de NSB media: Erik Mouthaantje de voorste.


haantje de voorste journazilisten

Ik zit me werkelijk dood te ergeren aan het gedrag van de NSB politie waar sommigen al jaren aan de verkeerde kant van de wet staan en er lustig op los mogen slaan tijdens demonstraties waar wij bij een zelfde vergrijp de bak voor in zouden draaien. Een ware opluchting zijn de twee agenten die zeggen; “Ik doe niet meer mee” Dat lees en zie je hier in de VS, en hier in Duitsland. (in Frankrijk zijn er ook 80 agenten -2019- die niet meer meedoen, ze pleegden zelfmoord)

Journalisten zijn al lang afgehaakt door de jaren en wegbezuinigd waardoor ze via het eigen blog of via een collectief succesvol aan de slag zijn gegaan.

Ronduit belachelijk en een gevaar voor de MSM verslaafden zijn de NSB journazilisten zoals Erik Mouthaantje de voorste.

Als verlengstuk voor de Democratische Nieuwe Wereld Orde kan men dit slag jour-nazi-listen het beste gelijktijdig oprollen met de grote kopstukken in de komenden schoon schip operatie. Het zijn immers juiste deze soort NSB schrijvers, een term onuitwisbaar verbonden met de Nederlandse geschiedenis, die veel kwaad aanrichten. Ik keek even mee op zijn Twitter tijdlijn

Ik kan allerlei tegenargumenten inbrengen beste Erik, maar dat mogen de mensen zelf gaan uitzoeken waarom de omzet in Frankrijk met 7000% omhoog gegaan is na een onderzoek van professor Didier Raoult. Ik ben echter bang dat mensen zoals jij een veel groter gevaar vormen voor een onregelmatige hartslag, de dood tot gevolg, daar heb ik echter nog geen betrouwbare bron voor gevonden.

Een unreleased report is ook een bron die we niet kunnen checken, dus dat is geen bron beste Erik. Bovendien wat heeft Obama met dat rapport te maken. Schoonpraten van president nummer 44 gaat een farce worden, hij pleegde immers hoogverraad. #44 is niet bang om dood te gaan aan COVID 19 maar wel aan de straf voor zijn hoogverraad. Maar daar kan jij op voorhand niet over berichten, zelfcensuur is een veel toegepaste tactiek in de journazilisten business.

Het land en zijn journazilisten zullen niet lang meer kunnen schermen met de griep want elke zomer is de grote terminator, als een grote olifant met een lange snuit, “die blies het hele verhaaltje uit”. Maar dat ObaMAGAte zal nog wel een staartje krijgen nu je dit onderschrijft; “Obamagate’ is een complottheorie”, een complottheorie waar jouw naam nu wel aan verbonden is in geschrift. Een complot dat zich internationaal gaat ontvouwen over vijf ‘star’ landen, dat wordt een listig verhaal Erik. What’s in a name? Nou alles denk ik dan, journalist heeft het al helemaal in zich; “List en Bedrog” Journa’list’, dan kan je maar beter terugvallen op de naam buitenlandse verslaggever. Maar dan is de keuze op Amerika wel heel erg listig, je zal met de “drain the swamp” operatie maar meegezogen worden, het putje in?

Als je anderen afbreekt Erik, dan betekent dat nog niet dat je zelf groter van wordt. (Als jij een president mag besmeuren mag ik toch wel een klein likje verf aanbrengen) Ik moest ook nog aan je denken toen ik laatst die goede Democratische relatie van je zeg op TV, Nancy Pelosi, ik hoop van harte dat je beter uit je woorden gaat komen als iedereen gaat ontdekken wat wij al wisten, je tong stukbijten kan verrekkes zeer doen zoals bij deze tweed, …

Over de gehele wereld zijn er politici die, als ze zouden besluiten om een gezellig uitnodiging van Jeffrey Epstein te accepteren om met wat jonge meisjes te flirten, dat er dan een video opgenomen wordt. Hierdoor zijn ze gecomprimeerd zoals dat met een mooi woord heet en als de Deep State vervolgens besluit dat er wat vriendjes geholpen moeten worden dan krijg je toestanden.

Erik heeft zichzelf al voorgesorteerd om afgeserveerd te worden in de zeer nabije toekomst. Heulen met de vijand NSB journazilisme

aanmelden via de Telegram app

Waarom is het toch steeds zo gemakkelijk om over bepaalde figuren een stukje te schrijven, alle munitie ligt al klaar om te laden in een geweer met een kromme loop gericht, … helemaal op jezelf Erik Mouthaantje de voorste. Stotteren kun je van Nancy leren als je daarna nog eens zou-moeten-verschijnen als verslaggever? Wellicht zouden jullie samen een cel mogen delen, dat zou een eer zijn, en een boek schrijven natuurlijk. :”Erik en zijn Nannie” Want het is wel kinderachtig wat je Twittert en allemaal zo makkelijk door de prikken, kinderlijk eenvoudig.


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk