenten discretie hadden bij de handhaving van het masker in openbare orde, aangezien de gelederen van de afdeling onder druk stonden vanwege de pandemie.

Ondertussen zei onze nieuwe favoriet, sheriff Adam Fortney uit Snohomish County in de staat Washington dinsdag dat zijn officieren zich ook zouden onthouden van het opleggen van bevelen tot sluiting en zich bij de sheriff van Franklin County, J.D.

Raymond die zei dat hij kerken en bedrijven niet zou verbieden zolang er een redelijk sociaal afstandsbeleid bestond.

In een Facebook-bericht zei Fortney:

“Zoals ik al eerder zei, heb ik geen handhaving uitgevoerd voor het huidige thuisverblijf. Ik zal uw grondwettelijke rechten altijd boven politiek of populaire mening stellen. We hebben het recht om vreedzaam samen te komen.

We hebben het recht om wapens te houden en te dragen. We hebben het recht om de kerkdienst van elke denominatie bij te wonen. ‘

Lees verder bij de bron

Zoals ik al eerder schreef: Ik zit me werkelijk dood te ergeren aan het gedrag van de NSB politie waar sommigen al jaren aan de verkeerde kant van de wet staan en er lustig op los mogen slaan tijdens demonstraties waar wij bij een zelfde vergrijp de bak voor in zouden draaien. Een ware opluchting zijn de twee agenten die zeggen; “Ik doe niet meer mee” Dat lees en zie je hier in de VS, en hier in Duitsland


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk