Politieagent besluit om tirannieke ordes -NIET- te gehoorzamen, …


Al weken denk ik hoe het voelt om juist nu politieagent te zijn, orders uit te moeten voeren die indruisen tegen je als persoon. Twee getuige verklaringen heb ik nu op de site staan, een Duitse agent en onderstaande deze uit de VS. Aan welke kant van de lijn wil je staan als dit tijdperk de geschiedenisboeken in gaat, en zullen je vrouw en kinderen trotst zijn op hetgeen je doet?

-HM
aanmelden via de Telegram app

Bron artikel ZeroHedge: Seattle Cop Prepares To Be Fired After Refusing To Remove Viral Video Reminding Officers Not To Obey ‘Tyrannical Orders’
Door: by Tyler Durden 12-05-2020

Een politieagent uit de haven van Seattle is met administratief verlof gestuurd nadat hij weigerde een virale video te verwijderen die de politieagenten eraan herinnert dat ze geen onbeperkte bevoegdheden hebben.

“Ik heb in het hele land agenten gezien die tirannieke bevelen afdwingen; ik hoopte dat het een minderheid van de officieren was, maar dat weet ik niet zo zeker”, zei agent Greg Anderson, een veteraan van de Special Forces.

Anderson ging dinsdag naar Instagram om uit te leggen dat hij waarschijnlijk zal worden ontslagen omdat hij weigert de video te verwijderen, omdat dit als ongehoorzaamheid wordt beschouwd.

Ik heb tonnen vragen over mijn beëindiging ontvangen van de haven van Seattle Police. Dus ik dacht dat ik het moest uitleggen. Ik ben in afwachting van een onderzoek op administratief verlof gezet (nog steeds betaald). Zowel het bureau als mijn vakbond hebben mij verteld dat dit zal leiden tot beëindiging omdat het een ongehoorzaamheid is wegens het weigeren de video te verwijderen. Ik weet niet zeker hoe de tijdlijn eruit ziet. Ik loop onbevreesd de strijd in. Bedankt voor alle steun

tekst bij Instagram video

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk