Corona Crisis: Gaat uitgerekend de Duitse bevolking in de “aanval”, … ?


update 14-05-2020 – video politieke reactie bovenste video

Alle zeilen worden bijgezet in de media, propaganda, propaganda, propaganda geen ander nieuws of het moet angst zaaien. Corona Angst. Elk maar dan ook -ELK- tegengeluid moet verbannen worden, werkzame goedkope medicijnen worden verboden, huisartsen worden -VERPLICHT- hun eed te verbreken. Geen arts neemt echter ontslag, … -NIEMAND-, wat is die eed dan waard?

aanmelden via de Telegram app

Geen advocaten worden ingeschakeld, wat is dit voor een land ?

Het publiek is voor een groot deel ook op een zijspoor gezet: Cognitieve dissonantie dankzij jarenlange hersenspoeling fijn tuning van de NSB media.

Cognitieve dissonantie en hersenspoeling zijn moeilijk tegen te gaan als veel mensen de weg nog niet weten te vinden naar de alternatieve media, laat staan dat ze geloven wat ze daar lezen.

Vandaag ook weer werd er een opmerking gemaakt aan mijn adres; “Gelukkig klonk je vandaag minder depressief”, ha ha. Ja je zou bijna depressief worden hoe gemakkelijk mensen bij de neus genomen kunnen worden.

DE ZOMBIES HEB IK MAAR AFGESCHREVEN,
TOTAAL ZINLOOS DAAR ENERGIE IN TE STEKEN.

Maar de verandering zit eraan te komen, de bevolking gaat in opstand komen.

Monsieur Macron heeft niet voor niets de -NOODTOESTAND- in Frankrijk verlengt tot 24 juli, … voorlopig. De Gilets Jaunes / gele hesjes kennende gaat daar hoogst waarschijnlijk niets van terecht komen

Er komt echter een opstand uit onverwachte hoek.

Bijna tien jaar geleden sprak ik een Duitse vrouw die kennis genomen had van de FEMA kampen in de VS. Ze was woedend, nee het zal toch niet weer opnieuw gaan plaatsvinden deze ellende?

Het zou zomaar kunnen, de grote kopstukken van de nazi’s zijn immers gevlucht naar Argentinië en de VS om daar hun verderfelijke werk gewoon voort te zetten achter de schermen, inclusief Hitler zelf.

De laatste week zien we verhoogde actiebereidheid vanuit Duitsland, tijdens de presentatie van dotcom.radio dacht ik hier aan, dankzij het bericht van een luisteraar dat tijdens de opname binnenkwam.

Op het raam van een Duitse arts: Dit masker beschermt niet tegen de griep, maar wel voor een bekeuring

Het zou zomaar kunnen dat juist de Duitsers het niet pikken, de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde.

De wereld moet bevrijd worden van dit kwaad, hoe dan ook, de tijd van vreedzame protesten is voorbij als het juist de NSB politie is die vreedzame protesten neerslaan.

Politieagenten die zich nog niet bewust zijn dat het sociale paspoort de diensten van oom agent die oplettend en dienstbaar is voor de dictatoriale overheid totaal overbodig zal zijn als de smartphone omgevormd is tot de allesziende politieagent. Waar sta je dan mijnheer de politieagent, gehaat door de bevolking vanwege je gedrag, en hoe kijken je gezinsleden en familie aan tegen je ongeoorloofde gedrag. Trouw aan dictator marionetten pop Mark Rutte?

De oudere generatie in Duitsland is nog geen ster in het beheersen van de Engelse taal, de jongere generatie kan daar prima mee overweg en ze weten donders goed de betekenis van WWG1WGA

Wohin wir gehen, gehen wir alle”, dat moet nu voor eens en voor altijd “Wir haben es nicht gewußt” uit het geheugen wissen.

https://youtu.be/YNo1ZS1lgOQ
Prof Homburg; “Ik heb nooit begrepen hoe het Duitse volk achter een stelletje figuren aanliep als, … in de dertiger jaren. NU begin ik het te begrijpen”.

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk